Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Debaufre ano.

Dobrá, opravuji. Škoda, že k nim nedělá Steinhart kovový tah a Debaufre jen hnusnej :) Možná tak hroznej nebude a jen se mi to zdá z té fotky.

Edit: na webu mají tento obrázek, asi by mi vadily ty vyčnívající imbusy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

tady jsou nějaké fotky na tahu, jinak tritony byly lehce faceliftovány, model 2009 má větší korunku, novou lunetu a hexagonální? šrouby. tah se na starší modely bohužel nedá dát

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

kubson: Na tahu jsou dobrý. KONEČNĚ! Dej někam echo až je budeš mít v nabídce (co ten tah udělá s cenou).

edit: konečně hodinky na který bych měl nářadíčko (praxe z nožů)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Koukám, že někoho ve Steinhartu to nenápadný datum z předchozí edice děsně štvalo. Teď už je v tom oranžovým kroužku vidět "pěkně" :thumbsdown_anim: Naštěstí alespoň narozdíl od Débaufré nechali datumovej věnec černej... Ale jestli už to vlastně není tak trochu jedno.

Odesláno (upraveno)
Koukám, že někoho ve Steinhartu to nenápadný datum z předchozí edice děsně štvalo. Teď už je v tom oranžovým kroužku vidět "pěkně" :thumbsdown_anim: Naštěstí alespoň narozdíl od Débaufré nechali datumovej věnec černej... Ale jestli už to vlastně není tak trochu jedno.

Mně se to líbí. Protiváha oranžovým indexům 3, 9, 12.

Z kubsonových fotek to na tom tahu nevypadá tak zle - i když ty imbusy bych tam stále nemusel. Doufám, že si ho někdo brzy koupí a podá podrobné informace.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno (upraveno)

Uvažuju nad ním. K těm hodinkám je potřeba pořádnej macek, a tenhle by to mohl splňovat.

Jak dojde ke kubovi, tak ho asi vemu a uvidíme.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno
Uvažuju nad ním. K těm hodinkám je potřeba pořádnej macek, a tenhle by to mohl splňovat.

V to jsem tak trošku doufal :)

Odesláno

Na WUS jsou nekde fotky na watchadoo, vypadaj na nem dobre. Mozna jsem to i daval nekam sem. Nicmene nenaseda na pouzdro, procez ja bych volil original od Steinhartu :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak pánové - jsou doma. Až se mi vrátí sanice na správné místo :jawdrop: a opadne prvotní adrenalin, :wub: :wub: napíšu víc postřehů.

První dojem- super kus na ruce!!!

Pochopitelně medvídky byly přibaleny ;)

Odesláno

Medvídky zabavila moje ratolest, bohužel s patřičnou poznámkou o příchodu "nějakého" balíčku... takže mám teď trochu fofr, je mi v patách "osobní bankéř", ale foto bude, bude.

Zatím druhý dojem- nadšení roste každou minutou, negativ je jen pár- ostrá hrana na chrániči korunky, nepřítomnost avizovaného druhého pásku ( musím se zeptat Kuby, jesti to není tím letošním upgradem modelové řady) a trochu utopený pásek, páč stěžejky sou vrtány univerzálně i na tah. Foto dodám, jak se dopídím aparátu.

jinak luneta, o které se tu psalo jako o slabším místě hodinek, je přepracovaná a naprosto v pohodě, přesná, masivní a čistě zpracovaná.

jdu se mazlit dál..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...