Roman-ZA Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 V rychlosti pár tipů, který by byly ve výběru u mne. Ale nebudou, oblekovky nepotrebuju, dokud neurazim k obleku potápkama a kde by bylo Rolex forum a jejich Suby. Potřeba oblekovek se preceňuje.Wr ok, nevim jak Ty a day date, nebo velikost 42 na 10. Patrimony maj zas 40 ale necelejch 12. FC ok. Ale beru, já chtit oblekovky, budou to bi s bilym nebo cernym cifrem. Screenshot_2019-11-01-18-58-01.pngprihovaram sa za Patrimony: https://www.midowatches.com/en/swiss-watches-collections/classic-watch-multifort/multifort-patrimony-m0404071604000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 ...uf, Seika vypadly, zviklali jste mne trošku a "hra" se posunula, tudíž se aktuálně hraje o: Mido Multifort Patrimony vs Hamilton Jazzmaster ThinlineAno, správně, ani jedny nejsou ortodoxní oblekovky, od této definice tedy pod tíhou svých nedefinovatelných pocitů ustupuji, ale k obleku snad neurazí;oboje ETA - Mido má větší rezervu nátahu (80 h) !, Hamilton klasických 42 h Mido má vyšší pouzdro, bez 0,5mm 12 mm;oboje safír, jen jsem nezjistil, zda Mido má AR;oboje mají WR 50;oboje průměr 40 mm;přiznávám se, že mne na Mido trochu vadí ten tachymetr, byť je decentní, ale víc mne štve asi netypických 19 mm mezi nohama;dostupnost Mido pro mne znamená o 3k vyšší cenuTakže opět - "babo raď" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Z těch dvou variant za mě jednoznačně Hamilton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Urcite Mido. Je zajimavejsi, celkove pohlednejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 přiznávám se, že mne na Mido trochu vadí ten tachymetr, byť je decentní, ale víc mne štve asi netypických 19 mm mezi nohama;dostupnost Mido pro mne znamená o 3k vyšší cenu Zde stojí za povšimnutí, že to není nesmyslný tachymetr, ale pulsní stupnice, což je dnes na hodinkách unikátní. A z mého pohledu mnohem užitečnější. Eta je v nich top grade a AR je dvojitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Hamilton mám rád, ale v tomto případě bych volil Mido. Jsou zajímavý a originální. Propracovaný ten ciferník a super sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ještě k nožkám. Do 19 mm není problém nacpat 20ku řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Zde stojí za povšimnutí, že to není nesmyslný tachymetr, ale pulsní stupnice, což je dnes na hodinkách unikátní. A z mého pohledu mnohem užitečnější. Eta je v nich top grade a AR je dvojitý. Možná, kdybych byl lékař, tak to ocením, mne ale na hodinkách tohoto typu poněkud ruší... V AR jsem doufal, dík za potvrzení - body pro MIDO, a ten klibr je tam rozhodně lepší, než v Háčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ještě k nožkám. Do 19 mm není problém nacpat 20ku řemen.vím, ale těžko už mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Hamilton mám rád, ale v tomto případě bych volil Mido. Jsou zajímavý a originální. Propracovaný ten ciferník a super sklo.přesně - a proto jsem na vážkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 tiež mi na tých Mido vadí ta pulsometricka stupnica krajšie sú za mňa jednoznačne tie Hamiltony z tejto dvojice čistejší dizajn maju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ja som tiež za Hamíky Modrá alternatíva od Warda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 pokial nie si lekar tak tu pulz stupnicu nepotrebujes, aj ked je to zaujimava ficura, H maju cistejsi dizajn, takze + pre H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Mido. Mesh bych do toho nedávala, nechala bych je na řemeni. Jednak myslím, že oblekovkám kůže víc sluší, jednak by mi vadila ta mezera mezi uchycením meshe a pouzdrem hodinek. Samozřejmě je to věc vkusu. vím, ale těžko už mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 ano, řemínky téměř vždy hodinkám hodně sluší a určitě je to věc vkusu, mně ale meshe poslední dobou dost berou... Nevím, jak těm Mido, ale Hamiltonům mesh nebo tah dost sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 ano, řemínky téměř vždy hodinkám hodně sluší a určitě je to věc vkusu, mně ale meshe poslední dobou dost berou... Nevím, jak těm Mido, ale Hamiltonům mesh nebo tah dost sluší... Neviem no, ale mne sa tento tah vyslovene nepáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Neviem no, ale mne sa tento tah vyslovene nepáči tento ne, tak ale mam urcitou predstavivost, nejaky decentni mesh by jim sluset mohl... OK, ja jen zatim hledam vsechny argumenty pro i proti - u obou... kdybych mel jasno, nepisu to sem, takze diky vsem, kdo s cimkoli pripseli a cekam jeste dalsi postrehy, za nez budu vdecny chronobundus je halt peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Kdyby člověk nákupem získal klid, ale ono ne. Těším se na výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Pusť to z kopce a kup rolády v bicoloru. Nač být decentní když můžeš být nejvýraznější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Kdyby člověk nákupem získal klid, ale ono ne. Těším se na výsledek toť... aspoň díky tomu zase nemám čas na horší blbosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se