Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

4 grakij: To jo, kdyz jsem sel jednou jako honec a videl jsem je co dokazou pohromade... Zajimave, ze nejstarsi a nejdivocejsi se hned stal prirozenym vudcem a ta banda litala okolo nej. Jinac jeste nez si cuchnul k lesu rozcupoval bozihodovou praseci kuzi co se valela po zemi jako predlozka u gauce. Jak na to prisel nvim, maji to holt v genech.

4 THX1138: Hele to vedle me je skorotchyne, ne skorotchan, to ti dekuju :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle temperamentiho psa jsem nevidel... Do roka veku nema cenu ho neco ucit. Zije si svym vlastnim zivotem a nic s nim nehne, ani vejprask.

A to je velš klidnější varianta foxteriera. Ten náš se naučil "daun" v 8-mi letech věku, do té doby znal jen sedni a zůstaň... :blowup:

Odkaz ke komentáři

Soused měl foxe ,já měl prvního bedlingtona . Čili oba teriéři . Ve výtahu metr na metr se dosud kamarádi pustili do sebe .Jak jsme je dostali od sebe bez našeho pokousání je mi dodnes záhadou . Ale začal to fox . Hajzl jeden vzteklej .

Odkaz ke komentáři

A když přituhuje, tak koušou do achillovek a ležícímu zastaví zuby u krku - taky fajn pocit :thumbsup_anim:

jejej...pokud jsou dva,tak už asi trošku problém...jeden pes ale ne....teda...pokud mu nechci ublížit(to problém je)...ale jinak.....pes není soupeř.

Minulý týden jsem do tej zahrady lezl zasejc......hafík si mne pamatoval......neměl jsem náladu......jak ke mně letěl,jen jsem na něj zavrčel ať "táhne do hajz*u"........buď vycejtil,že nemám náladu špásovat(fakt jsem neměl),nebo si mne pamatoval....že páníčkovi jsem nevadil. Každopádně se stáhnul.

Momentálně mne dranžíruje boreček,co má rotvíka a nechává ho běhat jen tak...a dělat si co chce. Včera jsem mu slíbil,že jestli toho psa potkám takhle ještě jednou,že ho vycévkuju tak,že ho bude hlídat ještě tejden.....jestli si nedá říct,fakt to udělám(sice je mi líto psa,žemá za pána blba,ale protože mu asi není radno......:( )....:(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...