tombas Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Super, jen to začistit, ta struktura je moc pěkná. A stejně mám furt takový pocit, že ten bronz se k tomu prostě hodí víc než ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 uvidime jak to bude pusobit, vsak se to da nastesti prohodit lumi nanesena, by clovek nerekl, kolik se ji spotrebuje na rucky, vlozku lunety a cifr jinak vcera jsme zkouseli 'vrtat' do porcelanovyho cifru na laseru, nejakou dobu to i neco delalo, ale pak to popraskalo, jak bylo ocekavano, nebylo pouzito chlazeni, je mozny, ze jeho pouzitim by k prasknuti materialu nedoslo, pripadne to bude chtit jiny typ laseru, tento byl urcen pro kovy, pro drevo a kuzi je jiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 V 20. 4. 2021 v 12:54, beeman napsal: FurtBlood, vyreseno pustil jsem se do kousku cislo VI, jeste me ceka hodne prace, hlavne nanest lumi a mraky dalsiho, ale uz se to blizi jak jsem cim dal peclivejsi, bez to jsem zjistil ze to nejde, tak vsechno trva o hodne dyl Neskutocne naozaj klobúk veľmi hlboko dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Přesně, nikdy jsem, krom pár promo videí, neviděl takto od nuly vznikat úplně nové hodinky v podstatě "na koleni". Tohle je naprosto unikátní počin nejen v naší kotlině. Na to jeden klobouček nestačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 diky vsem, to zahreje myslel jsem puvodne, ze to bude mnohem kratsi pribeh, nejak se mi to ale vymklo uz jsem sel ted skladat, ale zdalo se mi te lumi malo, tak jsem primichal a dopnil, nutno opet pockat, az zaschne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 proporcne to vyzera super...dobre vyvazene cisla, lumi body, rucicky, cifernik...pekne pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 @beeman Super - s každým dalším kouskem nastavuješ laťku výš a výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 tato kombinace bronz / bronz - provedení lunety a použitý cifr působí zatím nejlíp, i z pohledu čitelnosti, tak alespoň na fotkách vypadá nejlépe. Jedině ta vteřinovka vypadá proporčně i barevně trochu cize... úplně bez by to nebylo ale ono a zase příliš vteřinovky by bylo možná už i příliš objektů pro oči, tak nakonec to možná ani nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 diky panove, ta uprava cifru je fakt nejlepsi, co se mi povedlo, jenom jeste odladit jeho vyrobu, snad si pamatuju, jak se mi to povedlo co rikate na bicolory? jeste neni vlepena stribrna vlozka lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 (upraveno) Mně se XIIVX líbí jen v bronzu Když vidím tyto hodinky tak z nich vyzařuje poctivá ruční práce ve staré dobré zámečnické dílně - takové to průkopnické nadšení ze kterého vznikaly první spalovací motory, Tleskač stavěl své kolo, atd... nerez do té představy tak pěkně nepasuje... Upraveno 22. dubna 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Tak jsem k Tobě po delší době nakouknul,a nestačím se divit.Prostě SUPER práce,Jen žasnuSUPER,SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 diky samozrejme prim bude hrat bronz, je to opravdu vdecny material ke hrani s povrchovkama, ale u toho urcite nekoncim, ve hre je jeste titan, med, dural a co ja vim co jeste jeste mam pred dokoncenim jedny bicolory, opacnem gardu, nerezova luneta (medena vlozka nema jeste lumi, dosel mi lak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Má to tedy pěknej progres. Uvažoval jsi třeba nad fazetama těch horních hran? Možná by to trochu odlehčilo to pouzdro a dalo by se s tím i vyhrát (leštění) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 @beeman Ta ocelová bicolor verze je supercool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Este som zvedavy, ako ti pojde titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 fazety jsem uz zkousel, fota nekde v predchozich prispevcich, neni to legrace, chce to pevnou ruku a trpelivost, aby to bylo hezke a rovnomerne titan bude, jeste se zkousim zorientovat v tech typech, nejspis bude grade2, uz jsem obrobit zkusil a jde to dnes jsem toho moc nevyrobil, jenom jednu vlozku lunety, piskovanou, bronzovou, patinovanou, jednoduchou nejspis ji jeste jednou opiskuju a opatinuju do cerna, aby lepe ladila s cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 lepsi, prepatinovano me ted napadlo, ze tu vlozku lunety vyrobim z cerne gumy, kaucuku treba, az nejaky sezenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 jasně, a s dezénem pneumatiky ;o) a motorkáři se budou stavět do fronty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 to ale vubec neni spatny napad, v Matadoru Puchov jeste snad nejaky kamosky mam, treba mi to odleji, bude letni i zimni verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se