Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neuvěřitelné vlákno..zatím zřejmě nikomu nedošlo, že NEATYPICKÉ znamená opak atypického...tudíž si kup cokoli typického.. nejlépe nějakou klasiku..pěkné Vánoce ?.i na Slovensku

Odesláno

Roman to hned v prvnim prispevku zminil. Netvrdim ze primo vysvetlil, ale naznacil, proc vlakno nazval zrovna takhle. Taky tam, minimalne castecne, vysvetluje co si pod tim predstavuje, vcetne konkretniho prikladu.

Takze se mi nazev vlakna muze nelibit, ale minimalne me sem pritahl a to, dost mozna, autorovi slo. Komentovat a radit jak melo znit zadani, v tomto pripade laka, ale poukazuje to na to, ze si komentaror a radic zadani vlastne ani neprecetl.

Odesláno

ano, priatelia, spravne ste to pochopili, hladam nieco netypicke, ine  :smile_anim: dufam, ze som nikoho neurazil  :cheers: 

C-3PO, mas 1* z vyrokovej logiky  :cheers:

Odesláno (upraveno)

takze, pani, po Novom roku do toho praskneme. dajte nejake relevantne tipy. zatial to vyzera na tie OrientStar ;)

podmienky - priemer 40mm, automat, zafir sklo, cena do 500 EUR.  

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

takze, pani, po Novom roku do toho praskneme. dajte nejake relevantne tipy. zatial to vyzera na tie OrientStar ;)

Myslím, že je to dobrá volba! Orienty jsou dle mého názoru dobrý hodinky, komplet inhouse a dobrý poměr výkon-cena. Star je navíc jejich vyšší třída, pokud se nepletu. Jen bych si dal pozor na výběr kusu. Koupil jsem Mako s Pepsi lunetou v menší verzi (myslím, že 39mm) a byl jsem tak konsternovanej detailama (všechno absolutně dokonalý), že jsem si objednal ještě jeden kus větší (41,5), abych posléze zjistil tři vady na dokonalosti = vratka. Čili bych volil koupi buď v kamenné prodejně (dražsí), nebo na Slovensku tak, abys mohl případně kus vrátit. Ať Ti dělají radost!!!  :clap:

Odesláno

Jasně. Grey :-) Přes podobný obchod jsem koupil své Orienty. Bez problémů mi vrátili peníze zpět. Těším se na foto :-)

Odesláno

nestras, dufam, ze s nimi nebude problem. 

Jasně, že nebude. Myslím to právě tak, že když jsem chtěl hodinky vrátit, nebyl to problém. Ideální je to nemuset udělat, ale kdyby náhodou...

Odesláno

Jasně, že nebude. Myslím to právě tak, že když jsem chtěl hodinky vrátit, nebyl to problém. Ideální je to nemuset udělat, ale kdyby náhodou...

esteze tak, esteze tak  :cheers:

Odesláno

Tie Orienty som mal dlho (asi 2 roky :D) a predal som ich bratovi, lebo sa mu extrémne páčili. Na nich je trochu netypický ciferník a aj to, že všetky jeho časti majúi inú textúru. Nie je to vidno v každom svetle. Ale tu máš foto ako to asi vyzerá. Mysli na to že Orient Star má často biednu lumi.

post-26697-0-11904600-1577790737_thumb.jpg

Za mňa boli super, len trochu vysoké. Bikolory budú zaujímavejšie ešte o čosi. Prípadne pozri aj po nových Orient Staroch s novými strojčekmi, majú 50 hodinovú rezervu chodu oproti tým starším. Mám teraz od nich jedny z tých novších a som spokojný, na koľko mi pripomínajú trochu Grand Seiko :D ale bez toho aby som platil Grand money. Tu je foto:

post-26697-0-81158500-1577790802_thumb.jpg

Ale pozri aj iné, napr tieto nové divere od nich, je to niečo iné.. :D  

post-26697-0-90603300-1577790849_thumb.jpeg

Alebo ak chceš úplne niečo iné tak pozri na microbrandy.. Mne sa celkom začal páčiť straton, jedny som dnes objednal. Cenovo to vyjde, akurát budeš čakať pár mesiacov.

post-26697-0-42736700-1577790912_thumb.jpeg

Ďalší microbrand na ktorý by som sa pozrel by bola Serica:

post-26697-0-35965000-1577791068_thumb.jpeg

Spomínal si aj Geckoty.. Mne sa vizuálne veľmi páči, čo Geckota robí a mám od nich dva kusy a sú to veľmi dobré hodinky. 

Každopádne držím palce pri výbere. 

Odesláno

vdaka za vycerpavajucu odpoved a paradne foto  :notworthy: od mikro mam potapky a tam aj porieseny problem s lumi ;) 

verim, ze so Starmi budem mat stastnu ruku  :smile_anim:

Odesláno

Ja som od nich bral jedny orienty co boli na objednavku (neboli na sklade), doba dorucenia sa natiahla na cca dvojnasobok (1,5-2 mesiace) ale inak v pohode. Reklamovat som nastastie nemusel. Komunikacia bola ok, ked som s nimi riesil meskanie dostal som aspon 5% zlavovy kupon, napis a dam ti ho :)

(ak by niekto mal podobnu zlavu do chronoshop.cz, alebo steinhart OO 39mm na predaj potesil by ma :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...