Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Stejně nejlepší jsou GS, těm Prim ani Omega (natož Panerai) nesahají ani po kotníky. Snad jen AN jsou lepší když už teda,tak nejlepší je tag heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Panerai Rádi Instalatéři Mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 A ještě by se dalo třeba takto. Komu které seskupení víc sedí? Pracovitost Radost Inovace Myšlenka Pýcha Rozzlobenost Ignorace Majetek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Tak tedy dobře, Bobře. Srovnávejme "srovnatelné" Armand Nicolet Complete Calendar X Prim Tycho de Brahe AN CC = 50.000 - 60.000 Kč (ebay, kup teď) /// v aukcích o dost méně Prim TdB = 96.790 Kč (Elton) Myslím, že řemínkem počínaje a kvalitou fotky konče, vede celkem jasně AN. O provedení hodinek ani nemluvím. A cena? Tu už vůbec neřeším. Ona i kvalita fotek na webu výrobce o něčem svědčí... Tak ošklivou fotku TdB, jaká je na webu Eltonu, už jsem dlouho neviděl. btw - AN upravuje obligátní 7750 tak, že má v některých modelech 49 kamenů. Ale chápu, že novoměstské kruhy jsou novoměstské kruhy Když jsem viděl TdB poprvé (jak říkáš na té hnusné fotce), tak jsem si vzpomněl na lepší fejky těch různých Grande Complication na Aukru - kvalita fotky stejná a pohledová kvalita hodinek taky. Srovnání s AN IMHO není možné, to je kvalitativně jiná liga...cenově ovšem také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) safi, YPO, Ondraji, jste politováníhodni, ale mám s vámi trpělivost. Nelepší je POCHOPITELNĚ prim, ale ty vaše imperialistický modly jsou s nimi srovnatelný, každý třeba po jiné stránce, ale stejná liga. To ANcirkus z frcu ROZHODNĚ není. YPO, YPO s těmi pouzdry jsi sice nepoužil vhodné slovo cudně skryté za těmi křížky, ale z těch posledních zveřejněných dámských hodinek z iridia (mimochodem jinak prostě neodolatelných a asi bezkonkorunčně nejhezčích, co mám v paměti) mám skoro pocit, žes protentokrát udeřil hřebíček do blízkosti hlavičky. Nepíše se mi to lehce, ale to napojení nožek na pouzdro se na fotce zase nezdá být úplně plynulé. Já vím, že je to ouvej bod takových pouzder a ještě nikdy jsem neviděl nějaký úplně plynulý, ale tady musím říct, že mi té nedokonalosti akceptovatelné na lineích za dvacku v drahém kovu přijde prostě líto. Je to hnida, ale budiž, chtěli jste chybu, máte ji mít. Ale my dobře víme, že i instalatéři musí občas (a plně rozumím tomu, že určitě rádi) skousnout nějaký ten vryp, byť parný pouze ve X násobném zvětšení leica objektivu z 10 mm pod lupou a v nepříznivém světle. Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 to je komedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Stejně nejlepší jsou GS, těm Prim ani Omega (natož Panerai) nesahají ani po kotníky. Snad jen AN jsou lepší Jojo, máš recht, Cecilko, Mr. Genzer a Suchánek jsou fakt nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 safi, YPO, Ondraji, jste politováníhodni, ale mám s vámi trpělivost. Nelepší je POCHOPITELNĚ prim, ale ty vaše imperialistický modly jsou s nimi srovnatelný, každý třeba po jiné stránce, ale stejná liga. To ANcirkus z frcu ROZHODNĚ není. YPO, YPO s těmi pouzdry jsi sice nepoužil vhodné slovo cudně skryté za těmi křížky, ale z těch posledních zveřejněných dámských hodinek z iridia (mimochodem jinak prostě neodolatelných a asi bezkonkorunčně nejhezčích, co mám v paměti) mám skoro pocit, žes protentokrát udeřil hřebíček do blízkosti hlavičky. Nepíše se mi to lehce, ale to napojení nožek na pouzdro se na fotce zase nezdá být úplně plynulé. Já vím, že je to ouvej bod takových pouzder a ještě nikdy jsem neviděl nějaký úplně plynulý, ale tady musím říct, že mi té nedokonalosti akceptovatelné na lineích za dvacku v drahém kovu přijde prostě líto. Je to hnida, ale budiž, chtěli jste chybu, máte ji mít. Ale my dobře víme, že i instalatéři musí občas (a plně rozumím tomu, že určitě rádi) skousnout nějaký ten vryp, byť parný pouze ve X násobném zvětšení leica objektivu z 10 mm pod lupou a v nepříznivém světle. Děkujeme za projevenou trpělivost v naší cestě k osvícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 rádo se stalo, safi Genzer Suchánek....... :D ale nejlepší mi přijde ta Rozzlobenost :D nějak se to tu fakt kultivuje, už bylo na čase....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 YPO, YPO s těmi pouzdry jsi sice nepoužil vhodné slovo cudně skryté za těmi křížky, ale z těch posledních zveřejněných dámských hodinek z iridia (mimochodem jinak prostě neodolatelných a asi bezkonkorunčně nejhezčích, co mám v paměti) mám skoro pocit, žes protentokrát udeřil hřebíček do blízkosti hlavičky. Nepíše se mi to lehce, ale to napojení nožek na pouzdro se na fotce zase nezdá být úplně plynulé. Já vím, že je to ouvej bod takových pouzder a ještě nikdy jsem neviděl nějaký úplně plynulý, ale tady musím říct, že mi té nedokonalosti akceptovatelné na lineích za dvacku v drahém kovu přijde prostě líto. Je to hnida, ale budiž, chtěli jste chybu, máte ji mít. Pokud hovoříš o těch z paladia, tak jsou docela zajímavé. Povedly se. I číselník je fajn. Nožek pouzdra jsem si nevšiml. Ale pobavilo mě to, jak jsou prezentovány na webu Eltonu. "Raritou dámského modelu je mimo materiálu pouzdra i řemínek z červeného rejnoka..." Nevím proč, ale pořád mám dojem, že pan Prokop vymyslel nejen kolo a ruchadlo, ale i oheň. O dynamitu nemluvě. Raritou je řemínek z rejnoka? Hmmm... Proč raritou? Doporučuji například dámskou kolekci Perrelet. Tam je takových "raritních" řemínků hromada a v různých barvách. Ano, ty dámské Primky se mi líbí. I manželce se líbily. Ale když jsem jí ukázal Perrelet, tak byly Primky rázem zapomenuty. A myslím, že určitě ne proto, že v Primkách je jen obligátní 2824. Cigi, odhlédni, prosím, od designu Perrelet. Ten se ti líbit nemusí. Ale ty skutečně nevidíš rozdíl ve zpracování? Fakt ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Pokud hovoříš o těch z paladia, tak jsou docela zajímavé. Povedly se. I číselník je fajn. Nožek pouzdra jsem si nevšiml. Ale pobavilo mě to, jak jsou prezentovány na webu Eltonu. "Raritou dámského modelu je mimo materiálu pouzdra i řemínek z červeného rejnoka..." Nevím proč, ale pořád mám dojem, že pan Prokop vymyslel nejen kolo a ruchadlo, ale i oheň. O dynamitu nemluvě. Raritou je řemínek z rejnoka? Hmmm... Proč raritou? Doporučuji například dámskou kolekci Perrelet. Tam je takových "raritních" řemínků hromada a v různých barvách. Ano, ty dámské Primky se mi líbí. I manželce se líbily. Ale když jsem jí ukázal Perrelet, tak byly Primky rázem zapomenuty. A myslím, že určitě ne proto, že v Primkách je jen obligátní 2824. Cigi, odhlédni, prosím, od designu Perrelet. Ten se ti líbit nemusí. Ale ty skutečně nevidíš rozdíl ve zpracování? Fakt ne? Stačí jeden pohled na dámské Primky a opět stará nemoc... katastrofální korunka. To je takovej problém udělat sadu novejch a hezkejch korunek? Takováhle korunka je na levných Orientech a Seikách a všech možných low-endech! Cigi samozřejmě rozdíl vidí, ale tlačí svoji značku... klasika, každý má svou preferenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) nighty - voni jsou koupený z paladia ? Jsem po ránu kapku iridovanej hele, rozdíl vidím ve fotkách a přiznám, že strašně nesnáším tyhle prodejní animace, co má perelet. O zpracování toho mnoho neříkají. Ale mnoho říkají o originalitě, námaze, talentu a vkusu a tomu, čemu se říká kulturní zázemí tvůrců a cílových zákazníků. Víš, mně se těžko od toho, jak primky vypadají těžko odhlíží, když je to ten hlavní důvod, proč jsem v jejich stáji . každopádně v tomhle případě je prim o celý světelný roky před perelet, tyhle primky jsou ovšem extra povedený - překvapivý proporce, profilovanej ciferník i to oblý sklo sedne, gratuluju prime, ale proti gustu .... K perelet - ten velkej orloj je výborný nápad, ale proč do toho nacpou ty hvězdičky? Proč z žen dělaj blondýnky? Myslím, že růžová verze, pakliže existuje, alspoň na plno přiznává barvu a je to tak na místě. Ty druhý bez komentáře. plynulost přechodu konkávního na konvexní zaoblení je fakt dost subtilní a může to být odlesk. Ondro - nemusíš se trefit úplně na hlavičku, ne. Většina korunek a svítivost je fakt u primu zatím nedotažená. A nevím, proč. Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Když jsem si kdysi chtěl nechat udělat u Eltonu nějakou jinou korunku (chtěl jsem jí s větším průměrem) tak to nešlo... Nevím proč, ale prostě to nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Ciste subjektivni nazor, kdyz vidim ty Perrelety. Vim naprosto jiste, kterou z tech dvou znacek by si vybrala moje pritelkyne. A vim naprosto jasne, ze u Primu by ji odradil gerontni look, to jsou proste hodinky ne pro moji sedesatiletou mamu, ale osmdesatiletou babicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Uf, tak to je náhul. Ony existujou dámský primky a fakt vypadaj takhle? :lol2: Pro nechápavé: Ty smajlíky znamenají výsměch, cigi, ty jsi blázen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Ciste subjektivni nazor, kdyz vidim ty Perrelety. Vim naprosto jiste, kterou z tech dvou znacek by si vybrala moje pritelkyne. A vim naprosto jasne, ze u Primu by ji odradil gerontni look, to jsou proste hodinky ne pro moji sedesatiletou mamu, ale osmdesatiletou babicku. konečně víme cílovou skupinu zákazníků cigi kup si poslední watch magazín- kromě jiného je tam perrelet na 4 stranách s big fotkama bez vrypů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) Hele pojdte treba zpet k tematu a neplkejte porad dokola Tady pro me dva podobne modely - Prim a Omega. Omega dokonce i za podobnou cenu jako nase limitka. Slusne zpracovane pouzdro u obou, podobny cifernik - ja teda nevidim velkej rozdil ve zpracovani, cerne datumove okno - ten ramecek okolo u Primek vypada rozhodne lepe. Strojek u Omegy samozrejme lepe zdobenej, ale klasicka ETA jako ve stovce dalsich hodinek. U Primu to vyvazuje vyjimecnost stroje. U me rucne sitej aligator na míru Takze v podstate srovnatelne parametry. A ja si vybral Primky a mozna ze i z objektivniho hlediska Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Cigi, já to vzdávám... Ještě poslední pokus a pak to fakt vzdám a půjdu si objednat Primky. Máš manželku či přítelkyni? Nebo sekretářku? Prosím tě, ukaž jim ty dámské Primky a Perrelety a ať sem pak čestně napíšou, co by si vybraly a proč. (Tu sekretářku beru zpět, ta by se mohla bát napsat pravdu. Přišla by o prémie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) dobrá ilustrativní fotka frantíku, určitě není z watchmagazínu a je to jasný - diplomaty u mě vítězí, i když uznávám, že ta šipčička na minutovce má gule! Parádní ovšem je ta fotka, jak máš na dipleji jako by odraz dilomatů a vona je to původní verze - to je nádherný, to je krásná fotka - přenos aury přes desetiletí - bravo. Jen plýtváš krásou a oduševnělostí ve špatným vlákně, tohle lidi s pereletama a nicoletama obávám se neocení, maximálně ležatými smajlíky s vysvětlivkou. janbeles a nighty - to je přece záležitost toho, kdo si vybírá, co si vybere, a jestli na něj působí tak nebo jinak, já nemluvím za jiné, já mluvím za sebe a upřímně, vzhledem ke svému vzdělání si nárokuji určitý díl objektivity ve věcech , kde to podle mého názoru jde. Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Chci tu diskuzi dostat do normálních kolejí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se