beeman Odesláno 30. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 kombinaci tmaveho cifru a tmavych rucicek jsem chtel dycky vyzkouset, tak jsem se konecne odhodlal, samozrejme neni to tak citelne jak kdyby byly rucicky lestene nebo svetle, ale je to napohodu, svetla lumi tomu hodne pomaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Pravda, ta lumi je v pohodě a čitelné je to dostatečně, nemusí to být vždy úplně kontrastní, tohle k sobě ladí výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2021 jj, dnes jen tak zlehka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Mně už přišla Erika na damašek.. já jsem připraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 kdyz vidim v notifikacich prispevek od Mary, tak se hned opotim hele, dam ti kontakt na kluky kovarsky, mas to tam za rohem, zajed za nima a popozen to, resp. udelej psi voci, ja budu rad, ty budes rad, oni jsou taky hodne napohodu a navstevy vitaj chlebem a soli (jako je tam spousta nozu, ale to si nevsimej) a ta navsteva fakt stoji za to, klidne bych tam stravil tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 jo a ten reminek si musim taky poridit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 Což o to, kontakt klidně dej rad se tam po práci někdy mrknu... A řemínek si pořiď, je fajn. Sice říkám, že ho mám na damašek, ale odzkoušet se musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2021 dokonalá kombinace. Samozřejmě bez tetování by tomu něco chybělo. Taková v podstatě damašková pokožka ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Se nám tu ty hadry od Eriky nějak rozmohly:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Všechno je v pořádku, hoši. Na Damašku se pracuje, bude na konci září... Audit proběhl úspěšně. Jen nebyl zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Všechno je v pořádku, hoši. Na Damašku se pracuje, bude na konci září... Audit proběhl úspěšně. Jen nebyl zadarmo Ty se fakt nemůžeš dočkat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 28 minutami, Kostra napsal: Ty se fakt nemůžeš dočkat co? No jako... Vlezl jsem tamm s termínem dodání jsem nesvedl vůbec nic. A koupil jsem si od nich nůž... No co myslíš, jak jsem byl úspěšný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 No jako... Vlezl jsem tamm s termínem dodání jsem nesvedl vůbec nic. A koupil jsem si od nich nůž... No co myslíš, jak jsem byl úspěšný...Řekl bych, že maximálně, určitě máš krásný nový nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 před 28 minutami, Kostra napsal: Řekl bych, že maximálně, určitě máš krásný nový nůž Ano viz vlákno nože... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Na Damašku už se pracuje VID-20210904-WA0007.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 vcera se nahle vynoril ze tmy, nahnul se ke me, septem a roztresenym hlasem se omlouval, porad se nervozne rozhlizel a nez jsem se stacil zeptat kdo je a co chce, zmizel potom mi prisli nejake fotky na mobil a ja pochopil kadpopadne Maro, az budu potrebovat nekdy neco nekde popostrcit, rad se na tebe s duverou obratim ja jsem ted hodne marnej, ve stredu v noci me to caplo, jeste ve ctvrtek jsem co to zvladl ale pak ulehl, nastesti neni to co si myslite, bude to nejak klasika a ted jsem vylezl z postele, jeste to neni uplne ono, ale je to mnohem lepsi, vsak do me draha nalila a narvala vsechno mozne i nemozne zitra bych uz ale rad delal alespon doma a nekdy zacatkem tejdne bych si rad zajel pro ten damasek, nerad bych v kukatku zahledl Maruv oblicej behem zahalky, sledovani serosu a kdejakych jinych kravin, jsem samozrejme vymejslel i neco kolem hodinek a seznal jsem, ze je potreba zmenit logo, si reknete, ze je to docela brzo, ale kdyz musis tak musis to stare se v podstate upinalo na prvotni design ne nepodobny RJ, nove logo naznacuje konstrukci pouzdra tak jak ve skutecnosti je tak co na to rikate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 (upraveno) Řekls jdi tam udělat psí oči. Tak jsem šel a udělal psí oči A rovnou si tam koupil nůž mimochodem ve středu ve čtyři si ho tam jdu vyzvednout... Upraveno 5. září 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 ja ale taky myslel treba voci nejakeho maltezaka a ne tech slonu co mas doma takto nejak by to nove logo mohlo vypadat na cifru, ja vam nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Já ti taky nevím . Dej ho kolem středové díry na ručičky. A místo toho na dvanáctku XII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Nové logo kamkoli jinam než na dvanáctku. Klidně místo XIIVII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se