Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejak nechapu narazku na Pulp Fiction.....nevim jaka mas ty kriteria pro dobry film, ale ja bych ho do prvni desitky urcite dal. Ale je pravda, ze jsem plno filmu nevidel a navic filmy starsi jak ze sedmdesatych let jsou pro me moc stare.

Odesláno
Hodný, zlý a ošklivý na pátém místě a Pulp Fiction na šestém. No nevim ;)

Já si raději počkám na CSFD: http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsich-200-filmu/

Tak jsem taky nepochopil narážku na Pulp Fiction. U mě samozřejmě boduje. Ještě bych připojil Čtyři pokoje a Od soumraku do úsvitu...

Prostě klasika jako vše od Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze :gun_bandana: :gunsmilie: :notworthy: :thumbsup_anim:

A vůbec nemám pocit, že by to byla nějaká nafouknutá bublina...

Odesláno (upraveno)

Od soumraku do úsvitu :D

..a co ten poslední dvojfilm? Planeta teror a Auto zabiják se to myslim jmenovalo...taky ještě nekritický obdiv, nebo už přiznáme, že hovadina? ;)

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno

Já bych to hovadinou nenazval. Viděl jsem je minulý měsíc, takže je mám ještě v čerstvé paměti. No přiznejme, že to není oduševnělé psychodrama, ale když se koukám na ty filmy, tak si vždycky vzpomenu, jak jsme hltali filmy kategorie "B" a "C" (někdy i dál) s rychlodabingem. No a je to prostě zábava. Nehledám hlubokou myšlenku, jen pozoruji děj a musím uznat, že se bavím a že mě oba páni v tomto směru nezklamou. To samé mohu říci o Batmanovi, o němž vlastně toto vlákno začalo. Na ten poslední díl se fakt těším!

Jinak doporučuji film Apokalypto od Mella Gibsona. Zíral jsem v němém úžasu. P.

Odesláno

Pravda, ze Grindhouse se mi nejak moc nelibil (hlavne planet teror), ale proste Tarantinovy klasiky jako Pulp fiction a Reservoir dogs jsou dokonale.

Odesláno

Pulp Fiction samozřejmě není žádná hovadina. Akorát musí být člověk tak nějak stejně naladěnej :) Spousta hlášek už v podstatě zlidověla a navíc je to jeden z mála filmů (možná jedinej), kde dám téměř vždycky přednost dabingu před originálem, protože Vydrovo:

"Při zápase možná ucítíš slabý píchání. To si s

tebou zahrává pýcha. Ser na pýchu! Pýcha jen

bolí. Nikdy nepomáhá. Spolkni to svinstvo,

protože až se za rok budeš válet v Karibiku,

tak si řekneš : Marsellus Wallace měl pravdu."

nemá chybu :) Jsou prostě filmy a FILMY. A tohle je FILM. A to říkám jako velký fanoušek Petera Góthára, Petera Greenawaye nebo Aki Kaurismäkiho.

Ale k věci. Docela dlouhou dobu jsem sbíral komiksy a tudíž vždycky nedočkavě čekám na jakoukoli adaptaci komiksové předlohy. Za nejlepší vůbec jsem vždy považoval Batman Returns. Hlavně kvůli vizuální stránce, protože ta je dokonalá. A možná taky trošku kvůli Michelle Pfeiffer :) Takže jsem opravdu zvědavě vyhlížel, co s tímto tématem provede Christopher Nolan. Byl jsem si sice jistej, že člověk, který natočil Memento nebo Insomnii, snad ani nemůže nic zkazit. Ovšem stejně jsem běžel do kina celej nervózní. Zbytečně. Batman Begins byl famózní koncert pro skvělou atmosféru a absolutní respekt k předloze a já tak mohl na pomyslné první "adaptační" místo přidat i Nolanův film. A z toho důvodu, bez ohledu na hodnocení i když i to je až neuvěřitelně kladné, se nemůžu dočkat začátku promítání v ČR... :)

Odesláno

Mierny OT: od včera mam novy mobil (Nokiu 6120) a od operatora (SK Pomaranč) man nejake predinštalovane veci na pam. karte so spominanym filmom (wallpapery 240x320, trailer, zvuky všelijakych Jokerov).

Ak by sa našiel nejaky extra-Batman-fan, nech sa ozve, pošlem, popr uploadnem na free server (napr Rapidshare).

Odesláno

Pulp Fiction je hodne osobity snimek. Taky se mi libi. Ale davat jej do prvni 10 nej filmu kinematografie.....

PS: Me z komiksovych adaptaci nejvic prekvapil Hellboy. Guillermo del Toro a jeho vytribeny styl plny pohadkovych a fantasy prvku me sice nejvic dostal ve Faunůve labyrintu. Ale i Hellboy byl tim krasne nasakly. Docela se tak tesim na dvojku s podtitulem Zlatá armáda. Mozna vic, nez na Temneho rytire.

Odesláno

Dobrych filmu je plno a vybrat tech deset nejlepsich je asi nemozne. Myslim si, ze objektivne lze do jiste miry rict jestli je film dobry, prumerny nebo spatny. Ale kazdemu se proste libi neco jineho, takze ten pomyslny rebricek Top 10 ma kazdy svuj.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...