beeman Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 koukam, ze tento design se mi moc nepovedl :-Dz eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nene, tak to neber, díky tomu, že to zvětšené, to holt vyvolává vzpomínky hluboko uložené. Hodinky v ruce by to v žádném případě (asi nejspíš) neudělaly. Každopádně zpátky už to vzít nemůžem. Zvláštní je, že mosazná luneta nechala vzpomínky v klidu spát... no, on se ještě najde někdo, kdo to zhodnotí z nadhledu, doufám že veskrze pozitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ale kdybys dal na ciferník třeba kuře... Máš to pěkné, na nás se vykašli, ale uvažoval jsem, jestli tu lunetu nějak vygravíruješ, třeba nějaké indexy, čísla, nápis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Mě se to prostě líbí a to už pamatuji opravdu dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 pobavil jsem se panove na lunetu mozna neco zkusim, ale myslim, ze se tam hodi tak maximalne minutove indexy, pripadne nejaky napis, ale to si necham na priste ted jsem bojoval s vyrobou nozicek na CNC, na tom mym prtavym, no jako jde to, ale do bronzu se musi jit sakra pomalu, takze vyroba jednech nozicek (na hrubo s nutnosti finalniho rucniho opracovani) by trvala cca 10 hodin, toho masa je tam moc, to je prilis dlouha doba i na me zkusil jsem to, ale tudy cesta nevede, stalo me to jenom dva dny a dve noci a furu zlomenych 2mm frezek musel jsem to prehodnotit a vymyslel novy plan, tak snad to bude lepsi ted maluju, programuju pro CNC box na hodinky, bude z masivu, z jednoho kusu, teda ze dvou ofc, spodek a horejsek, jeste ladim rozlozeni jednotlivych komponent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 tak nakonec asi takto, zitra to zkusim vyrobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 koukam na to a ted mi doslo, ze kdyz si ja menim nozicky, tak na nich nechavam reminek, bud jsem linej ho sundavat, nebo se mi ke kazdym nozickam hodi jinej, chjo, uz vidim, ze to budu muset predelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Držím palce ať se to povede. Krásnej boxík na exklusivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 diky, kdyz ne dnes, tak zitra urcite prekopal jsem to, balim a letim do dilny, nejsem si ale jist, jestli tam budu mit drevo o rozmeru 300x300, obavam se, ze nee, tak to udelam z cehokoliv, co tam najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 do atelieru, jsem chtel napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 tak vsechno uplne jinak, nejake drevo jsem sice nasel, ale spatneho rozmeru, z preklizky se mi to delat nechtelo, tak jsem se jal zprovoznit 4tou osu na CNC, nebylo to nic jednoduchyho, Linux je pro me spanelska dedina, ale k veceru se to povedlo a facha perfektne s hrozou jsem ale zjistil, po tom, co jsem si jeste udelal novy pripravek, ze klesitiny na 4te ose jsou sejdrem, jenom ty zuby, jinak hlava je presna, zitra ji uplnu do soustruhu a srovnam, snad nebude problem takze dnes jsem vlastne neudelal vubec nic, takovych dni, kdy mam stejny pocit bylo ale uz hromada nejhorsi je, ze uz mam vyzkousen a odladen nejaky vyrobni postup a tim, ze jsem zprovoznil 4tou osu, budu spoustu veci predelavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 neklesej na mysli určitě to dáš.Držím palce .Mě by z tohu určitě už j..lo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Myslím, že by jsi si měl orazit zavři na jeden den ateliér/dílnu a jdi ( sakra kam, když je všechno zavřený ?) no prostě se projít, vyčistit si hlavu a uvidíš, jak je najednou po problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 dytjo, normalne bych zasel k nam do knajpy, zmatlal se jak zakona kaze a druhy den bych mel jiny starosti nez hodinky ale ted jsem v pasti, doma nic nemam, pac doma me to neba, v dilne by to slo, ale rano by mel nasli omotanyho v soustruhu, takze tam radeji jezdim autem, mozna pujdu zitra zkontrolovat karavan a neco si tam sebou prinesu spi se v nem velmi lahodne problem, s kterym se potykam je, se zkusenstma prichazi touha po perfekcionalizmu, metodou pokus-omyl se dostavam k stale lepsim vysledkum a lepsim postupum, nedokazu si rict, ze takto to uz staci, jakmile vidim, ze by to slo lepe, tak jdu do toho, stoji to hrozne casu, hodne nezdaru, ale porad me to posouva dopredu a vysledek je cim dal tim lepsi, no kdo by odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Kdyby jsi věděl, kdo všechno Ti tu drží palce a zbožně kouká na Tvé fotky ( u nás i kotě ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 ze pozdravuju a diky od rana ladim, jeste dohnat 5 setin a bude hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 se mi opet v noci neco zdalo, urodila se z toho zmena minutove rucicky, aby vic ladila s hodinovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 (upraveno) jo a dnesni ftipna historka asi pred tejdem jsem koupil 8mm kulatinu CuSn8 (3 metry) bronzu pro vyrobu korunek, pustil jsem se s vervou do toho a kdyz uz jich bylo polohotovych cca 20 (vsak kdyz mam vsechno nastaveny, tak jedu ve velkym ), rika mi kolega, ze je to nejaky svetly, ne? I jsem porovnal barvu a vono to mosaz, kurna Tak jsem dnes objednal dalsi a v pruvodnim dopise popsal tuto zmylku, nacez mi pani vola, ze jim zrovna prisla objednavka na 8mm kulatinu mosaze, ale ye ji nemuzou skladnici od rana najit (posledni kus), tak ted uz vedi, kde je Ja uz ji rozrezal na kousky, tak ma pan smulu, nevim, co s tim budu delat, na hodinky mi zatim mosaz nesmi Upraveno 20. října 2020 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 To mě mrzí práce naprd.Možná nějaký pán ze střelnice na Matějský by se toho ujal.Za mejch mladej let se na válenky střílelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 No. Lepší než nasypat s nějakou naloží do ocelové trubky. To by teprv byla střelnice :o( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se