vlastimil01 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Ahoj všem, mám dotaz. Jsem tu nový, delší dobu vybírám hodinky a dostal jsem se k SARB033. Brzy letím do US a koukal jsem, že jsou tam normálně dostupné přímo od Seika a plánuji si je objednat. Problém je ale v tom, že jsem je nikdy reálně neviděl a nechci objednávat "zajíce v pytli", natož řešit nějaký return v US. Proto se chci zeptat, je tu někdo z Prahy (případně okolí) kdo by byl ochotný mi je za kafe (či poplatek) ukázat, abych viděl jak velké jsou v poměru s mou malou rukou atd.? Moc díky!Vlasta EDIT: Ještě jsem zapomněl napsat, proč plánuji koupit v US - co jsem hledal, přijde mi, že v ČR v žádném reálném obchodě nejsou (kde bych mohl před koupí vyzkoušet), pokud se pletu, budu rád za info. Upraveno 31. října 2019 uživatelem vlastimil01
Lukyn77 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Zkus případně proklikat Seiko vlákno "co máte právě na ruce" a poptat konkrétního nositele .... může to být časově efektivnější. Mohou to být i 035, jsou pouzdrem shodné.
Liqid Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Jsou super, na menší ruku sednou výborně, za mě nejlepší Seiko s poměrem cena/výkon.
Americkej Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Klidně je kup naslepo. Pokud bys pak zjistil, že to není úplně pro Tebe, tady najdou kupce rychle. Tím Ti odpadá starost o případnou vratku v USA.
odjinud Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Odesláno 31. října 2019 Ja je mam, pokud Ti staci vylozene par minut, muzes stavit behem dne u me v praci, delam cca 5 min. od Florence. Kdyz tak mi napis SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se