Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, tady je Bery jen jako vedlejší objekt. Ranní venčení s kávou na terase, Bery láká našeho kocoura ke hře s balónkem..

Mimochodem, před delší dobou dostal takový ten gumový balónek s dírkou, kterou se dají dovnitř nasypat pamlsky a pejsek si je doluje (na fotce před ním). Vydrželo to dlouho, ale večer jsem našel balónek s dírou o průměru snad 5 cm, Bery to vykousal. Zatím jsem ale nenašel zbytky, nejspíš budou na zahradě, ale kdyby to náhodou nedej bože sežral, jaký to může být problém? Vcelku to určitě nevykousnul, spíš to bude více malých gumových kousků. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 19. 8. 2026 v 15:20, Ivan Lelák napsal:

No, tady je Bery jen jako vedlejší objekt. Ranní venčení s kávou na terase, Bery láká našeho kocoura ke hře s balónkem..

Mimochodem, před delší dobou dostal takový ten gumový balónek s dírkou, kterou se dají dovnitř nasypat pamlsky a pejsek si je doluje (na fotce před ním). Vydrželo to dlouho, ale večer jsem našel balónek s dírou o průměru snad 5 cm, Bery to vykousal. Zatím jsem ale nenašel zbytky, nejspíš budou na zahradě, ale kdyby to náhodou nedej bože sežral, jaký to může být problém? Vcelku to určitě nevykousnul, spíš to bude více malých gumových kousků. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

To vykadí.Ale dal bych mu pro jistotu lžíci oleje a pěkně vše půjde.Max. se podívat za kamarádem veterinářem😊

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jako pejsek super, ale na stul v hospode/restauraci fakt zvirata nepatri. A je uplne jedno, co je to za rasu a velikost.

A to jsem celozivotni pejskar a chovatel.

Promin.

• Dát hlas 8
Odesláno
před 1 hodinou, Murphy97 napsal:

Jako pejsek super, ale na stul v hospode/restauraci fakt zvirata nepatri. A je uplne jedno, co je to za rasu a velikost.

A to jsem celozivotni pejskar a chovatel.

Promin.

Cekal jsem to 😉

je to v jempu kde se schazime parta znamych, vsech jsem se zeptal jestli jsou s tim ok a pred odchodem jsem stul otrel. 

Odesláno
V 19. 8. 2026 v 15:20, Ivan Lelák napsal:

Takovou barvu XWindů …. To sem ještě naživo neviděl …. Jsou světlejší než na obrazku z netu ….. moc pěkné !  Jinak opravdu hlídat hovínko …. Snad to půjde ven v pohodě. 

Odesláno
V 16. 8. 2026 v 20:04, AndyAaron napsal:

Našeho maroda už máme 20 dní doma. Na veterině na kapačkách strávil týden. Dostali ho z nejhoršího. Teď ještě jedem dva měsíce tabletky, aby se zánět kompletně doléčil.
Každopádně už zase žere, nemotá se a váhu nabral zpět. Začínáme dávat delší procházky. Vypadá to, že to bude dobrý.
Teď vegetujem před barákem na lavičce.

Skvělá zpráva, ať je vše už jen dobré. Delší dobu jsem tu nekoukala a myslela na vás ..

• Like 1
Odesláno
V 9. 8. 2026 v 13:38, tomina666 napsal:

Myslel jsem si, že po ztrátě a odchodu Rox bude moje srdce bolavé ❤️‍🩹  a ke stafíkům se už nejspíš nevrátím. Jenže to nejde.. Jednou stafík, vždycky stafík a já věděl, že to bez dalšího bull  parťáka nezvládnu a ten smutek a prázdnota bude horší a horší. 

Rox mi nikdo nikdy nevrátí. Byla první, jedinečná, mnohému mě naučila a byla symbolem mé životní cesty. I teď mi chybí.. 

Cesta to nebyla jednoduchá, ale ve finále jsem poslechl hlas srdce a nechal věci více plynout. 🧡

Milá Coffee!!! 🫶🏻 Kéž ti budu moct dát a předat všechno to, co jsem se s Rox naučil. Včetně lumpáren. 🤗 Ale také oddanosti, důvěry a porozumění. 

Buď šťastná, zdravá a já slibuji, že tě nezklamu!

Vítáme Tě holka 👍😍, super rozhodnutí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...