Kesan Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Dobrý den, jsem tu nový tak nevím jestli už to tady někde není, ale koupil jsem Igeny a zjistil, že luneta je v žalostném stavu. Koupil jsem vložku a ta tam nesedí. Luneta má sedřenou hranu a ta vložka z ní vyčuhuje. Nedá se koupit nová luneta?Děkuji za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 daj si poptavku do vlakna kupim, alebo sleduj tuhttps://www.antik-hovorka.cz/prim/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 14. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Ok, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Chlapi, sialena otazka. Dala by sa niekde zohnat keramicka luneta na Igeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Šílená otázka, jednoduchá odpověď NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Luneta nebo vložka lunety? Pokud jen vložka, tak ano akorát cena by byla dost vysoká a pokud by stačila duralová tak ty dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Chlapi, sialena otazka. Dala by sa niekde zohnat keramicka luneta na Igeny?Proč? stejný smysl má tunit Dacii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Když ji miluješ, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) Náhodou takovej dobře udělanej Trabant. Akorát dnes řada lidí neví co je Trabant. A nebo Maluch Upraveno 17. února 2020 uživatelem valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) Jako vlastník Dacia Logan MCV II se také ohrazuji. Cítím to dokonce obráceně. Právě zde má tuning smysl jako úpravy profi výrobku amatérskými silami. Tuning Maybachu - to by byla právě kravina. Ostatně právě jsem zdokonaloval smirkovým papírem boky svých Orient Tristar, byly ohavné blyštivé. Samozřejmě s pomocí vodítka, aby byl brus pěkně vodorovně;o) Upraveno 17. února 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Já potřebuji lunetu. Vložku jsem koupil a zjistil, že je luneta na krajich dost ozobana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 V první řadě co máš za vložku lunety pokud je to nějaká novo výroba co má tloušťku 1,2 mm tak to nedoladíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Tak to nevim, změřim doma. Měla by to být nová z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nová a Elton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 17. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Píšou to tam. Kazdopadně se tam nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Dej foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Nemužu přijit na to jak sem vložit fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56735-novacci-a-pravidla/?p=2098155 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Měl jsem mobilní verzi. Nevím jestli to pujde vidět na těch fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kesan Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Měl jsem mobilní verzi. Nevím jestli to pujde vidět na těch fotkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se