Kalifx Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Odesláno 22. července 2008 afrikab napsal: Pulp Fiction je hodne osobity snimek. Taky se mi libi. Ale davat jej do prvni 10 nej filmu kinematografie..... PS: Me z komiksovych adaptaci nejvic prekvapil Hellboy. Guillermo del Toro a jeho vytribeny styl plny pohadkovych a fantasy prvku me sice nejvic dostal ve Faunůve labyrintu. Ale i Hellboy byl tim krasne nasakly. Docela se tak tesim na dvojku s podtitulem Zlatá armáda. Mozna vic, nez na Temneho rytire. Na novýho Hellboye se těším děsně nejen já, ale především přítelkyně. Je to její velký oblíbenec A souhlas, byla to rozhodně jedna z nejlepších adaptací... Mimochodem - zdá se, že ve dvojce bude těch "faunolabyrintovskejch" prvků opravdu hodně.
Kirn Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 afrikab napsal: prekvapil Hellboy. Guillermo del Toro Myslím že má točit pokračování (předcházející díl) Pána Prstenů ve dvou dílech. To se teda těším.Hellboye jsem rozdýchával asi dvě hodiny.
Gilius Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Hellboy suck......to je slátanina už jako comics...natož film.Máme kvůli tomu doma trochu boje,ženská Hellboye může moc....já ani cejtit.Zlatej psychopat Lobo....ale teho asi nikdo nenatočí.
Kalifx Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Gilius napsal: Hellboy suck......to je slátanina už jako comics...natož film.Máme kvůli tomu doma trochu boje,ženská Hellboye může moc....já ani cejtit.Zlatej psychopat Lobo....ale teho asi nikdo nenatočí. Copak Lobo, dodnes vidím tu spoustu bublin s jeho oblíbeným "Fraaag". Jenže problém je právě v tom, že Lobo je, obrazně řečeno, "politicky velmi nekorektní" A ještě jedna věc - na Hellboye mně nešahej
safi Odesláno 8. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 včera shlédnuto - film si 100% na idnes.cz rozhodně zaslouží. Místy při něm až mrazí.
Chronoland Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 velmi dobry film - Ledger zahral Jokera dokonale...
Hajek Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 Všimli jste si té zmínky - Morgan Freeman mluví s Balem o novém obleku a Bale říká, jestli je odolný proti psům a Freeman mu odpoví že proti kočkám určitě ? Že by malá narážka na další díl ?
Cubert Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2008 (upraveno) Tak velka spokojenost, ten film ma vse co sem cekal. A Joker byl naprosto dokonaly. Dalsi tri filmy co ted planuji (Walle, Akta x a Hellboy) tohle asi tezko prekonaji ( ikdyz hellboy bude stopro dobrej ) Ad Lobo...toho chci na platne taky uz celkem dlouho Upraveno 8. srpna 2008 uživatelem Cubert
afrikab Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Film (Temny rytir) bez vyhrad, ale nejak nemam chut jej videt jeste jednou. To na treba jiz zminovane Pulp Fiction se v TV rad podivam, kdyz je nahodou chytnu. PS: Narazka na dalsi dil? V kuloarech se mluvi o Angeline Jolie coby Catwoman, ale take o Johnny Deppovi v roli Hadankare a Philipu Seymouru Hoffmanovi jako Tuckanovi. Viz MIX.cz.
rorda Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 A co něco od Iñárritu nebo Almodóvara?!? To je filmařina, žádný jatka, i když Pulp Fiction si pro svoje kvality to umístění určitě zasloužej ...
CzechJoker Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Co člověk, to názor. Na některé dobré filmy nepřijde do kina moc lidí, na jiné (možná dobré) se stojí fronty. Já mám svoji vlastní top ten, možná by se tam do škatulky parodie vešlo Pulp Fiction, ale tohle asi ne. Mezi opravdu dobré filmy řadím třeba Pokání (to gruzínské, trezorové z osmdesátých let), Jdi a dívej se (Bělorusko), Schindlerův seznam... Letos jsem byl velmi příjemně překvapen Karamazovýma, i když v dnešním mainstreamu budou jen velmi těžko sahat po nějakém ocenění.
pete Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Tak jsem film "Batman Dark Knight" také viděl. Byl to jedíný film, na kterém jsme se s manželkou shodli. Mohu říct, že Heath Ledger byl výborný. Ale velikou slabinu a zároveň obrovkou chybu vidím ve výměně hlavní představitelky -místo Katie Holmes - Maggie Gyllenhaal. To bylo šlápnutí vedle...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se