Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jj, ty sroubky valcove jsou dobre 🙂

se mi dnes nepodarilo manualne na hodinkach pracovat, musel jsem vypomoct v dilne, tak aspon jsem ted vecer hodil na papir, co mam v planu, no, meli jsme tu uz RJ, AP, tak proc nezkusit PAM 🙂

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jelikoz mi spousta veci dochazi az posleze, narazil jsem ted na maly problemek, designovy problemek

mam totiz dve hlavni varianty uchyceni nozicek:
- s uchytkama na bocich a bocnima sroubkama
- bez uchytek s celnima sroubkama (luneta pak hornima sroubkama)

problem je v tom, ze puvodni navrh pracuje s tim, ze jsou uchytky castecne zapusteny do dynka, v dynku je tedy vybrani pro uchytky, cehoz jste si urcite vsimli
pokud ale nasadim variantu 2, tedy bez uchytek, v dynku je vybrani, ktere tam byt proste v ten moment byt nema
mit dve dynka a resit jejich vymenu neni realne
proto ted resim to, ze bych dynko nechal bez vybrani pro uchytky a tyto zkratil, koncily by na zacatku dynka

co si o tom myslite? nebude to divne?

premaloval jsem kvuli tomu cely model hodinek dle uplne nejaktualnejsiho stavu, vlastne do uplne finalni podoby

ch1.png

ch2.png

ch3.png

ch4.png

Odkaz ke komentáři

v pohodě. Jaksi to hraje s umístěním i designem korunky.

Ten druhý model by zkrácením spony utrpěl víc.

(PS ale jestli to některý z vážených členů fóra bude vidět jinak, klidně přeběhnu do druhého tábora, jak už to dneska chodí ;o)

Odkaz ke komentáři

nene, musim pro ne zajet do kramu, mam jenom dlouhy 6mm a potrebuju 4mm, nechce se mi je zkracovat
pak jim srazim hlavicku a bude to
hlavne musim poridit frezky, na nerezu se tupej jenom se na nej podivaj

jinak dnes jsem vyresil zapeklitost co se tyce uchytek a vybrani dynka, tedy snad, zatim to vypada dobre, zrovna to programuju, tak zitra se snad pochlubim

Odkaz ke komentáři

ještě se musím vrátit, abych nezanechal nesprávný dojem. Remoska totiž za mého mládí byla mým vysoce oblíbeným elektrospotřebičem.
Co jsme se do ní jako děcka načučeli, když naši koupili "moderní" verzi s kulatým okýnkem a pekl se v ní koláč nebo kuře s nádivkou.

Ta u nás jela 50x do roka a je to pro mne jedna z ikon a teď jsem si na  ni po letech zase vzpomněl.

tolik na dovysvětlenou

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...