PIeroSestak Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Zdar, pořídil jsem na motorku, na špinavou práci atp. g-shocky v příjemné velikosti. Sedí pěkně a solar, který má vydržet snad až 10 měsíců ve tmě je příjemná změna od manual winding 50h reserve a 80h u automatů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 U mě hodinky, které nosím nejčastěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 A žádnej strach z magnetů, to mě baví. Jen nemám a nebudu mít ani jedny. Každopádně gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PIeroSestak Odesláno 20. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 (upraveno) U mě hodinky, které nosím nejčastěji.Pěkně Jsou fakt pohodlný, určitě najdou u mě svoje místo na ruce častěji. A žádnej strach z magnetů, to mě baví. Jen nemám a nebudu mít ani jedny. Každopádně gratulace. Jak to myslíš mít strach z magnetů? Díky! Upraveno 20. října 2019 uživatelem PIeroSestak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 Souhlasím. Jsou to podle mě nejlepší G-shocky vůbec. A hodinky s široko daleko nejlepším poměrem cena /výkon vůbec. Mám je skoro 3 roky a přežily úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
checkmyflow Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března cus, vzali byste je odsud? nebo mam koupit radsi primo cz distribuci cca o 700,- draz u me na dedine.. https://www.timestore.cz/gw-m5610u-1er Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března (upraveno) Timestore je ok, ale ked tam vidim toto Upraveno 7. března uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
checkmyflow Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března jj, ja jim ten screen dnes taky posilal, pry pouze technicka chyba a ze to predaji dal:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Tady uz to maj opraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se