safi Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 (upraveno) Pár mých nekvalitních fotek - koupeno jako dárek pro tátu. Dojmy: Velmi dobrá kvalita za dobrou cenu. Skutečné military hodinky do nepohody, ne jako ... (zvolit značku dle osobních preferencí). Ideální tvar pouzdra pro ochranu korunky a lunety. Safír a antireflex. Vevnitř klasická eta. Sympaticky vyřešené datum. Nylonový pásek - jak to někdo může nosit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. července 2008 uživatelem ¨safi
Onisan Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Vypasají velmi mile. Na techto fotkach dokonce lepe nez na firemnich
safi Odesláno 20. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Vypasají velmi mile. Na techto fotkach dokonce lepe nez na firemnich Díky, jdu k nim namontovat žraloka od Kubsona:)
lib Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Díky, jdu k nim namontovat žraloka od Kubsona:) Mohl bys pak postnout ještě fotku se žralokem? Uvažoval jsem o tomto řemenu pro jedny "beatery", ale z fotek na Chronoshopu jsem měl dojem, že je moc tenký. Tak jsem vzal Di-Modell Jumbo. Předem díky.
safi Odesláno 20. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Mohl bys pak postnout ještě fotku se žralokem? Uvažoval jsem o tomto řemenu pro jedny "beatery", ale z fotek na Chronoshopu jsem měl dojem, že je moc tenký. Tak jsem vzal Di-Modell Jumbo. Předem díky. udělám zítra, už je venku moc tma :-(
spiderer Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 Tyhle hodinky by se mi velmi libily kdyby byly v jinem pouzdru, tuto me uplne odrazuje a vubec se mi nelibi
Mike. Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 ''safi, moc pěkné hodinky. Tady jsou původní Precista z roku 1988:
cali Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 skvele hodinky jeden z najlepsich pomerov cena/vykon co poznam 2spiderer,... nechapem...... to puzdro robi tych hodiniek tie hodinky..... inak je to len obyc ETA rovnaka ako v stovkach inych hodiniek a ten ciselnik tiez nie je ziadne unikatne designove veldielo....takze ak sa ti nepaci puzdro tak sa ti nepacia cele hodinky
spiderer Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Odesláno 20. července 2008 cali - cifernik je ala Seamaster 300 a nekolik dalsich Libi se mi cifernik, rucky, luneta, ale pouzdro vubec.. Libi se mi i PRS-18, ale tam mi zase vadi vyboulene pouzdro u korunky, vadi mi ta asymetricnost a PRS-14 uz je zase jen replika modelu Seamaster 300, coz mi taky uplne nesedi.. Ale i tak je PRS-14 nejschudnejsi variantou, kdyby byla moznost v Quartzu asi bych vazne zvazoval co a jak Ja vim, jsem divnej a i diky tomu co se mi libi/nelibi mam problem si nejaky hodinky koupit, protoze na vetsine najdu nejakej detail kterej mi vadi, mnohdy bohuzel az potom co mi rikaji pane..
Mike. Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 PRS-14 uz je zase jen replika modelu Seamaster 300, coz mi taky uplne nesedi.. Téměř všechny Precisty z TF jsou (nechci psát repliky) "remake" nějakých původních hodinek. Kromě PRS-14, 17 a dalších i PRS-18. Toto jsou původní. Myslím z roku 1993. (Quartz strojek)
cali Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 cali - cifernik je ala Seamaster 300 a nekolik dalsich Libi se mi cifernik, rucky, luneta, ale pouzdro vubec.. Libi se mi i PRS-18, ale tam mi zase vadi vyboulene pouzdro u korunky, vadi mi ta asymetricnost a PRS-14 uz je zase jen replika modelu Seamaster 300, coz mi taky uplne nesedi.. Ale i tak je PRS-14 nejschudnejsi variantou, kdyby byla moznost v Quartzu asi bych vazne zvazoval co a jak Ja vim, jsem divnej a i diky tomu co se mi libi/nelibi mam problem si nejaky hodinky koupit, protoze na vetsine najdu nejakej detail kterej mi vadi, mnohdy bohuzel az potom co mi rikaji pane.. Hmm si narocny ,... ale skus sa podivat na MKII ak ich este nepoznas..... tam je pomerne siroka moznost jednoduchsich individualizacii mozno ta tam nieco uspokoji...... da sa tam vyhrat s farbami ruciek typmi cselnikov a lunet proste take postav si sam objednaj zaplat a my dodame...... do quartzu nefusuju ale pekne zabalena ETA tam vyjde na nejakych 500USD a vysledkom su pomerne neokukane hodinky.... moj dalsi prirastok bude asi od tial ale teraz na nejaku dobu pauzujem (viz pochlubte se:) )
spiderer Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Hmm si narocny ,... ale skus sa podivat na MKII ak ich este nepoznas..... tam je pomerne siroka moznost jednoduchsich individualizacii mozno ta tam nieco uspokoji...... da sa tam vyhrat s farbami ruciek typmi cselnikov a lunet proste take postav si sam objednaj zaplat a my dodame...... do quartzu nefusuju ale pekne zabalena ETA tam vyjde na nejakych 500USD a vysledkom su pomerne neokukane hodinky.... moj dalsi prirastok bude asi od tial ale teraz na nejaku dobu pauzujem (viz pochlubte se:) ) A nejaky odkaz kde se to da takhle spichnout mas?
Baker Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 A nejaky odkaz kde se to da takhle spichnout mas? Tady
spiderer Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Tady Dekuju, ted vyrazim pro fotak a pak se na to snad jeste stihnu podivat
spiderer Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 (upraveno) Tady Skoda, ze nemaji vice moznosti pro vyber pouzdra Upraveno 21. července 2008 uživatelem spiderer
cali Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 ja myslim ze vsetky tie puzdra su nejak inspirovane povodnymi vojenskymi modelmi..... inak myslim ze sa s nimi da nejak dohodnut ze im posles hodinky na modifikaciu.... lebo uz som po forach videl zalezitosti modifikovane MKII ine nez su vymenovane na stranke.... myslim ze zvladaju aj zmeny povrchovej upravy puzdra pieskovanie a tak dalej standarne rozmery ETA a seiko ciselnikov datovych vencov ruciek skiel (aj safirovych) a podobne co som tak videl tak sa takto modifikvane veci potom pomerne tazko predavaju ale ak si fajsmeker a chces nieco naozaj podla seba tak toto je myslim jedna z lacnejsich variant ako si urobit hodinky (relativne) na mieru
PhoeniX Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Z odkazu na MKII jsem paf. Už jsem na jejich stránkách kdysi byl, ale ta paměť... No láká mě to jak blázen, hlavně potom ty GMT like ROLEX. Hmmm.
cali Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 ale tie rolex like GMTcka su tusim poriadne mastne len zaloha je tam nejakych 300USD
PhoeniX Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 ale tie rolex like GMTcka su tusim poriadne mastne len zaloha je tam nejakych 300USD Jo jo, jsou dražší než většina jejich modelů, aaale jak jsem je uviděl... Jsem nadšen. I z těch pidi fotek vypadá pouzdro dobře zpracované. Mašinka je taky OK. Jednou by to chtělo origo (sea dweller), ale tyto prozatím vypadají velice uspokojivě.
spiderer Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 ja myslim ze vsetky tie puzdra su nejak inspirovane povodnymi vojenskymi modelmi..... inak myslim ze sa s nimi da nejak dohodnut ze im posles hodinky na modifikaciu.... lebo uz som po forach videl zalezitosti modifikovane MKII ine nez su vymenovane na stranke.... myslim ze zvladaju aj zmeny povrchovej upravy puzdra pieskovanie a tak dalej standarne rozmery ETA a seiko ciselnikov datovych vencov ruciek skiel (aj safirovych) a podobne co som tak videl tak sa takto modifikvane veci potom pomerne tazko predavaju ale ak si fajsmeker a chces nieco naozaj podla seba tak toto je myslim jedna z lacnejsich variant ako si urobit hodinky (relativne) na mieru Tak jsem to vymyslel jeste jinak a dokonce i na baterku, vysledek bude vyvesen jakmile hodinky dorazi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se