mamenec Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Na tohle nemam nervy. Ja jsem radsi kdyz se drzi do 15m ode me a nehoni zver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Takze vzhledem k velikosti naseho lesa a mnozstvi srnek a prasat, travi hodne casu na spagatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Takze vzhledem k velikosti naseho lesa a mnozstvi srnek a prasat, travi hodne casu na spagatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Je krásnejUž jsi ho pustil z vodítka, aby prohnal kamarády? V lese bych si to zatím nedovolil a v loukách a polích se snažím pokaždé chvíli mu dát, ale běží i s couračkou a jak je cca na 25m, tak jsem nervozní a už běžím a honím couračku i s Neelíkem (proto ta svítivě oranžová, abych ji lépe viděl), on jak je venku, tak vždy úplně "záhadně" ohluchne , ale to asi znáš že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března No zezačátku jsem byl nesvůj.Výhodou je,že drsňáci delší dobu nebyli k mání a jsou zde většinou staříci.Naštěstí žádný myslivec ho nestřeli.Vedle přes barák bydlí Loštický a Žádlovický myslivecký hodpodář,přes vodu Palonínský hospodář,u lomu bydlí myslivec z Pavlova,Radnice.Jeho otec je myslivec v Lišnici a Vyšehorkách.A hospodář z Bouzova je kamarádův otec.Na Mírově a jeho okolí má pod sebou lesy spolužák ze základky.Většinu myslivců v okolí 50 km znám osobně.A hlavně používám GPS přes mobil,takže než výjdu,musí být plná baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 12 minutami, mamenec napsal: Takze vzhledem k velikosti naseho lesa a mnozstvi srnek a prasat, travi hodne casu na spagatu Je to fešákS prasátkama jsme se potkali,zakousl se jim do nohou,ale bál jsem se,dva divočáci.Naštěstí mladíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března můžeš mě se podělit jakou máš GPSku? Já jsem o ní také uvažoval, ale pak si říkám, že u nás v lesích zrovna signál není úplně OK, tak jestli to má smysl. Tak jsem koukal na ty myslivecké GPS obojky i s přijímačem, ale na jezevčíka se mě to zdá moc velké + ta velká anténa na obojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 8 minutami, Badys napsal: V lese bych si to zatím nedovolil a v loukách a polích se snažím pokaždé chvíli mu dát, ale běží i s couračkou a jak je cca na 25m, tak jsem nervozní a už běžím a honím couračku i s Neelíkem (proto ta svítivě oranžová, abych ji lépe viděl), on jak je venku, tak vždy úplně "záhadně" ohluchne , ale to asi znáš že? Ano,hluchý je vždyCouračku jsem použil jen jednou na volno a naposled.Zamotal se kolem stromků a málem se uškrtil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Zdraví vás naše 3,5letá výletnice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března před 5 minutami, Badys napsal: můžeš mě se podělit jakou máš GPSku? Já jsem o ní také uvažoval, ale pak si říkám, že u nás v lesích zrovna signál není úplně OK, tak jestli to má smysl. Tak jsem koukal na ty myslivecké GPS obojky i s přijímačem, ale na jezevčíka se mě to zdá moc velké + ta velká anténa na obojku Má ho na tom masivním obojku a pokaždé sklouzne dolů a signál v pohodě.Je to běžný kousek GPS Tractive.Když jdu hlouběji do lesů k Bouzovu tak dávám profi s větší anténkou Tracker Supra,jede to v mobilu přes data. Kamarád používá Garmin Atemos 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Ale objednal jsem si se sousedem skrze množstevní slevu DOG GPS X 30 T,mrkni na to.Je to již ale profi profi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března https://www.happypet.cz/vyhledavaci-zarizeni-dog-gps-x30t/# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března JJ to profi to je to o kterém jsem psal výše, ale já mám v merku to menší s kratším dosahem https://www.dogtrace.com/cs/p-693-vyhledavaci-zarizeni-pro-psy-dog-gps-x20-short Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tož kam si to vybere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března A hle nesmíme zapomenout na kamenolom a mrknout se do daleka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Co to asi hledáme?Tam myšička nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března A šup z kamení do dřeva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března A jsme dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března před 18 hodinami, mamenec napsal: Takze vzhledem k velikosti naseho lesa a mnozstvi srnek a prasat, travi hodne casu na spagatu Naší labradorce bude v červnu 5 a teprve loni na podzim začala chodit v lese na volno, do tý doby se za srnkou hnala 20 min, teď udělá za ní kolečno s do 1min je zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se