nooski Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Krátké představení nejnovější akvizice poměrně nového modelu. Dnes dorazil můj dárek k narozeninám, který jsem si sám vybral, ale díky dlouhému čekání plného nepříjemných zážitků je to zatím takové hořko-sladké soužití. Na nějaké delší závěry je zatím brzy a rozhodně časem vyplodím nějakou recenzi, protože informací o tomto modelu je pramálo, neb se jedná o žhavou novinku. Nuže nezbývá, než v mé skromné sbírce představit hodinky Casio A700. Retro krasavice V černo-bílé jim to taky sluší Lesk jak blesk Krásně tenké pouzdro Anfas Na malá Casia vynikající lumi. Není to klasický Illuminator, ale čas jde přečíst famózně A jedno flecto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Krásný kousek, velmi vhodný na plný Frostie-test! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 S tímto pojmem jsem se setkal, ale nevím co obnáší. U mě musí zvládnout test pohodlnosti tzn. den a noc na ruce, jízdu na kole za všech podmínek, sprchu a koupel a nakonec detailní kontrolu malé dcerky. Krom testu pohodlnosti nemám obavy a i ten bude absolvován ke spokojenosti díky násilnému přihnutí tahu (náramku) do požadovaného uherákoidního tvaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 V podstatě tam už požadované znaky máš, ještě nutno dodat plavání a občasné šipky do vody (ne z 10 m). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Tenhle typ digosek mne hrozne bere a dycky ho zatouzim mit,nez je dam na ruku. Kazdopadne at Ti dlouho a dobre slouzi. A Frostie test, skoky z 10-ti metru by vetsina mych hodinek prezila, ale ja bych neprezil. Skoda, ze bych pak nevidel ten proslov nad rakvi: Zemrel v prubehu Frostie testu. Hodinky prezily, nositel nikoliv....:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Tenhle typ digosek mne hrozne bere a dycky ho zatouzim mit,nez je dam na ruku.Kazdopadne at Ti dlouho a dobre slouzi. A Frostie test, skoky z 10-ti metru by vetsina mych hodinek prezila, ale ja bych neprezil. Skoda, ze bych pak nevidel ten proslov nad rakvi: Zemrel v prubehu Frostie testu. Hodinky prezily, nositel nikoliv....:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Predpokladam, ze pouzdro plast co? :\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Pouzdro plast, naramek taha chlupy, ale u tehle neevropske verze by mělo být minerální sklo a působí na mě že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Pouzdro plast, naramek taha chlupy, ale u tehle neevropske verze by mělo být minerální sklo a působí na mě že jo.Každopádně se jedná o jedny z nejlepších dostupných digi, i přes uvedené chyby. Měl bys rozměry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Chvalil jsem ti je uz na ig. Jsou super. Ten tah k nim jde skvele. Jestli ale taha chlupy, tak pro me to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Díky chlapi. Na ruce v kuse přes 24 hodin a zatím pohoda (po úpravě náramku). Co se rozměrů týče, tak píšou tohle 37.4×35.5×6mm hodně podobné rozměry jako F91 jen jsou tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 díky moc a ať ti slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jsou pěkný, už jsem ti je chválil. Klasický vzhled, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Jedno makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.