Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám na přítomné členy takovou prosbu. Nesetkal se někdo na svých potulkách po internetu s hodinkama, které nejsou drahé a vypadají podobně jako Autavie? Nemyslím žádný repliky - prostě takovej styl - černý ciferník, bílé subciferníky na 3 a 9, popřípadě datum na šestce. Je jedno, jestli mechanika nebo kvarcky. Pokud možno alespoń 42 mm pouzdro bez korunky a nejlépe Swiss made, ale to není podmínka. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No jo, kamaráde, tak tyhle hodinky sháním přes Gnomon a Chronomaster.uk kde je maj v nabídce za rozumnou cenu už nějakej čas, ale aktuální odpověd od obou byla tato:

Dear Martin,

The O&W Aviation 6081 is out of stock until O&W canfind more Buren 12 movments.

Please let me know if I can be of further assistance.

Best Regards

Anders Tan

Owner

A 1900 euro za ně nedám, takže na ně kašlu...

Odesláno (upraveno)
No jo, kamaráde, tak tyhle hodinky sháním přes Gnomon a Chronomaster.uk kde je maj v nabídce za rozumnou cenu už nějakej čas

Chtel jsi tip, toto jsi v zadani nezminil.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno
Napad ma jedine Breitling Navitimer Chrono-matic (breitlingsource), existuje aj verzia s čiernym cifernikom a bielymi subcifernikmi.

EDIT:tak som si nevšimol požiadavku cena <_<

Taky zajímavá náhoda. V pátek mně na Chrono24 utekla o chvilku koupě těchto hodinek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A cena? 1450 euro. Ale uklidňuju se alespoň tím, že to asi byly fejky, protože prodejce na mě zase tak moc seriozně nepůsobil. Eufemisticky řečeno :)

Odesláno (upraveno)

pokud chces ale aktualni nabidku na hodinky s kalibrem ktery ma mikrorotor, tak asi jedine produkce heuer, bretling a hamilton, nekdy i dugena

a pak dobry znamy ebay.com

Upraveno uživatelem Stepino
Odesláno
No jo, kamaráde, tak tyhle hodinky sháním přes Gnomon a Chronomaster.uk kde je maj v nabídce za rozumnou cenu už nějakej čas, ale aktuální odpověd od obou byla tato:

Dear Martin,

The O&W Aviation 6081 is out of stock until O&W canfind more Buren 12 movments.

Please let me know if I can be of further assistance.

Best Regards

Anders Tan

Owner

A 1900 euro za ně nedám, takže na ně kašlu...

hele já je v cenníku od wajse nemám jako nedostupné - mohu tito pozjišťovat.. cena by taky byla lepší, i když ne nijak drasticky.

Odesláno
hele já je v cenníku od wajse nemám jako nedostupné - mohu tito pozjišťovat.. cena by taky byla lepší, i když ne nijak drasticky.

Tak koukám, že pod svícnem bývá tma :) Jsem moula, na tebe jsem si nevzpomněl. Můžeš se mně, prosím, poptat? Díky. Podrobnosti přes SZ...

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Nějakej entry level stylově k Autaviím by se asi nenašel co? Nějak sem nenašel nový hodinky co by se mi líbili. Trochu jedny timexy a nějaký Carrera, ale nevim co si o týhle znace myslet? Nepočítám, že koupim za málo nějakej parádní automat, spokojil bych se s quartzem, ale chtel bych jednoduchy masivní hodinky s chornografem jako sou Autavie, když koukám po hodinkách tak sou buď přeplácaný, že bych tam ani nenašel čas nebo vypadaj jak nástěný hodiny, velký s tenkym obrouckem.

Odesláno (upraveno)

Myslím, že bych se podíval po starých monzách, to byl entry level hujerů v té době. Nebo pochopitelně PRIM SPORT II, kdybys nechtěl chrono. :D Ale kdybys trval na chronografu, tak myslím oris chronoris by mohl být to, co hledáš.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Myslím, že bych se podíval po starých monzách, to byl entry level hujerů v té době. Nebo pochopitelně PRIM SPORT II, kdybys nechtěl chrono. :D Ale kdybys trval na chronografu, tak myslím oris chronoris by mohl být to, co hledáš.

díky za tipy, ty primky sem už viděl mít k tomu chrono tak by to byla celkem volba, ty Orisy Chronorisy sou sice pěkný, ale ta cenovka mi nepřijde zrovna jako entry level

Odesláno
Co si myslíte o těhle?

Vim,že diesel neni hodinářská firma,ale design vypadá celkem dobře a cenovku bych zkous

Jestli se Ti líbí,běž do nich....nosit je budeš Ty.....:)

Ale s Autáviema nemaj nic moc.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...