Přejít na obsah

Squale

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 207
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj. Je tady kluk, co má Squale ze 60.let v neskutečným stavu. Včera jsem s ním byl na kurzu hodinařiny. Říkal, že má přezdívku mama. Ale nemůžu ho tady najít. Třeba si ze mě dělal prd.l :-) Každopádně jste mě oba motivovali k objevení pro mě nové značky. Díky a blahopřeji k pěknému kusu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Je tady kluk, co má Squale ze 60.let v neskutečným stavu. Včera jsem s ním byl na kurzu hodinařiny. Říkal, že má přezdívku mama. Ale nemůžu ho tady najít. Třeba si ze mě dělal prd.l :-) Každopádně jste mě oba motivovali k objevení pro mě nové značky. Díky a blahopřeji k pěknému kusu!

No tak to si zajdi do Chronoshopu a myslím, že neodejdeš s prázdnou. Teda odejdeš s prázdnou, ale peněženkou :D

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tohle jsou nadherny potapky!:) Squale se mi libi, akorat mi tam chybi nejaky kompromis mezi kompletne matnou a lestenou upravou.. V neposledni rade velikost 44mm, ktera je pro vyvolene borce.. Tahle varianta musi byt doslova neprehlednutelna :) 

Dival jsem se uz nekolikrat na Atmos 50, ale ty zase nemaji plasticke indexy.. 

Mimochodem co zabaci? Je ten povrch matny nebo lesteny? 

5114--green-squale-ok.jpg

Odkaz ke komentáři

To si vystihl úplně přesně,lestene jsou někdy až moc lesklé a matné nemají az takovy efekt. Měl jsem nejdřív černé matné a ted modre lestene a do teď nevím co je lepší. Jedine oboje a střídat.:-)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nový přírůstek do rodiny a to doslova.

Tohle je ten tikající,

Za mě historie a nasazení značky,  opravdové tooly.  Volil jsem satinované.  Mám pro tu úpravu slabost.  Vlastním i Laca a na pískovaném povrchu skrátka není nic moc vidět, ani po použití v polních podmínkách.

Dal jsem zkoušku řemeniva.  Po zralé úvaze vyřadil Mesh.  Za mě musím souhlasit s Youtouberem TGW.   Hadr rules. 

PS.  Ta modrá i když matná je jak se tady říká...   Kulervoucí. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...