mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Právě teď, kamilb napsal: Dík! Anča (ta červená), strávila půl roku na onkologii. Tak rehabilitujem Tak dlouho?A vše ok?
kamilb Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Zatím jo, no. Nepodceňujte sebemenší pupínky. Já reagoval rychle ale už byla metastáza v mízní uzlině. Takže po operaci, půlroční chemo, Anča je bojovnice, byla na tom líp než já. 1 1
mlsoun1 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 17 minutami, kamilb napsal: Zatím jo, no. Nepodceňujte sebemenší pupínky. Já reagoval rychle ale už byla metastáza v mízní uzlině. Takže po operaci, půlroční chemo, Anča je bojovnice, byla na tom líp než já. Tak to je dobře, že jsi na to přišel tak rychle.A nejhlavnější je,že se z toho dostala a má mnoho roků před sebou.Zažil jsem to u prvního jezevčíka, ale tam již bylo pozdě.Tak ji přeji mnoho šťastných roků a už být jen zdravá 1
KurtCz Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Edith ma k dispozici nekolik frisbee ruznych velikosti a barev, pak “neco jako bumerang co se ale nevraci”, samozrejme take sadu specialnich micku, v neposledni rade take mic o kterem lstivy prodejce tvrdil, ze po nem psi touzi a nic jineho na hrani nechteji (Edith si ho ani nevsimne, snad proto, ze neni pes, ale fena). Pretahovacich uzlu, lan a plastovych krouzku, kruhu l elips mame nepocitane. V souctu ma hracek vic nez ja, kdyz jsem byl malym harantem. A ta bestie si hraje jenom se starym, ozuzlanym, smrdutym tenisakem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Dobré ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
WEIDER Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Je to divný,ale vidi vodu a je tamDoopravdy jsem takového psa nikdy neměl.Né,že by mi to vadilo.To nééé,ale i myslivci jsou z toho v šoku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Ujdu oblouk,vidí kapra a skok do vody.Vždy je to tak rychlé,že nestihnu vytáhnout ani foťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) Arťa,Tomášek i Ben II mi moc chybí,ale tento je za deset dalších pejsků.Jedno z pozitiv je,že spím jak miminko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna uživatelem mlsoun1 4
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna A chlapec po 20 km to již zalomil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Murphy97 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna je to borec, 20km ma kratouckych nozickach, smekam
Harwey Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Celodenne nahananie vrabcov po zahrade je tazka drina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 2 minutami, Murphy97 napsal: je to borec, 20km ma kratouckych nozickach, smekam Koupil jsem si kvuli tomu chytre hodinky,ač je nemám rád.Ale pěkně to zmapuje cesty a hodím vše do founu a to propojím lokalizacni antenkou co ma Benik kolem krku.Nebot toho maleho sulinka mam na volno,vetsinou.Já 20,on i víc.Je neskutecne rychlej a lita po hrebenech kopcuPredchozi jezevcik,byl spise na feny a mesto.Prirodni tip jen na rovince a dle nohy 3 1
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 8 minutami, Harwey napsal: Celodenne nahananie vrabcov po zahrade je tazka drina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kolik jich už skolil?
Vit Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) Andy dnes bez ztráty kytičky zvládl 20 km trasu Vandrácké stezky v Bílých Karpatech (lepší foto zde). Měl jsem z toho trochu strach ale na konci měl víc energie než jeho harém (dvě retrívřice a jedna australanka). Po návratu domů jako správný vandrák nechtěl spát uvnitř na pelíšku, ale cpal se ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. dubna uživatelem Vit 8 1 2
mlsoun1 Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 3 minutami, Vit napsal: Andy dnes bez ztráty kytičky zvládl 20 km trasu Vandrácké stezky v Bílých Karpatech (lepší foto zde). Měl jsem z toho trochu strach ale na konci měl víc energie než jeho harém (dvě retrívřice a jedna australanka). Po návratu domů jako správný vandrák nechtěl spát uvnitř na pelíšku, ale cpal se ven. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je dobrej chlapec a ještě tolik děvčat kolemTak ho za mne pořádně podrbejMyslel jsem na něho a mám pro něj schovanou dobrotku 1
Vit Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Je dobrej chlapec a ještě tolik děvčat kolemTak ho za mne pořádně podrbejMyslel jsem na něho a mám pro něj schovanou dobrotku Díky, vyřídím. 1
gun4 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Ve sve oblibene poloze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 3
Lobber Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Neslo sedět doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
gun4 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se