Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poraďte. Rozhoduji se mezi Certinou:

https://www.certina.com/cz-cs/watch/ds-action-day-date-powermatic-80/C0324301604100 a

https://www.certina.com/cz-cs/watch/ds-ph200m-powermatic-80/C0364071105000

První má safírové sklo a nejsou tolik náchylné k poškození,

druhé mají hesalit, který je vypouklý nad lunetu, tudíž to s lunetou schytá jako první.

S obojema si mohu zaplavat. Každé mají něco do sebe. Pro mne dost těžká volba.

Jak se na to díváte vy?

Díky za reakce.

Odesláno

len môj postreh, čo sa týka potápania:

tak tie prvé buď kúpiš na ťahu, alebo si tam dáš vlastný ťah.

Lebo kožený remienok sa ti hneď zničí, ak sa s ním budeš potápať.

Odesláno

K plavání bych vzal ty na tahu. Kůži si vždy dokoupis. Pokud se k hodinkám chováš slušně tak hesalit/safir bych moc neřešil.

Odesláno

Ahoj,

zkoušel jsem oboje v Koscomu.

Ty DS PH 200 M jsou naprosto skvělé. Vypadají fantasticky.

Také o nich přemýšlím.

post-69034-0-11785100-1579699360_thumb.jpeg

Odesláno

Není to jen o hesalitu, ale DS PH200 mají též hliníkovou lunetu a to myslím celou včetně ozubeného prstence. Myslím si, že každý ťukanec se projeví do hloubky.

Jinak se mi také více líbí. Ale chci aby něco vydržely.

Odesláno (upraveno)

Hesalitu se u PH200 neboj, má tvrzenou vrstnu a když už, tak jde vyleštit

Nad tím leštěním hesalitu jsem přemejšlel, nebude tomu vadit ta "tvrzená" vrstva? Už si to zkoušel?

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Nad tím leštěním hesalitu jsem přemejšlel, nebude tomu vadit ta "tvrzená" vrstva? Už si to zkoušel?

nezkoušel, jsem asi "vyvolený" ale nikdy jsem žádné sklíčko neškrábnul :)

Nicméně jakmile jsem dopsal svůj předešlý post, tak mě napadlo to stejné co tebe a asi to bude složitější, možná i nemožné, záleží jak moc je to reklama nebo realita :)

Odesláno

nezkoušel, jsem asi "vyvolený" ale nikdy jsem žádné sklíčko neškrábnul :)

Nicméně jakmile jsem dopsal svůj předešlý post, tak mě napadlo to stejné co tebe a asi to bude složitější, možná i nemožné, záleží jak moc je to reklama nebo realita :)

Já když je kupoval, tak už měly právě malej škrábance na hesalitu a byla tam vidět ta vrstva čehosi, no, upřímně, neměl jsem kule na to vzít pastu. Myslím, že bude potřeba to odleštit komplet pryč, aby ses dostal na sklo samotný, ale třeba se pletu a nebude to problém.

Odesláno

Já když je kupoval, tak už měly právě malej škrábance na hesalitu a byla tam vidět ta vrstva čehosi, no, upřímně, neměl jsem kule na to vzít pastu. Myslím, že bude potřeba to odleštit komplet pryč, aby ses dostal na sklo samotný, ale třeba se pletu a nebude to problém.

já bych ho asi doškrábal co to jde a pak vyměnil za klasický hesalit, pokud to aftermarket dovoluje a pokud ano, tak jednou za čas koupit hesalit je lepší než to furt šmrdlat :)

A co se mě týče tak lehce jetý hesalit je vintage cool 

Odesláno

budem sa o5 opakovat, ale vazne nie je o com - DS PH 200 M  :smile_anim: 

Petr29, ty s nimi ides kanale kopat? kym ony budu mat prvy skrabanec, tak uz budu mat 3. majitela  :guitar:  

Ahoj,

zkoušel jsem oboje v Koscomu.

Ty DS PH 200 M jsou naprosto skvělé. Vypadají fantasticky.

Také o nich přemýšlím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...