Ivan Lelák Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna No, tady je Bery jen jako vedlejší objekt. Ranní venčení s kávou na terase, Bery láká našeho kocoura ke hře s balónkem.. Mimochodem, před delší dobou dostal takový ten gumový balónek s dírkou, kterou se dají dovnitř nasypat pamlsky a pejsek si je doluje (na fotce před ním). Vydrželo to dlouho, ale večer jsem našel balónek s dírou o průměru snad 5 cm, Bery to vykousal. Zatím jsem ale nenašel zbytky, nejspíš budou na zahradě, ale kdyby to náhodou nedej bože sežral, jaký to může být problém? Vcelku to určitě nevykousnul, spíš to bude více malých gumových kousků. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna V 19. 8. 2026 v 15:20, Ivan Lelák napsal: No, tady je Bery jen jako vedlejší objekt. Ranní venčení s kávou na terase, Bery láká našeho kocoura ke hře s balónkem.. Mimochodem, před delší dobou dostal takový ten gumový balónek s dírkou, kterou se dají dovnitř nasypat pamlsky a pejsek si je doluje (na fotce před ním). Vydrželo to dlouho, ale večer jsem našel balónek s dírou o průměru snad 5 cm, Bery to vykousal. Zatím jsem ale nenašel zbytky, nejspíš budou na zahradě, ale kdyby to náhodou nedej bože sežral, jaký to může být problém? Vcelku to určitě nevykousnul, spíš to bude více malých gumových kousků. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To vykadí.Ale dal bych mu pro jistotu lžíci oleje a pěkně vše půjde.Max. se podívat za kamarádem veterinářem 1 1
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Chlapeček mne doprovází k lékaři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Odměna za asistenci musí být Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna A pokračujeme dál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Spinkáme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Vasa_H Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 1 1
Murphy97 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Jako pejsek super, ale na stul v hospode/restauraci fakt zvirata nepatri. A je uplne jedno, co je to za rasu a velikost. A to jsem celozivotni pejskar a chovatel. Promin. 8
horal Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Tak kamarádi, na Kvildě jakože skoro furt, ale furt prší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
horal Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Ano, Nagaba. Perfektní postřeh. Jsou ženy, již několikáté... ty boty, žena furt první 4 1
Vasa_H Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna před 1 hodinou, Murphy97 napsal: Jako pejsek super, ale na stul v hospode/restauraci fakt zvirata nepatri. A je uplne jedno, co je to za rasu a velikost. A to jsem celozivotni pejskar a chovatel. Promin. Cekal jsem to je to v jempu kde se schazime parta znamych, vsech jsem se zeptal jestli jsou s tim ok a pred odchodem jsem stul otrel.
Fester Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Tak tenhle víkend vyhledávání v plochách VÚ Březina a spaní na zámku ve Ptení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 4
FantasticFabio Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 19. 8. 2026 v 15:20, Ivan Lelák napsal: No, tady je Bery jen jako vedlejší objekt. Ranní venčení s kávou na terase, Bery láká našeho kocoura ke hře s balónkem.. Mimochodem, před delší dobou dostal takový ten gumový balónek s dírkou, kterou se dají dovnitř nasypat pamlsky a pejsek si je doluje (na fotce před ním). Vydrželo to dlouho, ale večer jsem našel balónek s dírou o průměru snad 5 cm, Bery to vykousal. Zatím jsem ale nenašel zbytky, nejspíš budou na zahradě, ale kdyby to náhodou nedej bože sežral, jaký to může být problém? Vcelku to určitě nevykousnul, spíš to bude více malých gumových kousků. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takovou barvu XWindů …. To sem ještě naživo neviděl …. Jsou světlejší než na obrazku z netu ….. moc pěkné ! Jinak opravdu hlídat hovínko …. Snad to půjde ven v pohodě.
kat. g. Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 16. 8. 2026 v 20:04, AndyAaron napsal: Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil. Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý. Teď vegetujem před barákem na lavičce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělá zpráva, ať je vše už jen dobré. Delší dobu jsem tu nekoukala a myslela na vás .. 1
kat. g. Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 14. 8. 2026 v 21:25, gunman napsal: Strážkyně hradu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná je
kat. g. Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna V 9. 8. 2026 v 13:38, tomina666 napsal: Myslel jsem si, že po ztrátě a odchodu Rox bude moje srdce bolavé a ke stafíkům se už nejspíš nevrátím. Jenže to nejde.. Jednou stafík, vždycky stafík a já věděl, že to bez dalšího bull parťáka nezvládnu a ten smutek a prázdnota bude horší a horší. Rox mi nikdo nikdy nevrátí. Byla první, jedinečná, mnohému mě naučila a byla symbolem mé životní cesty. I teď mi chybí.. Cesta to nebyla jednoduchá, ale ve finále jsem poslechl hlas srdce a nechal věci více plynout. Milá Coffee!!! Kéž ti budu moct dát a předat všechno to, co jsem se s Rox naučil. Včetně lumpáren. Ale také oddanosti, důvěry a porozumění. Buď šťastná, zdravá a já slibuji, že tě nezklamu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vítáme Tě holka , super rozhodnutí.
kat. g. Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Venku prchají do stínu, ale doma, tam musím točit žaluzií, aby aspoň trošku měly.. hotovej blázinec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se