beeman Odesláno 8. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 zrovna jsem takove nasel v tom bordelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Mnohem lepší! Na zvážení zůstává, zda je úplně zapustit do roviny s lunetou, nebo nechat vyčuhovat. Ale asi bych je zabrousil, aby ta díra pro imbus nebyla tak hluboká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Musím tedy uznat .tyto tam opravdu sedí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 jj, ty sroubky valcove jsou dobre se mi dnes nepodarilo manualne na hodinkach pracovat, musel jsem vypomoct v dilne, tak aspon jsem ted vecer hodil na papir, co mam v planu, no, meli jsme tu uz RJ, AP, tak proc nezkusit PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 vyroba pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 ztencovani hlavicek stoubku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Super, jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 jelikoz mi spousta veci dochazi az posleze, narazil jsem ted na maly problemek, designovy problemek mam totiz dve hlavni varianty uchyceni nozicek: - s uchytkama na bocich a bocnima sroubkama - bez uchytek s celnima sroubkama (luneta pak hornima sroubkama) problem je v tom, ze puvodni navrh pracuje s tim, ze jsou uchytky castecne zapusteny do dynka, v dynku je tedy vybrani pro uchytky, cehoz jste si urcite vsimli pokud ale nasadim variantu 2, tedy bez uchytek, v dynku je vybrani, ktere tam byt proste v ten moment byt nema mit dve dynka a resit jejich vymenu neni realne proto ted resim to, ze bych dynko nechal bez vybrani pro uchytky a tyto zkratil, koncily by na zacatku dynka co si o tom myslite? nebude to divne? premaloval jsem kvuli tomu cely model hodinek dle uplne nejaktualnejsiho stavu, vlastne do uplne finalni podoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Za mě ty výřezy na dýnku nejsou skoro vidět jen opravdu když jsou fotky z boku.A při nošení nebudou vidět asi vůbec.Zkrácení uchytek mi přijde jako nezakončené,když jsou v celku krásně to dotváří celej tvar hodinek a ladí jako celek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 je to videt docela dost a me osobne to rusi ale tvoje argumenty jsou spravne, proto s tim bojuju a nevim, jak ztohoven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Já bych to tak nechal, žádný rušivý element v tom nespatřuji. Bude se v tom sice držet bordel, ale nějaká estetika v tom je. Možná by jsi mohl trochu zaoblit hrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 mně to též neruší.Ale pro klid duše to budeš asi muset zkusit vyrobit podle nejnovějšího zadání a uvidíš jak to v reálu bude vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 v pohodě. Jaksi to hraje s umístěním i designem korunky. Ten druhý model by zkrácením spony utrpěl víc. (PS ale jestli to některý z vážených členů fóra bude vidět jinak, klidně přeběhnu do druhého tábora, jak už to dneska chodí ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 porad ladim vyrobni postupy, menim spoustu veci od zakladu, tak zatim alespon totok co jsem dnes spiskal mezi reci, vlastne jenom nerez lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Je to super v tom nerezu.Vypadá to výborně.Zapustil jsi trochu šroubky.Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Ale to nejsou ty pěkné válcové šroubky, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 nene, musim pro ne zajet do kramu, mam jenom dlouhy 6mm a potrebuju 4mm, nechce se mi je zkracovat pak jim srazim hlavicku a bude to hlavne musim poridit frezky, na nerezu se tupej jenom se na nej podivaj jinak dnes jsem vyresil zapeklitost co se tyce uchytek a vybrani dynka, tedy snad, zatim to vypada dobre, zrovna to programuju, tak zitra se snad pochlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 (upraveno) ten celonerezový design mi trochu připomíná starou dobrou Remosku uvnitř čerstě upečený koláč, ručkama hlazený, stronciem zdobený ;o) Upraveno 14. října 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 ještě se musím vrátit, abych nezanechal nesprávný dojem. Remoska totiž za mého mládí byla mým vysoce oblíbeným elektrospotřebičem. Co jsme se do ní jako děcka načučeli, když naši koupili "moderní" verzi s kulatým okýnkem a pekl se v ní koláč nebo kuře s nádivkou. Ta u nás jela 50x do roka a je to pro mne jedna z ikon a teď jsem si na ni po letech zase vzpomněl. tolik na dovysvětlenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Remoska neměla chybu, kynuté Honzovy buchty s povidly, tvarohem a mákem, kuře na soli, neskutečně křupavé, nebo koláč s jablky... babička byla skvělá kuchařka. Kde jsou ty časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se