Datel Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Východoněmecký životní program zněl Fressen Ficken Fernsehen tak to frézování máš na chvilku za sebou, teď ještě ty manželské povinnosti a TV, ať máš celou DDR triádu ;o) a přeji brzké najetí zpátky na koleje, mnozí tu jízdu sledujeme s nadšením i napětím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Tak ty to rozhodně dáš.Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Neboj, to se poddá palce Ti tu drží tolik lidí, že si to ani nedovedeš představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 diky za podporu porad se ale trapim, uz lamu i sestky frezy a kdyz nic nezlomim, tak se to pokaka jinak, nejspis bych si mel od prace dachnout, ale kdyz se ted nemuzu ani po staru vylejt v oblibene knajpe ale v poho, ono to pude, musi, zeano na chvilku jsem se presunul k notasu a vytvoril podklad pro zarucni karticku, bude ze stribrneho plechu, oboustranna, velikosti platebni karty, datum prodeje se bude cvakat resp. derovat nemate pls nekdo nahodou doma takovy ty cvakatka, jak se kdysi davno pouzivali ve vlacich, na derovani jizdenek? KOUPIM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 a zjistil jsem, co mi tady v dilne neskutecne chybi, po roce tedy, no GAUC, LENOSKA, COKOLIV kam se da normalne sednout a vylozit nohy, to tady nemam, celej den stojim, nebo sedim na stolete zidli tak kdybyste mel nekdo neco za odvoz ci vymenu ci symbolickou cenu ci co ja vim a chtel se toho zbavit, rad si prijedu radeji ale neco mensiho, staci pohodlny dvojsedak s bocnimi operkami, na stavu nezalezi, ani barve, hlavne at drzi pohromade a unese to nejakou chvilku 90 kilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Tak jsem rád že jsi se zase vrátil do zaběhnutých kolejí. I když se nedaří tak jak by jsi chtěl.A ten oddech si určitě taky naplánuj.Držím palce.Práce neuteče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 nevratil, vubec jsem neodesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Tak to by chtělo opravdu pauzičku. A ta kartička vypadá věru skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 https://hologram-vyroba.cz/derovaci-kleste-na-papir-a-samolepky-kruhove-3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 14 hodinami, beeman napsal: diky za podporu porad se ale trapim, uz lamu i sestky frezy a kdyz nic nezlomim, tak se to pokaka jinak, nejspis bych si mel od prace dachnout, ale kdyz se ted nemuzu ani po staru vylejt v oblibene knajpe ale v poho, ono to pude, musi, zeano na chvilku jsem se presunul k notasu a vytvoril podklad pro zarucni karticku, bude ze stribrneho plechu, oboustranna, velikosti platebni karty, datum prodeje se bude cvakat resp. derovat nemate pls nekdo nahodou doma takovy ty cvakatka, jak se kdysi davno pouzivali ve vlacich, na derovani jizdenek? KOUPIM! Kleště od průvodčích Ti plech neprocvaknou, udělají tak ten karton, ze kterého se dělaly jízdenky do vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 ja myslim, ze ano, ty jizdenky byly kdysi docela tlusty a tvrdy, toto bude 0.32 plisek, myslim, ze by to melo jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 před 3 hodinami, beeman napsal: ja myslim, ze ano, ty jizdenky byly kdysi docela tlusty a tvrdy, toto bude 0.32 plisek, myslim, ze by to melo jit Je sice fakt, že ten karton vydal, a byly to spousty cvaků, ty budeš dělat jen pár dírek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 tak jsem si ty kleste nasel, dokonce v aukci, ale nejak jsem si blbe pamatoval, jak vypadali, no, zjistil jsem, ze pro me nepouzitelny, pac by se blbe trefovalo na presne misto nevadi, vyzkousim derovac, co mam na kuzi, ten by mel fungovat taky v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 s kovem mi to nejde, tak tam pustim nastroj do buku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 mezi tim par fotek zakladu, ktery je uz vychytany a doladeny, tedy az na patinaci cifru, aplikaci znaku na cifr, nove rucicky resp. hodinovka bude, kolicky sui taky zaslouzi vic pece a tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Jak jinak než super práce.A hlavně velký obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 sam jsem zvedav jak to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 tesne vedle, v krajnich polohach mi to cnc zblbne a rozhodi x, tim neudrzi souradnice a smitec, budu muset odinstalovat pripravky a pak tedy jeste jednou a lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se