Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Až jsem se styděl postovat, vypadají hrozně, úplně jako ocucané bonbony :suicide_anim: .

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno

Ne, ne, ne. Tohle mi prostě nevnutí. Ani se nad tím nebudu zamýšlet, jestli se mi líbí. Ti návrháři to na mě prostě zkoušejí ze všech stran. Takto vulgárně vypadající hodinky bych domů prostě nepřinesl. ;)

Odesláno

Ha ha, tak to já se jich tedy musím hodně zastat. Mám přesně opačný názor. Líbí se mi a to tak, že hodně. Působí krásně technicky a mají podle mě dost dobrý zbarvení. Zvláště pak ty chronografy s ocelovým tahem bych si na ruce dokázal představit. Pěkný sportovní hodinky do závodního depa DTM.

Only.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Nebejt ty priblbly tachymetricky stupnice, jsou dobry. Tuhle stupnici ja proste nemusim na zadnejch hodinkach.

Odesláno

Já jsem se na ně dneska díval Na poříčí a moc se mi líbily :) Ta verze 2008. Měli je za cca 47000 :( To je tak na prodání všeho ostatního a pak bejt deset let hodnej :crying_anim02: Hlavně mají day date, což já prostě potřebuju. Někdy vůbec nevim, jestli je pondělí nebo čtvrtek. Takže máte je někdo? Potřeboval bych slyšet nějaké praktické zkušenosti...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jakože nemám Oris v oblibě - nebo spíš spojení Oris - Williams, tak tyhle hodinky bych si na ruce nechal líbit - moc povedenej vercajk.

A tachymetrická stupnice tam je správně, i když ji využije max. 3% majitelů :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...