nekdo Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 co na ne rikate..nejake vyhrady..zkusenosti..negativa..pozitiva ? http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-STEINHART-TRITON-black
Ghill Odesláno 26. července 2008 Nahlásit Odesláno 26. července 2008 Pacia sa mi. Nie je to sice moj salok kavy, je priliz siroky bezel. Maju ale krasne rucicky, farbu velmi decentne umiestnenie datumovky ... velmi vkusny dizajn hodiniek. Ak je to styl hodiniek co sa ti paci, chod do nich. co na ne rikate..nejake vyhrady..zkusenosti..negativa..pozitiva ? http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-STEINHART-TRITON-black
martin1974 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Vidím síce, že toto vlákno je už dlhšiu dobu mŕtve, ale skúsim ho oživiť... Chcel by som vás opätovne poprosiť o názor na tieto hodinky. Nejakú dobu o nich uvažujem, dizajnovo sa mi páčia, cena nových u Kubsona je prívetivá. Pri diveroch som začal Seikom SKX007, potom Ti samuraje a Steinhart Triton beriem ako ďaši krok smerom do vyššej kategórie. Rád by som poznal názor viacerých ľudí - hlavne prečo by ste boli proti ich kúpe...
luboš72 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 co na ne rikate..nejake vyhrady..zkusenosti..negativa..pozitiva ? http://chronoshop.cz/katalog/hodinky-STEINHART-TRITON-black Ako dizajn je v pohode, len či ti 45 mm nebude veľa, ja by som ich bral.
David_B Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Martine, negativa hledám těžko. Neviděl jsem je sice naživo, ale taky se mi líbí velice. Pozitivně určitě hodnotím velikost pouzdra, rozteč pro stěžejky 24mm, safír a hlavně design...včetně plongeur ručky. V téhle cenové kategorii bych ještě uvažoval o Seiko Sumo. Sice nemají safír, ale mají pravděpodobně lepší kalibr a jiný design...ale taky super. Snad Kubson by mohl objektivně posoudit
martin1974 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ako dizajn je v pohode, len či ti 45 mm nebude veľa, ja by som ich bral. Nie, mám to odskúšané, páčia sa mi masívne hodinky... U diverov je to pre mňa plus.
martin1974 Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 (upraveno) QUOTE(David_B @ 17.2.2009 - 23:36) 245983[/snapback]Martine, negativa hledám těžko. Neviděl jsem je sice naživo, ale taky se mi líbí velice. Pozitivně určitě hodnotím velikost pouzdra, rozteč pro stěžejky 24mm, safír a hlavně design...včetně plongeur ručky. V téhle cenové kategorii bych ještě uvažoval o Seiko Sumo. Sice nemají safír, ale mají pravděpodobně lepší kalibr a jiný design...ale taky super. Snad Kubson by mohl objektivně posoudit Dík Davide. O sumách so tiež uvažoval, majú však taký "klasickejší, uhladenejší" dizajn, čo je pre mňa pri diveroch trohu mínus. Viem, že si YPO teraz asi poklope po čele, keďže sumo má rád a Steinhart nemusí ,ja však nespochybňujem ich kvalitu, len ma nejako neoslovili a 20 mm rozteč sa mi zdá pri takýchto hodinkách trochu málo. Určite by to chcelo vidieť obe kúsky naživo. V Košiciach to ale asi nebude reálne... No a teraz som opäť tam, kde som bol - sumo, či triton, ETA, či SEIKO kaliber, kúpiť, či nekúpiť a tak stále dookola. Takže znova k netu, hľadať, čítať a porovnávať... Upraveno 17. února 2009 uživatelem martin1974
Chorche Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Martine, nevím, jestli ti můj příspěvek k něčemu bude, ale nějak cítím potřebu se k Tritonům vyjádřit Seika SKX007 mám poměrně krátkou dobu a ještě jsem je nesundal z ruky, jsou perfektní, ale před pár dny jsem se na chronoshopu znova pořádně podíval na Tritony a od té doby mi nedají spát. Jejich desing mi přijde na diversky unikátní, jsou prostě něčím jiné, než ostatní, sice extrémně masivní, ale krásné. Zpracování bude u Steinhartů určitě dobré, navíc ETA, safír, rozteč na pořádný řemen...Suma jsou ovšem taky naprosto parádní, ale Tritony mi přijdou zajímavější. Skutečně by se hodil názor někoho, kdo je už vlastní. Nechci ti radit (a jako nováček ani nemůžu), ale šel bych do nich, přijdou mi úžasný Tak hodně trpělivosti s vybíráním a určitě se pochlub, pro co ses nakonec rozhodl... Upraveno 18. února 2009 uživatelem Chorche
kubson Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 tritony mi přijdou jako zajímavé designovky, ale jako divery nevím.. paradoxně nejlépe vypadají na koženém řemenu
martin1974 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 tritony mi přijdou jako zajímavé designovky, ale jako divery nevím.. paradoxně nejlépe vypadají na koženém řemenu Kubo, ďakujem veľmi pekne za tvoj názor. Paradoxne som sa na to z tohto pohľadu nepozeral. Prešiel som si zopár fotiek tritonov a subjektívne, fakt vyzerajú najlepšie na koži. Nakoniec predávaš ich s gumovým remeňom aj so žralokom... Na druhej strane, že to niesú 100% divery mi až tak nevadí - ani ja sa neživím potápaním. Moje bežné dovolenkové potápanie znesú určite. Mňa k nim skôr ťahá ETA 2824-2 kaliber, ktorý mi robí v mojich Archimede pilot obrovskú radosť (+2-4 sek./deň), zatiaľ čo Seika SKX007 a samuraj mi robia okolo +35 sek./deň. Je pravda, že je v nich 7S26 kaliber. S kalibrom seiko 6R15, ktorý je v sumo nemám žiadnu skúsenosť. Možno sa niektorý z členov podelí o skúsenosti...
martin1974 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Martine, nevím, jestli ti můj příspěvek k něčemu bude, ale nějak cítím potřebu se k Tritonům vyjádřit Seika SKX007 mám poměrně krátkou dobu a ještě jsem je nesundal z ruky, jsou perfektní, ale před pár dny jsem se na chronoshopu znova pořádně podíval na Tritony a od té doby mi nedají spát. Jejich desing mi přijde na diversky unikátní, jsou prostě něčím jiné, než ostatní, sice extrémně masivní, ale krásné. Zpracování bude u Steinhartů určitě dobré, navíc ETA, safír, rozteč na pořádný řemen...Suma jsou ovšem taky naprosto parádní, ale Tritony mi přijdou zajímavější. Skutečně by se hodil názor někoho, kdo je už vlastní. Nechci ti radit (a jako nováček ani nemůžu), ale šel bych do nich, přijdou mi úžasný Tak hodně trpělivosti s vybíráním a určitě se pochlub, pro co ses nakonec rozhodl... Ďakujem Chorche. Asi zvolím toto riešenie - nájdem na nete informácie o oboch hodinkách, urobím nejaké porovnanie (názory napr. na kaliber, spracovanie...) a nakoniec to dám aj sem na fórum. Možno to niekomu pomôže. Bude mi to ale chvíľu trvať, musím aj pracovať a starať sa o rodinku. Páni, čakám ďalšie vaše názory.
indigo Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Taky jsem o Tritonech uvažoval, na fotce vypadají skvěle, nakonec mě od nich odradila velikost a také i hmotnost, ale to neznamená, že si je v budoucnu nepořídím Když projíždím fotky těchto hodinek a kochám se propracovaností každého detailu, tak si říkám , že jsou dokonalé . Hlavně ciferník a ručičky se hodně povedly. Na tahu ovšem nevypadají dobře : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pořádný řemen jim sedne : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Napis Atimovi. Ten je ma. Mel je na srazu v CB. Mel je na kaucuku, ten mi pripadal v pohode. Velikosti se neboj. Mam obvod cca 16,5cm a byli akorat. Vejska je taky snesitelna. Jedine co se mi dvakrat nelibilo, byl zvuk lunety. To je ale muj subjektivni pocit. Navic je to drobnost, kterou bych jim stejne odpustil. Zas tak casto s ni netocim:-) Cifernik mi prijde povedenej, rucky jsou bozi!!! Nemam rad datumovku, ale tyhle jsou jedny z mala kde mi ani nevadi. Na tahu vypadaji perfektne! Upraveno 18. února 2009 uživatelem cody
atim Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 (upraveno) Byl jsem týden pryč, tak reaguju až teď. Mám je pár měsíců a důvody pro koupi byl hlavně jejich design a to že jsou to tak trochu jiné diversky. Zpracování je perfektní, nosil jsem je také nějaký čas na kůži, to jsou fakt nádherný ale na té mě tlačí. Tak jsem dal zpět kaučuk a na něm se nosí velmi příjemně a ani ruka se nepotí. Jinak mě trochu zklamala svítivost, mám pocit že je každý večer jiná. K ránu bída. Když je nasvítíš, tak na nich svítí úplně všechno včetně vteřinovky, čísel a teček u indexů a je to famózní. Svítit ale zůstanou jenom ručky a tečka na lunetě. Trochu bych měl výhrady k chodu lunety jak psal Cody, aretace je po půl minutě ale ten chod mi přijde malinko nepravidelný. Možná je to přílišné puntičkářství. Pod vodou ale nejsou až zas tak dobře čitelné, na potápění to není asi úplně ono, měl jsem obtíže si správně nastavit odečet času. Mám je na hrubší zacházení, do vody a hlavně na kajak a moje očekávání to splnilo. Mám je docela rád. Ze začátku mi trochu utíkaly napřed, teď dělají pravidelně cca 4 až šest vteřin/24 hodin do plusu, takže spokojenost. Mrsknu sem později ještě nějaké foto. Howgh, Atim. Upraveno 18. února 2009 uživatelem atim
martin1974 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Perfektné, osobné skúsenosti sa cenia. Atim, teším sa na tvoje fotky (hlavne na ten kaučuk). Na nete som ich zopár našiel, väčšinou sú urobené tak, aby hodinky vyzerali čo najlepšie. Realita môže byť iná...
Radimk Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Tak to tu trochu oživím... Co zkušenosti s Tritonama?? Co ta luneta? Je to snad nějaký slabší článek hodinek??
atim Odesláno 22. března 2009 Nahlásit Odesláno 22. března 2009 Luneta není myslím slabou stránkou ale její indexace je jemná a pod vodou se hůř odečítá. Chod jsem srovnával se seiko a tam mi přišel lepší pocit. Jinak velká výhoda je datum, který je velmi decentní, málokdo si ho všimne ale velmi praktický. A jelikož jsem pako, tak ty fotky nemůžu najít.
Radimk Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Takže pánové- den rozhodnutí: black nebo orange?? Doma mám už obě barvičky ze Seiko stáje, ale tady se nemůžu nějak rozhodnout. Mám sice "oranžové období" , ale co když mě přestane bavit?? Černé jsou trvalejší, ale zase v noci svítí jak kolotoč.. Plusem je velikost a ocelová luneta bez vložky, kůže vypadá famózně, na oranžových ta hnědá je super, na černých je černý žralok trochu "ušlápnutej". Do vody mám zatím Monstra, uvidím, jak budou vypadat na oranžovém kaučuku. Tyto budou pracovní volnočasovky, jeans a košile, a snad mi půjdou ke ksichtu. takže potřebuju jen poradit tu barvu. Jinak sem rozhodnutej.
Chorche Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 taky o nich uvažuju... a jsem rozhodně pro černou, hodí se ke všemu a zatímco monstera se mi líbí i v oranžové, i tritonech to říct nemůžu
lolohh Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Já bych vůbec neváhal a vzal černé. Škoda, že k nim nedělá Steinhart kovový tah.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se