Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

1300 piece limited edition

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Řekl bych recyklované plastové láhve.

To je asi přesný, přiomínám mi to takový ty pistolky, indiány nebo zvířátka co se prodávaly na pouti když jsem byl malé robátko, takhle nějak flekatě slitý to bylo...

... i přes úctu k této značce je to fakt HNUS :axehead:

Odesláno

Je fakt hnus na pohled, nicméně karbon může vypadat úplně stejně. Osobně bych podle fotky řekl, je to karbon.

Textura je u karbonu tvořena vždy tvarem a směrem vláken. podobná textura je občas vidět na klikách od kol, sedlovkách i rámech. Nakolik je to marketing nebo technologie, nedokážu tak úplně posoudit.

Odesláno
V názvu vlákna je "falešný karbon".

Teda vypadá dost divně, jako karbon mi nepřijde ani omylem. Divná textura.

no ono "forged" je i kovany, což si ale nedokazu predstavit u carbonu. nejspis se bude jednat o nejaky specificky technologicky proces pro zvýšení houževnatosti/tvrdosti materiálu. A nebo o marketingový tah :)

Odesláno

Spíš bych se přiklonil k výrobě, při které se karbon lisuje pod velkým tlakem do formy s malým podílem pojiva. Tzn. je to podle použitého typu karbonu méně náchylné k opotřebování. Tato značka měla i jiné modely z podobného materiálu. Já bych za to nedal ani ň, na fotce je to fakt ošklivé, v reálu to musí být ještě horší.

Karbon se samozřejmě vyrábí v různých barevných variacích, běžně černý, bílý, červený, modrý... Je to pouze dizajnová záležitost.

Odesláno (upraveno)

Tfujtajxl. Buď jsou to hodinky po nějakém ošklivém zátěžovém testu, odfláknuté fejky nebo maj borci ve fabrice nasráno v rukách. Jeden můj známý v Brně dělá doma na koleně 100x lépe věci z karbonu.

Edit: Doufám, že je to za A, nedokážu si představit, proč by byl jinak ošoupaný šroub v upevnění tahu.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno (upraveno)

že by konečně něco pro pražské popeláře ?? :D nádherný hodinky, ty celoflekatý, v rámci svýho segmentu opravdu výjmečný. Jenom nerozumím té spirále na tři.

bfg - neudělal by mi ten tvůj známý v brně pouzdro na hodinky z karbonu ? myslím to vážně, byla by to puma! Vážně už mám těch ocelí plný zuby. Pěkný lehoučký, dovnitř pro začátek quatzík..... pak 68ičku.......pak turbuilion! Té technologii lisování by se přizpůsobil tvar pouzdra.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
že by konečně něco pro pražské popeláře ?? :D nádherný hodinky, ty celoflekatý, v rámci svýho segmentu opravdu výjmečný. Jenom nerozumím té spirále na tři.

bfg - neudělal by mi ten tvůj známý v brně pouzdro na hodinky z karbonu ? myslím to vážně, byla by to puma! Vážně už mám těch ocelí plný zuby. Pěkný lehoučký, dovnitř pro začátek quatzík..... pak 68ičku.......pak turbuilion! Té technologii lisování by se přizpůsobil tvar pouzdra.

Mno on spíš dělá rámy na kola a podobné prasečinky.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...