mechano Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 PRIM Trubka - jako obvykle po ránu mě napadají různé věci
VS Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 PRIM Trubka - jako obvykle po ránu mě napadají různé věci Není to průmyslová špionáž nebo dokonce vyzrazení státního tajemství?
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Není to průmyslová špionáž nebo dokonce vyzrazení státního tajemství? to je jenom gůgl
VS Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 (upraveno) to je jenom gůgl Budeš mi platit nemocenskou. Jsem spadl ze židle a praštil se do hlavy. Asi otřes mozku, bo začínám uvažovat o nákupu Primek. Upraveno 27. listopadu 2008 uživatelem VS
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Budeš mi platit nemocenskou. Jsem spadl ze židle a praštil se do hlavy. Asi otřes mozku, bo začínám uvažovat o nákupu Primek. říkám to pořád, nejlepší nápady má člověk večer (přímý přenos) a ráno (na dojezdu)
SAS Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 PRIM Trubka - jako obvykle po ránu mě napadají různé věci YPO, tak tohle se Ti podařilo Btw: co říkáte na datum výroby - 1905 - to je opravdu "vintage" kousek Jak to jen dokázali vyrobit a tak dlouho mít uložené ve skladu????
Bobr Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 YPO, tak tohle se Ti podařilo Btw: co říkáte na datum výroby - 1905 - to je opravdu "vintage" kousek Jak to jen dokázali vyrobit a tak dlouho mít uložené ve skladu???? No tak to trošku posrali
filo-boxer Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 No tak to trošku posrali Kdyz uz jsme u te uzasne webove prezentace firmy Elton, zkouseli jste si nekdo stranky prepnuot do nemciny? Pripadal jsem si jako ve spatnem filmu. Tolik chyb pohromade....neuveritelne. Pred nekolika tydny jsem je na to upozornil, ale odpoved zadna.
Gilius Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 a všimli jste si,že sem pan PRIM už skoro nechodí....anebo jen nakukuje????
Gilius Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Vrahu! Malych! Deti! ehm...Kyblíku.....Ty jsi všechno...jen ne malé dítě.......:lol2:
Jaem Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 tie prim trubka bude asi nieco podobne
babaq Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Vrahu! Malych! Deti! Nemůžu si pomoct, ale prostě a jednoduše - :D
NIGHTinGALE Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ty Prim Trubka si koupí Inain, jelikož se nejedná o hudební nástroj, ale pouzdro je po vzoru "Titanic DNA" vykováno z trubky ropovodu. Když mohou být pouzdra hodinek z Titanicu, hlavně tanku, pláště balistické střely či dokonce z tak mrzkého kovu, jako je platina, tak proč by nemohla být z ropovodu?
Jaem Odesláno 27. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2008 Ty Prim Trubka si koupí Inain, jelikož se nejedná o hudební nástroj, ale pouzdro je po vzoru "Titanic DNA" vykováno z trubky ropovodu. Když mohou být pouzdra hodinek z Titanicu, hlavně tanku, pláště balistické střely či dokonce z tak mrzkého kovu, jako je platina, tak proč by nemohla být z ropovodu? A kazdy zakaznik dostane k hodinkam darcekovy poukaz na odber 100 litrov PHM u Benziny
Georgeisin Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Hlasuju pro PRIM. Je to jedinecna znacka, malovyroba a ceska. Nosili je nasi predci, proste jenom citove mam k nim bliz. Omegu bych volil jako prestiznejsi, ne-li kvalitnejsi znacku za stejny penize jako PRIM.
pan socka Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Prim Trubka, koupelnové hodinky, to je vtip nebo hack? Hledají snad nové zákazníky (trubky?) když zástup současných hejlů pomalu dochází?
skalis Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Prim Trubka, koupelnové hodinky, to je vtip nebo hack? Hledají snad nové zákazníky (trubky?) když zástup současných hejlů pomalu dochází? Na tohle jsem koukal vazne jako trubka... Elton se snazi etablovat jako decentni luxusni znacka a ja mu v tom fandim (pres vsechny polemiky) a najednou prijde sok v podobe hodin do koupelny. Si snad delaji legraci?! Dale nedokazu pochopit, proc na webu nabizi nekolik modelu hodinek, ke kterym neni k dispozici jedina fotografie. Pochopil bych, kdyby tam oznameni "Obrázek k danému modelu připravujeme." viselo treba tyden, udelat solidni fotodokumentaci chvili trva, ale kdyz fotky napr k Prim Linea C 40 a dalsim chybi uz nekolik mesicu, to mi bohuzel prijde jako diletantstvi. A kvarcky do koupelny tomu nasadily korunu. Takze Prime, fandim Vam, ale tyhle saskarice mi prijdou jako obrovska skoda!
utrejch Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Na tohle jsem koukal vazne jako trubka... Elton se snazi etablovat jako decentni luxusni znacka a ja mu v tom fandim (pres vsechny polemiky) a najednou prijde sok v podobe hodin do koupelny. Si snad delaji legraci?! Dale nedokazu pochopit, proc na webu nabizi nekolik modelu hodinek, ke kterym neni k dispozici jedina fotografie. Pochopil bych, kdyby tam oznameni "Obrázek k danému modelu připravujeme." viselo treba tyden, udelat solidni fotodokumentaci chvili trva, ale kdyz fotky napr k Prim Linea C 40 a dalsim chybi uz nekolik mesicu, to mi bohuzel prijde jako diletantstvi. A kvarcky do koupelny tomu nasadily korunu. Takze Prime, fandim Vam, ale tyhle saskarice mi prijdou jako obrovska skoda! Fotky budou az si prislusne hodinky nekdo koupi a bude co vyfotit
SAS Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2008 Fotky budou az si prislusne hodinky nekdo koupi a bude co vyfotit Nechci Ti do toho moc kecat, ale nikdo nekoupí zajíce v pytli. Mají přece hotové grafické návrhy, tech. výkresy a prototyp - tak proč není na webu aspoň něco??? Jako zákazník nebudu ztrácet čas nad luštěním nic neříkající specifikace, prostě chci vidět hodinky....domluvit se na individualizaci už potom není žádný problém. Asi by měli v Eltonu začít přemýšlet....nebo čekají že jejich zákazníci jsou Trubky???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se