Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zatím jo, no. Nepodceňujte sebemenší pupínky. Já reagoval rychle ale už byla metastáza v mízní uzlině. Takže po operaci,  půlroční chemo, Anča je bojovnice, byla na tom líp než já.

• Like 1
  • Sad 1
Odesláno
před 17 minutami, kamilb napsal:

Zatím jo, no. Nepodceňujte sebemenší pupínky. Já reagoval rychle ale už byla metastáza v mízní uzlině. Takže po operaci,  půlroční chemo, Anča je bojovnice, byla na tom líp než já.

Tak to je dobře, že jsi na to přišel tak rychle.A nejhlavnější je,že se z toho dostala a má mnoho roků před sebou.Zažil jsem to u prvního jezevčíka, ale tam již bylo pozdě.Tak ji přeji mnoho šťastných roků a už být jen zdravá🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Edith ma k dispozici nekolik frisbee ruznych velikosti a barev, pak “neco jako bumerang co se ale nevraci”, samozrejme take sadu specialnich micku, v neposledni rade take mic o kterem lstivy prodejce tvrdil, ze po nem psi touzi a nic jineho na hrani nechteji (Edith si ho ani nevsimne, snad proto, ze neni pes, ale fena). Pretahovacich uzlu, lan a plastovych krouzku, kruhu l elips mame nepocitane. V souctu ma hracek vic nez ja, kdyz jsem byl malym harantem. A ta bestie si hraje jenom se starym, ozuzlanym, smrdutym tenisakem. 🎾

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 minutami, Murphy97 napsal:

je to borec, 20km ma kratouckych nozickach, smekam 👌

Koupil jsem si kvuli tomu chytre hodinky,ač je nemám rád.Ale pěkně to zmapuje cesty a hodím vše do founu a to propojím lokalizacni antenkou co ma Benik kolem krku.Nebot toho maleho sulinka mam na volno,vetsinou.Já 20,on i víc.Je neskutecne rychlej a lita po hrebenech kopcu😃Predchozi jezevcik,byl spise na feny a mesto.Prirodni tip jen na rovince a dle nohy😌

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Andy dnes bez ztráty kytičky zvládl 20 km trasu Vandrácké stezky v Bílých Karpatech (lepší foto zde).
Měl jsem z toho trochu strach ale na konci měl víc energie než jeho harém (dvě retrívřice a jedna australanka).
Po návratu domů jako správný vandrák nechtěl spát uvnitř na pelíšku, ale cpal se ven.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Vit
  • Like 8
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 minutami, Vit napsal:

Andy dnes bez ztráty kytičky zvládl 20 km trasu Vandrácké stezky v Bílých Karpatech (lepší foto zde).
Měl jsem z toho trochu strach ale na konci měl víc energie než jeho harém (dvě retrívřice a jedna australanka).
Po návratu domů jako správný vandrák nechtěl spát uvnitř na pelíšku, ale cpal se ven.

Je dobrej chlapec a ještě tolik děvčat kolem👍Tak ho za mne pořádně podrbej😉Myslel jsem na něho a mám pro něj schovanou dobrotku🦴

• Like 1
Odesláno
před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

Je dobrej chlapec a ještě tolik děvčat kolem👍Tak ho za mne pořádně podrbej😉Myslel jsem na něho a mám pro něj schovanou dobrotku🦴

Díky, vyřídím.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...