Přejít na obsah

Anketa Prim vs. Omega

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 702
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No u PRIMu je to přece jasné, záleží, na kolik se ti to podaří ukecat ve frcu.

a tak to už chápu proč je vlákno "Report z dnesniho drancovani bazaru a zastavaren.." tak dlouhé, zřejmě to je komunikace nákupního oddělení společnosti Elton, soudě podle nabídky modelů s vlastním kalibrem ale není moc výkonná. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud jsi jenom "hromadič" věcí, tak fajn... jinak sbírka musí mít vždy nějakou myšlenku, k té se potom vážou i další věci... když bude sbírat sportovní auta, pořebuješ rozum, když budeš sbírat sbraně, i přestože je budeš sbírat na základě svého iracionálna, budeš chtít mít svojí P-08 v perfektním stavu... když budeš sbírat klony, tak asi za klon Coltu 1911 v kvalitě C- nebudeš chtít dát cenu jako za jiný klon v kvalitě A... a tomuto nechtění se pak říká ROZUM :)

Jinými slovy.... prakticky na každém tvém rozhodnutí se podíli jak složka rozumová, tak i složka pocitova (iracionální) ... poměr těchto dvou složek pak určuje výsledky tvého chování.... absentuje-li jedna z těchto složek, není to v pořádku a nejsi zdravým člověkem... Jsi buď "zvířátko" a nebo "computer"...

Pokud by někdo zaštitoval sběratelství absencí racio tak takový "sběratel" by zřejmě nikdy nekoupil (a tím ani nepodpořil) opravdové umělce, kvalitu.... jako byly třeba Petrus Paulus Rubenns a podobní... takový blb by pravděpodobně (dle výše vstupního kapitálu) vypálil všechny prachy prvnímu trhovci s haraburdím... protože dobrý trhovec umí při osobním setkání přesvědčit :) "Koukaj, Roubíček, koupěj to... takovej tépich už jinde neseženou, to je tutovka!!!" :)

:sad01_anim: Nestačím se divit, kam až někdo může ve svých úvahách dojít, když si tady člověk dovolí údiv nad tím, že někdo zpochybňuje slovo "pocit" v souvislosti s láskou k hodinkám :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

...samé pindy o ničem :suicide_anim: .... nejsem příznivec Primu ani Omegy i když bych si u obou asi něco vybral

můj pocit z této ankety je asi takový:

nedávno jsem tu prodával nové Omegy Railmaster za tuším 38t (bylo to v době vzniku diplomat le) a neštěkl po nich ani pes (respektive pouze jeden zájemce) takže tahle anketa je pro mě docela zarážející ve smyslu prozatímního výsledku

Odkaz ke komentáři

...samé pindy o ničem :suicide_anim: .... nejsem příznivec Primu ani Omegy i když bych si u obou asi něco vybral

nedávno jsem tu prodával nové Omegy Railmaster za tuším 38t (bylo to v době vzniku diplomat le) a neštěkl po nich ani pes (respektive pouze jeden zájemce) takže tahle anketa je pro mě docela zarážející ve smyslu prozatímního výsledku

No vidíš to... a když Cyber snížil u Railmasterů cenu na 26.700 bez krabky a spony, prodal je... sakra - a ten PRIM nezlevní a nezlevní :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Hm možná to bude tím, že nemám 38t na jiné věci, natož na hodinky. Mít je na utrácení za požitky, tak jsem je koupil. Pomůže ti podobná informace? Pokud vidím, tak se tady bavíme o tom, co kdyby.

Teda doufám, že nikdo kdo odhlasoval nemusel hned letět do obchodu. To by mě ženuška asi fakt zabila. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Hm možná to bude tím, že nemám 38t na jiné věci, natož na hodinky. Mít je na utrácení za požitky, tak jsem je koupil. Pomůže ti podobná informace? Pokud vidím, tak se tady bavíme o tom, co kdyby.

Teda doufám, že nikdo kdo odhlasoval nemusel hned letět do obchodu. To by mě ženuška asi fakt zabila. :D

..... v tom případě se omlouvám ...... pokud se to nese v duchu "co kdyby" tak bych chtěl být správce BigBenu a na Omegu i Prim se můžu v****t ;)

Odkaz ke komentáři

trocha som sa pohrabal na strankach World Intellectual Property Organisation a tam som zistil, ze Elton hodinarska a. s. nie je vlastnikom znacky a loga "Prim", ktore je napr. na diplomatoch... Zeby aj to bol dovod, preco nechcu investovat do reklamy?

http://www.wipo.int/ipdl/en/madrid/key.jsp?KEY=877931

logo1

logo2

nerozumím kolonce  basic registration CZ 24.04.1985 ???

tahle diskuze se dostává někam mimo

Odkaz ke komentáři

Nemusime brat len priklad "co by bolo", ale aj "co bolo". Kolko je tu majitelov Omega a kolko Prim (tym nemyslim tie po dedkoch a z bazaru, ale nove z Eltonu)

No jo, ale když chceš být fér. musíš stanovit limit i pro Omega: pokud to bude, dejme tomu, rok výroby 1990, pak u mě 1:1, pokud to bude finanční limit třeba 15.000,- Kč, pak 3:1 pro Omega :thumbsup_anim:

jinak bez limitů asi 8:22 pro PRIM ;)

Odkaz ke komentáři

No, tahle diskuse se hlavně dostala tam, kam by si asi PRIM vůbec nepřál... donutila mně projet nabídky jiných firem a srovnávat...pro Prim to nevychází vůbec,ale vůbec dobře... dost by mně i zajímalo, co by hoši od Topolánka říkatli na zdejší část debaty o vlastnictví loga... Mám pocit, že by pak ten "Vyšegrýdský" zázrak byl jednou pro vždy poslední:D Do teď mi to bylo jedno a ani jsem se na to nekouknul.... teď mně to dost pobavilo.... To by se ai Topol tvářil ještě ustaraněji, kdyby to věděl...

Odkaz ke komentáři

No, tahle diskuse se hlavně dostala tam, kam by si asi PRIM vůbec nepřál... donutila mně projet nabídky jiných firem a srovnávat...pro Prim to nevychází vůbec,ale vůbec dobře... dost by mně i zajímalo, co by hoši od Topolánka říkatli na zdejší část debaty o vlastnictví loga... Mám pocit, že by pak ten "Vyšegrýdský" zázrak byl jednou pro vždy poslední :D Do teď mi to bylo jedno a ani jsem se na to nekouknul.... teď mně to dost pobavilo.... To by se ai Topol tvářil ještě ustaraněji, kdyby to věděl...

Přiznám se, že to logo Diplomat 40 mě taky překvapilo, ale říkal jsem si, že hoši z Eltonu snad ví, co dělají... umím si představit, že ve sporu o značku sa stále ledy v našem soudnictví nepohnuly, ale asi by bylo dobré, kdyby se PRIM k tomu vyjádřil, co je nového...

Odkaz ke komentáři

btw: udělal jsem co udělali v jiném vlákně... vyal jsem cenu Prim Diplomat jako strop a dostal jsem se k hodinkám, kde debata zda se jim Prim vyrovná je k smíchu :D :D :D a je jich hodně ....

ještě horší pro Prim to je pokud jako strop vezmeš cenu Diplomatů s cal.73, tedy obsahujících stroj ETA 2824-2. Za 83.000 máš spoustu hodinek se stejným kalibrem, prakticky vždy v této ceně více či méně upraveným. Takové IWC Portofino jsou levnější, ETA je poměrně zásadně upravená (ne logem na rotoru, ale výměnou zásadních částí strojku) nebo nemusíš šetřit a můžes si je pořídit ve verzi chrono, ta základní je totiž podstatně levnější než Diplomaty (ceníková cena IWC Portofino je 2490 EUR, Portofino chrono 3400 EUR a Diplomat cal.73 jsou za 83000 Kc tedy 3470 EUR). Pokud budeš trvat na cylindrickém safírovém skle můžeš si dopřát Omega Speedmaster Profi s Lemanii a zaplatíš za ně 3280 EUR..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Prim vs. Omega 3:2

Ty Dynamic jsou nádherný, dvoubudíkový chronograf, skoro neukouslé indexy. Jen kdyby byly trochu větší...

EDIT: Ale pro syna by byly akorát, vánoce se blíží. Jdu hledat.:)

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ty Dynamic jsou nádherný, dvoubudíkový chronograf, skoro neukouslé indexy. Jen kdyby byly trochu větší...

EDIT: Ale pro syna by byly akorát, vánoce se blíží. Jdu hledat.:)

jsou to parádní hodinky - nejhezčí Omegy co jsem měl možnost vidět naživo ;)

Odkaz ke komentáři

Taky me zarazi, proc pouzivaji znacku, ktera patri jine firme.

Možná proto, že ji tato firma nabyla protiprávně! Možná je to detail, který už tu nikoho nezajímá, ale je to tak. A i kdybychom pominuli otázku vlastnictví známky, stále je tu ještě prokazatelný fakt, že je toto logo autorským dílem našich zaměstnanců a naše firma ho používala již 15 let před jeho registrací ÚPV.

To logo bylo protiprávně registrováno.

Protiprávně prodáno a je používáno v rozporu s pravidly hospodářské soutěže.

Soudy pracují tak jak pracují - pomalu - neskutečně pomalu....

Dříve nebo později však bude spravedlnosti učiněno za dost.

Tolik pouze má "technická"....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...