beeman Odesláno 23. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 CuSn8, pak jeste nejaky obecny zelezo, obrabi se lip ne ta bronz a kdyby to umelo i nerez, to by bylo neco, ale obavam se, ze na nerez budou spesl frezy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Na nerez sa pouziva ina geometria a rezny material. Opytam sa na nieco univerzalne, aj na ten bronz a nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) tak omluvam vcera jsem rukama nemakal, dal jsem si litacku po Praze a okoli, dnes to nebude lepsi, protoze jsem vcera na navsteve mistra nco videl a neco se vyzkouselo a opet to hodilo vidle do vyzkousenych a overenych metod vyroby nozicek, tak ted budu jenom kreslit a programovat CNC, pro novy postup vyroby, snad to neni slepa ulicka mam otazku, na kterou se mi zatim nepovedlo najit odpoved, kdyby nekdo vedel, sem s tim prosim: zavit o prumeru 2.5mm, stoupani 0.25mm, o jaky zavit se jedna? kde koupim zavitniky? vnitrni? M2.5 ma 0.45 nebo 0.35 jemny, ted o metricky zavit se nejedna diky moc par fotek, jeste neni finalni opracovani nozicek Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 zajtra dojde dodavatel, tak sa s nim pobavim CuSn8 mam, keby sa dalo, daj mi presnejsie matros nerez aj to "zelezo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 diky moc, pre istotu vsetko co tu mambronzCuSn8CuSn12nerez:316Lzelezo:11373Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 prvni nastrel nove nozicky, no tedy nove, vlastne takovy byl prvotni plan, ted jsem snad vyresil jejich vyrobu, uvidi se, zkusi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) musel jsem si oči vykapat vteřiňákem, aby mi nevypadly z důlků ;o) Každopádně gerój savjétskovo sajúza taváryšč Meresjev by ti potvrdil, že nejlepší nožičky jsou udělané z jednoho kusu materiálu s celým tělem, s těma oddělávacíma je víc práce než efektu Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 nozky nebudou vyndavaci a zastadaci, na to jeste zdaleka nemam nicmene dnes jsem zapocal jejich vyrobu a hned jsem se zasekl u delani materialu prvni d va pokusy staly za starou belu, prvni byl pomaly, s rozbrusovackou zase sice rychly, ale docela nepresny, tak nastoupila stara dobra frezka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 prijde mi, ze uz by se vlakno pomalu melo presunout do sekce ceske hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 treba az se mi povede nejake finalne vyrobit nozky delam zatim tak nejak nadivoko, bude to chtit upinaci pripravky, ale na to ted neni cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 tak v podstate temer na prvo dobrou, bez pripravku je to ale skrabani levou rukou za pravym uchem hlavni je, ze mam cil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 takze ted me dela co? vymejsleni a vyroba pripravku, chjo 8-/ tak par dni budu zase pripravkar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LibiZ Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Nádhera!Ta třetí nožka - to bude trvalá mutace? ;-) (trisomie XYY - supermuž :-) ).Takový namet na limitku: XIIVI XYY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Pokud už jsi zašel tak daleko, mohl bys ty nožky udělat skeletonové, nechat jen výztuhu na dírku pro stěžejky, nebo dovnitř aplikovat logo XIIVI. No ale to už je asi velká blbost co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 panove, diky za napady, vsechno fixuju a neco mozna casem i zrealizuju, ale ted se soustredim na dokonceni toho, co uz tak nejak mam promysleny dnes jsem si naordinoval takovou damskou pracicku, vyrezani loga na cifr a ted to uz nejakou dobu nahrubo cistim, nejak se mi rychle stupila freza na tom stribre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 to Beeman “mam otazku, na kterou se mi zatim nepovedlo najit odpoved, kdyby nekdo vedel, sem s tim prosim: zavit o prumeru 2.5mm, stoupani 0.25mm, o jaky zavit se jedna? kde koupim zavitniky? vnitrni? M2.5 ma 0.45 nebo 0.35 jemny, ted o metricky zavit se nejedna diky moc” Zavity jsou hlavne pro jemnou mechaniku a hodinarstvi daleko sirsi nez strojarska klasika. Hlavne v tech miniprumerech, ktery jsou tam vlastne normalni standardni velikosti. Existuje mnoho oborovych nebo firemnich standardu pro takoveto zavity. https://www.improwis.com/tables/threads2.webtZavitniky treba tady:http://www.tgs.cz/content/fck/files/dc-swiss---nano-thread-en.pdfSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 bomba spica, dekuji do prvnich hodinek jsem krcek od korunky do pouzdra nalisoval, ale vim jiste, ze lepsi bude, kdyz bude krcek drzet v pouzdre v zavitu, no a prave mam moznost koupit krcky standardu Rolex, jenom jsem si nebyl jist, zdali sezenu zavitnik tak jeste jednou diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se