bobi Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 před 17 minutami, bobi napsal: Jen se směj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Sluší ji to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Pokoušela se prokopat do Západního Německa, coura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Pokoušela se prokopat do Západního Německa, coura.Tak odvedla kus práce, dej ji odpočinout. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Tak příští pátek ji máme doma. Povyrostla… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Krasna! Nastupujici generace! Tak at vam dela hodne radosti! ..nas Shira opustila minulou nedeli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 @Murphy97 to je mi moc líto. Tak ať máte brzo doma zase mazlíka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Manželka: Proč fotíš ten pařez? já: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 34 minutami, Fester napsal: @Murphy97 to je mi moc líto. Tak ať máte brzo doma zase mazlíka! Diky, v pejskarske rodine musi byt porad veselo. Tyhle holky jsou s nami uz rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Nás Angelina opustila před rokem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 před 26 minutami, Fester napsal: Nás Angelina opustila před rokem… ta byla nadherna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Byla zlatá, ale byla to opravdová dáma se svojí hlavou…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 @Murphy97 a tvoje roční holky jsou nádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Naše holka má devět měsíců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 @mAra_ to je pořádný kus pesana… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 @Fester díky roste dobře. Mám rád psy, ke kterým se nemusíš ohýbat, když je chceš pohladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) @mAra_ já taky. Ale stačí mi trochu menší velikost A chtěli jsme psa, který bude trochu víc vycvičitelný. Angelina (Berñačka) sice základní povely ovládala, ale občas měla svoji hlavu, zejména když to bylo nejmíň potřeba Upraveno 20. července 2023 uživatelem Fester Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) @Fester máš pravdu, že moc větších plemen než kavkazák na světě není... A co se týká cvičitelnosti... U nás je to tak, že se spíš společně před každým povelem dohodneme, jestli se jí chce a daný cvik jí nevadí a neruší Upraveno 20. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se