Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
Do strojku prý nechce lezt, tak nevím ;)

Stejně bude muset - to datum je úžasné :D - myslím, že to fejk není

Odesláno
Na tech hornich fotkach se mi totiz nezda odraz na skle. Konkretne na druhe to tam hazi prasatko - to jsem u Brajtli jeste nevidel.

Souhlas, je to fejk jak vrata, dalsi indicii je delka minutove rucky.

Odesláno

A taky se mně zdá, že na těch horních fotkách jsou jakoby zakulacená čísla a na fotce od Bakera jsou plochy na numerech spíš rovný... nebo se mně to zdá?

Odesláno

No dělka minutovky by se dal vysvětlit úhlem focení,dle katalogu bych řekl že je ok..Ta datumka divná je,ale mohou mít za sebou tvrdý dopad,nebo tak něco..pokud jsou z ebay,údajně tedy originál,jistě mu původní majitel zdělil důvod pokřiveného data..

Odesláno

Starsi model byl, delal se v prumeru 42mm, kde minutova rucka sahala az na bile okruzi ciferniku. Razena cisla na lunete mela trochu jiny font. Tento model mel WR 1500m, novejsi Superocean ma 44mm, cerveny napis automatic a WR 2000m. V kolekci pro rok 2008 je jeste nova vterinovka.

Odesláno
Ta datumka divná je,ale mohou mít za sebou tvrdý dopad,nebo tak něco..pokud jsou z ebay,údajně tedy originál,jistě mu původní majitel zdělil důvod pokřiveného data..

Mel jsem na mysli spis podivny font datumky.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Nejlíp je to vidět na indexech. Originál je má plastické a rovně zakončené (seříznuté). Kdežto na fejcích od pindera jsou jak čísla tak kolečka oblá, zakulacená.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Nejlíp je to vidět na indexech. Originál je má plastické a rovně zakončené (seříznuté). Kdežto na fejcích od pindera jsou jak čísla tak kolečka oblá, zakulacená.

súhlas. ešte sa mi vidí, že originál má aj "ostrejšie" hrany púzdra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...