Radis09 Odesláno 13. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2022 Zdravím vás Po týdnu na ruce k nim můžu i něco napsat. Zezačátku jsem měl z velikosti 42 trochu obavy, mám rád menší hodinky ale nakonec díky tvaru pouzdra sedí na ruce perfektně. Pouzdro mě přece jenom baví nejvíc, ten tvar z profilu je dokonalý a nepřestává mě bavit. Squale jsem vyměnil za hydroconquesty, který mě vlastně hned po vybavení zklamaly, jak vzhledem tak kvalitou. Ale něco mě zajímá.. Jak je se strojkem? Dříve Eta, dnes sellita? A od kdy? Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) Tak to tady trosku ozivim, jelikoz Squale mi i po letech lezi v hlave a premylsim, ze bych je vyzkousel.. Vzhledem k velikosti zatim mam v hledacku klasiku v podobe modelu 1521 blue ray nebo cerny, pripadne militaire. Pak jsem ale zjistil, ze se take nabizi ve verzi klasik CSOC, rozdil v presnosti ale neni ten jediny. Mozna to budu psat zbytecne, ja to ale nevedel. Hodinky se dodavaji v cernem kufriku s tropicem, nato a kuzi, soucasti je vystezejkovac. Ciselnik ma tentokrat plasticke indexy, luneta safirova s luminiscenci. Celkově mi proto prijdou jako nejvice dotazene, chybi mi jen temne modry cislenik.. Tady odkaz na YT (je tam vice modelu): Samozrejme se to podepslao na cene, ktera je o 1/3 vyssi... Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Sorry za dalsi post, jeste pro zajimavost safirova luneta s lumi za origo, coz by mohl byt povedeny upgrade bez vlivu na design hodinek.. https://longislandwatch.com/black-luminous-sapphire-bezel-insert-c19/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 V 13. 8. 2022 v 13:17, Radis09 napsal: Ale něco mě zajímá.. Jak je se strojkem? Dříve Eta, dnes sellita? A od kdy? Ahoj, zaregistroval jsem Tvůj dotaz až teď. Jestli je na prvním obrázku řemen Fluco, tak v tomhle Tvém kousku je ještě Eta.. na vlastní oči jsem to viděl, když jsem jim ladil přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 před 3 hodinami, KAL napsal: V 13. 8. 2022 v 13:17, Radis09 napsal: Ale něco mě zajímá.. Jak je se strojkem? Dříve Eta, dnes sellita? A od kdy? Ahoj, zaregistroval jsem Tvůj dotaz až teď. Jestli je na prvním obrázku řemen Fluco, tak v tomhle Tvém kousku je ještě Eta.. na vlastní oči jsem to viděl, když jsem jim ladil přesnost Tomu věřím, otázku sem myslel spíše obecně abych se dozvěděl nějaké informace Četl sem, že v nových jsou už strojky jiné a zajímá mě v kterém roce nastal zlom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Myslím, že od roku 2020 (nebo kdy přišli se Sub39) tam už dávali výhradně Sellitu.. alespoň takhle jsem to začal registrovat. Moje kousky, co jsem pořídil letos, jedou už na Sellitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Co říkáte na nově představené Squale? https://www.instagram.com/p/CkyioSqMm9g/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Na me uz je toho vseho retra az dost. Bezet pro ne nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Åsi by to nebylo špatný, kdyby zachovali stejnej font na lunetě i na ciferníku. Ale nějak unešenej z toho taky nejsem, další kapka do móře retro potápek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Kvituju zmenšení lug-to-lug. Okouknout bych šel, protože se mi Squale líbí, ale ty dosavadní by se mi na mé hubené ruce nenosily dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hento Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Už jsme spolu 4 roky a stále nám to tiká... jsou to spíše takové fešandy, než na hodinky na drsné zacházení. Ale parády udělají vždy hodně. No a ten klenutý safír... To je velká paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 V 11. 11. 2022 v 7:53, Adamus132 napsal: Co říkáte na nově představené Squale? https://www.instagram.com/p/CkyioSqMm9g/?igshid=YmMyMTA2M2Y= A ještě fajn video, kde si o nich lze udělat dobrou představu. Za mě rozhodně palec nahorů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Vytáhl sem letní obutí a celkem to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Tak sa hlásim do Squale klubu, fakt skvelé a nedocenené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radis09 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Takže asi začala jejich sezóna. Za dva dny 2824-2 udělal 0,2spd. V průměru jsou přesněji než blackbaye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 @Radis09 Čupr fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 A čupr hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Po týždni nosenia, to elabore stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minoris Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 (upraveno) Zdravím Vás! Představuji se jako mlčenlivý člen, nepíši, jen tak koukám. Dnes ale udělám výjimku - mé první skutečné hodinky! Pořídil jsem je zde na fóru a opravdu hodně mě baví tvar pouzdra, stejně tak i velmi dobrá přesnost. Sedí bezvadně i na užším zápěstí. Chybí mi jen datum. To doženou na novém modelu, čekám na dodání nových hodinek s COSC certifikací Dost mě lákají i Sub-39, nosíte je někdo? Upraveno 18. května 2023 uživatelem Minoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 gratulujem užívaj si ich, ozaj sú veľmi podarené ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se