Bvkin Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Zdravím, zavolejte mi na čislo 777300603 myslím ze budete mít radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bvkin Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Zdravím, zavolejte mi na čislo 777300603 myslím ze budete mít radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 pratele, dobri lide jeste existuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Ha! Kde se našly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 pred pulhodkou mi napsal pan, at si prijedu do Modran do baru, ze je ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Kolik jsi tam toho vypil? :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) Prvy vianocny darcek si dostal. Esteze ich nasla dobra dusa. Palec hore. Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Před hodinou, Bvkin napsal: Zdravím, zavolejte mi na čislo 777300603 myslím ze budete mít radost Skvělé entrée ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 (upraveno) To je skvely konec pribehu. Uplne mne to zahralo u srdce, ze poctivi a slusni lide jeste existuji... Panovi palec nahoru a hluboka poklona. Edit: A co zpusobilo (dle fotky) odpojeni remenu? Stezejka? Nozicka? Upraveno 13. prosince 2020 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 a jak se to semlelo? rano na blesaku, uz na odchodu s posledima tremi petkama, se jako jeste pohrabu v papirovych krabicich, kde bylo vse za dvacku, to ja obcas rad no a pan mi pak vsechno vyjadsnil, dokonce si me pamatoval, protoze jsme co to mezi sebou prohodili a i tu dvacku jsem u nej utratil prej zanedlouho nejaky UKacko (budis mu slava) pta se pana drzic v ruce moje hodinky, zdali o toto je za dvacku? pan zkusenym okem vyhodnotil, ze toto fakt ne a hodinky zabavil v baru se pak dal i s kumpantymem do patrani az se dopatrali jak na moje stranky, tak myslim, ze i sem, nevahal (myslim spis, ze vahal docela dlouho :-D) a napsal mi, sed jsem do kary, vzal litr slivovice a petikilo (vic jsem doma nemel) a pelasil za nim, stacilo to, neudelal to pro prachy, ale protoze mu to prislo spravne ja su stastnej jak blecha, tak se snad moc neozeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Velkej potlesk a poklona panovi z blesaku! Dobri lide tu stale jsou a verim, ze jich je vetsina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 ze mi psal i sem jsem nezaregistroval, zachytil jsem jenomemail, kazdopadne az se dostanu k PC, objevi se zaslouzene v Gentlemanech fora :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 26 minutami, Maxmillian napsal: Kolik jsi tam toho vypil? :-)) rad bych, uplne nejvic bych do sebe hodil nejake panaky s tim dobrym clovekem, ale zkusenosti veli, ze by to nedopadlo dobre, tak jsem sklapl podpadky a odjel k nam, kde to mam pak kousek domu, sklidnim se a rano v poho odvezu malou do skoly a drahou do rachoty vsak ja si ho jeste najdu, vim, kam chodi :- D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Konec dobrý, všechno dobré. Co teda povolilo? Stěžejka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 před 1 hodinou, Bvkin napsal: Zdravím, zavolejte mi na čislo 777300603 myslím ze budete mít radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 predsm to nejdriv do oddeleni kontroly kvality, ti to nejspis predaji k posouzeni do oddeleni materialove kvality, kteri to odpalkuji na technologa vyroby, kterej se stejne prijde zeptat me ;-)kazdopadne povolila dle prvniho posouzeni stezejka, neznamo proc, muj ted rozpracovany vyrobni proces ale uz pocita se stezejkami sroubovacimi, nemam to jeste dotazene ani domyslene, ale asi to budu chtit mitSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Tohle vlákno je nabité tolika neuvěřitelnostmi... Těším se nakaždý další díl, začíná to být vyloženě dobrodružné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Super paráda teším sa. Ľudstvo ešte nie je až tak v prdelí Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 No tak to nevymyslis... kazdopadne super koniec a chlapikovi palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 tak nevim, od vecera je mam na ruce a zadny problem, nozky ani dirky pro stezejky nenesou zadne znamky poskozeni, pripisuji to tedy prozatim vadne stezejce, pravda, pouzil jsem nejake stare zasoby koupene v Cine, opatrim poradne a nemel by byt zadny problem dnes vyrabim spodni vrstvu pro cifernik, z 0.2 mm stribra 926, vecer budu nanaset lumi a kompletovat dva cifry, budu si hrat na Harryho, protoze chci zkusit lumi zabarvit, aby nebyla tak svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se