Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je skvely konec pribehu. Uplne mne to zahralo u srdce, ze poctivi a slusni lide jeste existuji...

Panovi palec nahoru a hluboka poklona.

Edit: A co zpusobilo (dle fotky) odpojeni remenu? Stezejka? Nozicka?

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jak se to semlelo?

rano na blesaku, uz na odchodu s posledima tremi petkama, se jako jeste pohrabu v papirovych krabicich, kde bylo vse za dvacku, to ja obcas rad 😉

no a pan mi pak vsechno vyjadsnil, dokonce si me pamatoval, protoze jsme co to mezi sebou prohodili a i tu dvacku jsem u nej utratil 🙂

prej zanedlouho nejaky UKacko (budis mu slava) pta se pana drzic v ruce moje hodinky, zdali o toto je za dvacku?

pan zkusenym okem vyhodnotil, ze toto fakt ne a hodinky zabavil 🙂

v baru se pak dal i s kumpantymem do patrani az se dopatrali jak na moje stranky, tak myslim, ze i sem, nevahal (myslim spis, ze vahal docela dlouho :-D) a napsal mi, sed jsem do kary, vzal litr slivovice a petikilo (vic jsem doma nemel) a pelasil za nim, stacilo to, neudelal to pro prachy, ale protoze mu to prislo spravne 🙂

ja su stastnej jak blecha, tak se snad moc neozeru 🙂

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Maxmillian napsal:

Kolik jsi tam toho vypil? :-))

rad bych, uplne nejvic bych do sebe hodil nejake panaky s tim dobrym clovekem, ale zkusenosti veli, ze by to nedopadlo dobre, tak jsem sklapl podpadky a odjel k nam, kde to mam pak kousek domu,  sklidnim se a rano v poho odvezu malou do skoly a drahou do rachoty 😉 

vsak ja si ho jeste najdu, vim, kam chodi :- D

Odkaz ke komentáři

predsm to nejdriv do oddeleni kontroly kvality, ti to nejspis predaji k posouzeni do oddeleni materialove kvality, kteri to odpalkuji na technologa vyroby, kterej se stejne prijde zeptat me ;-)
kazdopadne povolila dle prvniho posouzeni stezejka, neznamo proc, muj ted rozpracovany vyrobni proces ale uz pocita se stezejkami sroubovacimi, nemam to jeste dotazene ani domyslene, ale asi to budu chtit mit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

tak nevim, od vecera je mam na ruce a zadny problem, nozky ani dirky pro stezejky nenesou zadne znamky poskozeni, pripisuji to tedy prozatim vadne stezejce, pravda, pouzil jsem nejake stare zasoby koupene v Cine, opatrim poradne a nemel by byt zadny problem

dnes vyrabim spodni vrstvu pro cifernik, z 0.2 mm stribra 926, vecer budu nanaset lumi a kompletovat dva cifry, budu si hrat na Harryho, protoze chci zkusit lumi zabarvit, aby nebyla tak svetla 🙂

3BD2821A-232E-4270-97E2-0F138ED6D728.jpeg

F8290C32-DF51-4FB2-B474-55AB05FCA3A6.jpeg

EAEAE47C-BF77-4CAD-9DC7-461D60DDF9ED.jpeg

0EC795DE-06C1-4C54-8F10-B208ECAB939F.jpeg

125ACE4D-37CC-419C-B4DE-6EED56D1C5B7.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...