AKUC Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 aktuálne coke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Squale a cordura.. Nemáte někdo tip na variantu "padded" se zúžením alespoň 20-18mm? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Axel Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Dokud jsem stále nahoře, ještě něco doplním.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
martincihak Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna Ahoj rád bych vyzkoušel nějaké potápky 42 mm+, právě jsme ve stavu šetření Squale 1521 Militaire bez datumovky a v pískovaném provedení. Původně jsem se koukal jen na Seiko, ale najít něco bez datumovky, se safírem a příznivou cenou, je nadlidský úkol, proto právě Squale. Mám ruku cca 20 cm a přes léto malinko víc. Všeobecně mám problém s délkami originálních řemenů, bývám na posledních dírkách a konec mnohdy nejde ani zasunout do poutek. Jak je na tom Squale s origo meshem, pryží, kůží?? Můžete mi prosím vysvětlit co znamená to Militaire? Jediné co mi přijde, že to nemá datumovku. Díky. M.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se