neumann Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Reporyje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tooth....brush Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 23. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Bohuzel, takova pikantni pekna fotka ale technologie majo ?we have a problem? toz priste decka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Tak jsem opět v klubu,mel jsem černé a ted modre. Doufam,ze mi hodne dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 26. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Vitame pekne vsechny nove Squale pratele ) jen houst Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Ahoj. Je tady kluk, co má Squale ze 60.let v neskutečným stavu. Včera jsem s ním byl na kurzu hodinařiny. Říkal, že má přezdívku mama. Ale nemůžu ho tady najít. Třeba si ze mě dělal prd.l :-) Každopádně jste mě oba motivovali k objevení pro mě nové značky. Díky a blahopřeji k pěknému kusu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Neni to maama ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Ahoj. Je tady kluk, co má Squale ze 60.let v neskutečným stavu. Včera jsem s ním byl na kurzu hodinařiny. Říkal, že má přezdívku mama. Ale nemůžu ho tady najít. Třeba si ze mě dělal prd.l :-) Každopádně jste mě oba motivovali k objevení pro mě nové značky. Díky a blahopřeji k pěknému kusu! No tak to si zajdi do Chronoshopu a myslím, že neodejdeš s prázdnou. Teda odejdeš s prázdnou, ale peněženkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Mohl by to být Maama :-)Imponovali mi ty jeho stary Squale. Vypadaly jako novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Na snehu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Vyska i kvalita snehu v Krkonosich prokazuje prorocka slova nasich zneuznanych vizionaru VK starsich i mladsich zadne oteplovani jsou to jen povidacky neziskovek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaki Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Modré MATICy vypadají hezky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomaki Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Na vycházce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 A černé taky.:-) Já měl i černé a obojí mají co do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 20200220_093355.jpg Tohle jsou nadherny potapky! Squale se mi libi, akorat mi tam chybi nejaky kompromis mezi kompletne matnou a lestenou upravou.. V neposledni rade velikost 44mm, ktera je pro vyvolene borce.. Tahle varianta musi byt doslova neprehlednutelna Dival jsem se uz nekolikrat na Atmos 50, ale ty zase nemaji plasticke indexy.. Mimochodem co zabaci? Je ten povrch matny nebo lesteny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 To si vystihl úplně přesně,lestene jsou někdy až moc lesklé a matné nemají az takovy efekt. Měl jsem nejdřív černé matné a ted modre lestene a do teď nevím co je lepší. Jedine oboje a střídat.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nový přírůstek do rodiny a to doslova.Tohle je ten tikající,Za mě historie a nasazení značky, opravdové tooly. Volil jsem satinované. Mám pro tu úpravu slabost. Vlastním i Laca a na pískovaném povrchu skrátka není nic moc vidět, ani po použití v polních podmínkách.Dal jsem zkoušku řemeniva. Po zralé úvaze vyřadil Mesh. Za mě musím souhlasit s Youtouberem TGW. Hadr rules. PS. Ta modrá i když matná je jak se tady říká... Kulervoucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 chybka v editoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se