Snow Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 Carl F. Bucherer ? HERITAGE Chrono BiCompax Annual Calendar 41 mm Limited Edition Nádherná panda s precizním strojkem, co víc si přát. TECHNICAL SPECIFICATIONS: Facts and Figures: HERITAGE Chrono BiCompax Annual Reference number: 00.10803.07.42.01 stainless steel/rose gold Reference number: 00.10803.08.12.01 stainless steel Movement:- Automatic, CFB 1972 caliber - Diameter: 30.0 mm- Height: 7.3 mm- Jewels: 47 jewels- Power reserve of 42 hours Functions: - Chronograph : minutes and seconds counters, - annual calendar, large date, hour, minute, small seconds Case:- Stanleiss steel/18 k rose gold or stainless steel- Diameter: 41 mm- Height: 14.05 mm- Double-domed sapphire crystal with anti-reflective coating on both sides- Sapphire crystal case back- Water- resistant to 30 m ( 3 atm ) Dial:- Rose-and-champagne or silver Strap:- Calfskin strap in cognac brown or embossed rubber in black- stanleiss steel folding pin buckle - Limited Edition of 888 pieces source: http://watchesseven.blogspot.com/2019/12/carl-f-bucherer-heritage-chrono.html#!/tcmbck
Kid_A Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Odesláno 8. února 2020 Jo, tohle vypada pekne. Na bucherera prekvapive nositelna velikost
Tenglis Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Odesláno 9. února 2020 Krásné hodinky. Akorát ten annual calendar mi tam přijde s tím označením měsíce na 4,5 hodině trochu rušivý...i když na druhou stranu to hodinky zase odlišuje.
Daemonultimate Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Odesláno 9. února 2020 Měsíc je fajn, ale u hodinek, kde nevidim day ho nechci. Stejně tak Big Date, to mám rád, ale tady mi nesedí to uspořádání s normal month. Na chrona velikost nic moc, rozhodně ne pro mne. To jsou malý i tříručky. Aplikovanej vintage styl se mi líbí, pěkný hodinky.
Axel Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Odesláno 9. února 2020 Mne se moc libi, jen jsem nepochopil ten ukazatel mesice.. Vypada to ponekud nesikovne..Mohli ho klidne vynechat a nebo zkusit zakomponovat na pozici 6. hodiny, kde by byl v linii s ukazatelem dne.. Velikost 41mm je akorat, urcite by snesly i prumer o neco mensi, ale to uz je otazkou vkusu
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Krásné hodinky, měl jsem možnost mít je v ruce. Na můj vkus by mohly být o 2-3mm větší ale jinak se jim nedá nic vytknout, snad jen ta voděodolnost 30m je na dnešní dobu nevyhovující.
xbraj19 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 V 31. 10. 2020 v 18:45, CHRONOGRAF1 napsal: snad jen ta voděodolnost 30m je na dnešní dobu nevyhovující. Rozšířit Ty se potapíš s chronografama?
CHRONOGRAF1 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Ne to ne, ale pokud zapomenu a vlezu třeba do sprchy není to zrovna prima.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se