Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jojo, tohle se povedlo, krasny hodinky, zajimavej strojek. a souhlasim, Si z nich dela hodne zajimavej kus

Odesláno (upraveno)

Si, důvod proč dát prednost temto před konkurencí. Chybí mi odkaz a hledat to nebudu. Jaký je počet kamenů? Jestli Si, predstavuju si 25. Jestli 23 tak nic.

Na hodinkee píší 23 jewels... a 775USD..

Nicméně na stránkách Tissot  píší 25 jewels..

jinak píší lugs - 21mm,... no, nedá se myslím moc předpokládat, že by udělali i 38mm verzi.. škoda

T127.407.11.041.00_WRIST.png

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno

Omluvam sa ze som nedal odkaz, nic menej kamenov je 25, na obrazku je videt strojovna a na rotore je napis 25 jewels. Aj podla stranky Tissot je 25. Co sa tyka ceny, mala by byt cca 800?

Odesláno

Totálně generický, tuctový a nudný hodinky. Pro někoho kdo chce mít jedny na všechno asi ok.

Za mě, to teda tuctový a nudný hodinky nejsou, to by jsme mohli napsat o téměř všech hodinkách. Jinak vzhledem k ceně povedený universální hodinky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Si, důvod proč dát prednost temto před konkurencí. Chybí mi odkaz a hledat to nebudu. Jaký je počet kamenů? Jestli Si, predstavuju si 25. Jestli 23 tak nic.

Jen se zeptám, proč nebrat 23 jewels?

Odesláno (upraveno)

Jen se zeptám, proč nebrat 23 jewels?

23 kamenů je základní provedení strojku s plastovými díly. Používá ho Tissot a Certina, naopak Hamilton a Mido ne.

Někomu to nevadí, ale mně u dražších hodinek ano.

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...