Baker Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Škoda, že k nim nedělá Steinhart kovový tah. Debaufre ano. Jinak jsem taky za cernou variantu.
lolohh Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Debaufre ano. Dobrá, opravuji. Škoda, že k nim nedělá Steinhart kovový tah a Debaufre jen hnusnej Možná tak hroznej nebude a jen se mi to zdá z té fotky. Edit: na webu mají tento obrázek, asi by mi vadily ty vyčnívající imbusy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2009 uživatelem lolohh
vlasta66 Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Takže pánové- den rozhodnutí: black nebo orange?? U těchto hodinek je rozhodnutí jednoduché - black
kubson Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Gunter nějaké tahy má, zkusím z něj dostat fotku
Radimk Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Vyřešeno, objednáno. Black je vítěz. OT: Až teď sem si všimnul adresy do Augsburgu... vloni sem tam byl pro Audinu.. pěkné městečko..
kubson Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 tady jsou nějaké fotky na tahu, jinak tritony byly lehce faceliftovány, model 2009 má větší korunku, novou lunetu a hexagonální? šrouby. tah se na starší modely bohužel nedá dát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) kubson: Na tahu jsou dobrý. KONEČNĚ! Dej někam echo až je budeš mít v nabídce (co ten tah udělá s cenou). edit: konečně hodinky na který bych měl nářadíčko (praxe z nožů) Upraveno 24. března 2009 uživatelem bandicoot
Radimk Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Tak v tom případě doufám, že budu mít už kus s faceliftem!!
kubson Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Tak v tom případě doufám, že budu mít už kus s faceliftem!! se ví
Kalifx Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Koukám, že někoho ve Steinhartu to nenápadný datum z předchozí edice děsně štvalo. Teď už je v tom oranžovým kroužku vidět "pěkně" Naštěstí alespoň narozdíl od Débaufré nechali datumovej věnec černej... Ale jestli už to vlastně není tak trochu jedno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Koukám, že někoho ve Steinhartu to nenápadný datum z předchozí edice děsně štvalo. Teď už je v tom oranžovým kroužku vidět "pěkně" Naštěstí alespoň narozdíl od Débaufré nechali datumovej věnec černej... Ale jestli už to vlastně není tak trochu jedno. Mně se to líbí. Protiváha oranžovým indexům 3, 9, 12. Z kubsonových fotek to na tom tahu nevypadá tak zle - i když ty imbusy bych tam stále nemusel. Doufám, že si ho někdo brzy koupí a podá podrobné informace. Upraveno 24. března 2009 uživatelem lolohh
Radimk Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Uvažuju nad ním. K těm hodinkám je potřeba pořádnej macek, a tenhle by to mohl splňovat. Jak dojde ke kubovi, tak ho asi vemu a uvidíme. Upraveno 24. března 2009 uživatelem Radimk
lolohh Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Uvažuju nad ním. K těm hodinkám je potřeba pořádnej macek, a tenhle by to mohl splňovat. Jak dojde ke kubovi, tak ho asi vemu a uvidíme. V to jsem tak trošku doufal
H-B Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Uvažuju nad ním. K těm hodinkám je potřeba pořádnej macek, a tenhle by to mohl splňovat. Jak dojde ke kubovi, tak ho asi vemu a uvidíme. Na WUS jsou nekde fotky na watchadoo, vypadaj na nem dobre. Mozna jsem to i daval nekam sem. Nicmene nenaseda na pouzdro, procez ja bych volil original od Steinhartu
bandicoot Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 ten tah je opravdu super, akorát doufám, že by mi ho nasadili správně a ne obráceně (jako na kubovejch fotkách)
Radimk Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tak pánové - jsou doma. Až se mi vrátí sanice na správné místo a opadne prvotní adrenalin, napíšu víc postřehů. První dojem- super kus na ruce!!! Pochopitelně medvídky byly přibaleny
Radimk Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Medvídky zabavila moje ratolest, bohužel s patřičnou poznámkou o příchodu "nějakého" balíčku... takže mám teď trochu fofr, je mi v patách "osobní bankéř", ale foto bude, bude. Zatím druhý dojem- nadšení roste každou minutou, negativ je jen pár- ostrá hrana na chrániči korunky, nepřítomnost avizovaného druhého pásku ( musím se zeptat Kuby, jesti to není tím letošním upgradem modelové řady) a trochu utopený pásek, páč stěžejky sou vrtány univerzálně i na tah. Foto dodám, jak se dopídím aparátu. jinak luneta, o které se tu psalo jako o slabším místě hodinek, je přepracovaná a naprosto v pohodě, přesná, masivní a čistě zpracovaná. jdu se mazlit dál..
kubson Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 za mystifikaci s řemenem se omlouvám, steinharti ten druhý stáhli z nabídky.. zkusím ho ještě sehnat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se