old black Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Je to asi fuk, ale hlasoval jsem pro PRIM. Dokázali mně vyrobit hodinky přesně podle mých požadavků se strojkem po tátovi. Jednoduché a krásné. Není to o hodinařině, ale o pocitech. Když je nosím, těžko se přesvědčuji vzít po měsíci na ruku OP, B a další. Proč? To je dobrá otázka. Možná proto, že se cítím šťastný, když si vyjedu veteránem LR88 nebo si dám si domácí valaškou slivovici. Prostě mně ty globalizační grůůůpy už pěkně serou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Aby rec nestala, pridam na porovnanie este jedny hodinky "z frcu": islandska hodinarska firma JS Watch Co., model Islandus. puzdro 44mm 316L, vypukly safir s AR, prehladne dno so safirom, ETA 2824-2 "assortment chronometer" 25 jewels with a Glucydur gilt balance wheel, Anachron hair spring, Nivaflex NM main spring, rhodiovany, modrene srubky... Cifernik je lakovany do vysokeho lesku technikou "Lack Brilliant". Remen podla vyberu aligator, alebo pstros. Cena cca 1200-1300?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Aby rec nestala, pridam na porovnanie este jedny hodinky "z frcu": islandska hodinarska firma JS Watch Co., model Islandus. puzdro 44mm 316L, vypukly safir s AR, prehladne dno so safirom, ETA 2824-2 "assortment chronometer" 25 jewels with a Glucydur gilt balance wheel, Anachron hair spring, Nivaflex NM main spring, rhodiovany, modrene srubky... Cifernik je lakovany do vysokeho lesku technikou "Lack Brilliant". Remen podla vyberu aligator, alebo pstros. Cena cca 1200-1300?. Nemuzu si pomoct, ale ty napisy, ten font na ciferniku na me pusobi docela "cinsky" Jinak alespon podle me za 1200-1300 ? prumerna zalezitost, ktera me obchazi obloukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Je to asi fuk, ale hlasoval jsem pro PRIM. Dokázali mně vyrobit hodinky přesně podle mých požadavků se strojkem po tátovi. Jednoduché a krásné. Není to o hodinařině, ale o pocitech. Když je nosím, těžko se přesvědčuji vzít po měsíci na ruku OP, B a další. Proč? To je dobrá otázka. Možná proto, že se cítím šťastný, když si vyjedu veteránem LR88 nebo si dám si domácí valaškou slivovici. Prostě mně ty globalizační grůůůpy už pěkně serou. Pěkně napsaný je to tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanus Odesláno 8. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2008 Zdravíčko, pánové Eltonisti Tak nám začal nový den a s chutí do práce, do obhajoby božské značky Prim Manufacture 1949 (pominu, že tato značka je zapsaná od 17.03.2005). S vervou do další demagogie... Ale argumenty z včerejšího dne nezůstávají zapomenuty, proto opakuji: Na Prim Manufacture 1949 mě nesere nic. Obecně člověka sere něco, co se ho dotýká. Sere tě, že krachuje Island? Asi ne. Stejně tak mě nesere Prim Manufacture 1949, protože jeho produkce jde mimo mě. O čem se tady bavíme, a co sere vás Eltonisty, jsou nehorázný ceny, za který Elton svoje výrobky prodává. Dá se říct, že v Eltonu umí udělat hezké hodinky (třeba zrovna Diplomaty), ale hezká jsou i nová Seika, která mám právě na ruce, která stála zlomek ceny Diplomatů. Hezký hodinky umí vyrobit kde kdo. Ale jestliže Elton prodává za ceny vyšší než např. Omega, je na místě se ptát proč. Jaká je přidaná hodnota, kterou člověk kupuje? A já říkám, že technologicky nulová. Jediný, co v Eltonu udělají je pouzdro na CNC stroji (mimochodem žádná věda), sklo koupí, řemen koupí, stežejky koupí, Etu buď koupí, nebo si dodáš bazarovej strojek, nebo ti ho dodaj oni "jako novej". Jediný na čem jsou postavený prodeje Eltonu, je nostalgie (po čem, po minulém režimu?), emoce lidí. A za tyto lidské "slabosti" jsou si ochotni účtovat nehorázné částky. Když to chce někdo platit, nechť. Já NE. Na tomto příspěvku mě nejvíc zaujal čas, ve kterým byl napsán. Takové kvantum invence bych čekal tak někdy o půlnoci o víkendu, ale napsat toto v pravé poledne pracovního dne, to je opravdu výkon Tak mě napadlo, dají se jednoduše v daném vláknu seřadit příspěvky od jednotlivých autorů, aby bylo možné si je najednou číst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Tak mi přišlo, že se to sem hodí. http://www.autorevue.cz/Magazin/Test-Skoda...50/default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Tak mi přišlo, že se to sem hodí. http://www.autorevue.cz/Magazin/Test-Skoda...50/default.aspx Srovnávat Omegu s Favoritem? No je to nakonec tvoje estráda, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Kdepak estrády, Millis seká latinu a éstrády už nevymetá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Kdepak estrády, Millis seká latinu a éstrády už nevymetá. Jójó, jediné, co mi zbylo, je že jsem trochu prosťáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Nemuzu si pomoct, ale ty napisy, ten font na ciferniku na me pusobi docela "cinsky" Jinak alespon podle me za 1200-1300 ? prumerna zalezitost, ktera me obchazi obloukem Prosím o info, který ze dvou fontů na ciferníku je "čínský" a čím se takové fonty vyznačují. Zatím jsem netušil, že Číňani tvoří latinkové fonty. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2008 Prosím o info, který ze dvou fontů na ciferníku je "čínský" a čím se takové fonty vyznačují. Zatím jsem netušil, že Číňani tvoří latinkové fonty. Díky Nikde jsem nepsal ze jde o cinsky font, ale pouze, ze na me pusobi "cinsky" - tudiz ve me evokuje cinske hodinky ala Trias, Elysee a ja nevim co jeste kde u nekterych radoby luxusnich automatickych modelu jsou podobne zdobne fonty Ale myslim, ze chapes jak to bylo v puvodnim prispevku mysleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 Je pravda, že kombinace patkového fontu (čísla) a scriptu není zrovna to nej. Teď jsem prohlídnul svoje kapesní angličany (1900, 125 g zlata) a ty jsou sladěný moc dobře, římský číslice i značka výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 (upraveno) Upraveno 17. listopadu 2008 uživatelem Valentin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Rolex? Prim. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Dlouho jsem přemýšlel, kam dát tento odkaz .....možná by se hodil i do vlákna Humor Prim Trubka - Ve výrobě od: 29.6.1905 No těším se na fotky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 (upraveno) Dlouho jsem přemýšlel, kam dát tento odkaz .....možná by se hodil i do vlákna Humor Prim Trubka - Ve výrobě od: 29.6.1905 No těším se na fotky...... Taky tam mají koupelnové hodinky, něco pro milovníky velkých průměrů. 80 mm by mělo stačit každému http://www.prim.cz/objednavka?5910 Akorát netuším, co je to kalibr 37. Upraveno 26. listopadu 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Taky tam mají koupelnové hodinky, něco pro milovníky velkých průměrů. 80 mm by mělo stačit každému http://www.prim.cz/objednavka?5910 Akorát netuším, co je to kalibr 37. Dle uvedených příznaků soudím, že dosavadní marketingová strategie se poněkud vyčerpala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 26. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Ta trubka na e-shopu je už dobrý měsíc a fotky minus zatím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Dle uvedených příznaků soudím, že dosavadní marketingová strategie se poněkud vyčerpala. No, je po hodinařině. Kvarcky do koupelny, navíc jaký svět neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 PRIM Trubka - jako obvykle po ránu mě napadají různé věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se