Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Upřímně nechápu jak je možné ten strojek za ty peníze dělat ve Švýcarsku.  I těch 60% mi přijde vzhledem k prodejní ceně od výrobce nereálné. Jen když vidím kolik času zabere výměna datumového věnce...

Upraveno uživatelem Czechgun
Odesláno

Ještě se naposledy vrátím k tampontisku protože mám fakt radost že se nám to povedlo a ukážu fotku prvního pokusu. 

Screenshot_20250830_101514_Gallery.jpg

Odesláno
V 28. 8. 2025 v 9:26, Czechgun napsal:

Všem z Hithit kampaně jsem odeslal e-mail ohledně volby barevného provedení datumového věnce. Podívejte se prosím na svůj e-mail a dejte mi vědět, která varianta se vám líbí. 🙂

20250828_080412.jpg

Jirko, prosím Tě, platí varianta i bez data?

Díky

Odesláno
V 1. 9. 2025 v 9:19, Moty napsal:

Jirko, prosím Tě, platí varianta i bez data?

Díky

Ahoj jasně platí úplně mi to vypadlo (bylo toho teď moc najednou), když jsem psal mail? ještě pošlu aktualizaci. Už mám ciferníky a zítra je začneme tisknout. 

Odesláno
před 10 hodinami, Backgramond napsal:

Chci se zeptat, jestli už máš nějaký +/- termín doručování hodinek? 

Ahoj to budeme vědět příští týden. Dnes jsem byl řešit výrobu posledního dílu na soustruhu a jakmile přijdou můžeme smontovat komplet hodinky. Tady se prostě negativně projevilo že byl delší dobu rozbitý soustruh a musel jsem hledat náhradu. 

Odesláno

A když jsme u toho soustruhu přidám pár fotek z pondělí kdy jsem byl řešit kroužek na kterém pak drží luneta

Dnes jsem byl řešit náboj hodinové ručičky ve firmě která se specializuje na výrobu mikro věci a to bylo opravdu zajímavé i pro mě a o tom se rozepíšu až bude volněji. Soustředím se na práce v dílně a na příspěvky na net není moc čas... 

20250901_174742.jpg

20250901_174755.jpg

20250901_174805.jpg

20250901_184108.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 13 hodinami, Czechgun napsal:

Ahoj to budeme vědět příští týden. Dnes jsem byl řešit výrobu posledního dílu na soustruhu a jakmile přijdou můžeme smontovat komplet hodinky. Tady se prostě negativně projevilo že byl delší dobu rozbitý soustruh a musel jsem hledat náhradu. 

Jasně chápu. Toto nebyl vytýkací dotaz, ale informační 😉 protože už se na ně těším 🙂  dík za info

• Like 1
Odesláno
před 7 hodinami, Backgramond napsal:

Jasně chápu. Toto nebyl vytýkací dotaz, ale informační 😉 protože už se na ně těším 🙂  dík za info

V pohodě 🙂 Myslím že se nikdo netěší tak jako já 😀

Odesláno

Úplně první test tisku přímo na ciferník. Potisk bude bílý ale ta šedá vlastně taky nevypadá špatně 🙂 Teď udělám pár korekcí na štočku a rozjíždíme sériovou výrobu. Zásadně jsem upravil mašinu na tisk a přineslo to skvělé výsledky. 

Jakmile budeme mít všechny varianty pošlu email s fotkami a můžete vybírat variantu ciferníku. 

20250904_135021.jpg

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Backgramond napsal:

Bude to super, jak uvidíme i cifr, tak se lépe vyberou datumovky a ručičky 😉

Přesně tak. Už připravuji matrice na zbývající varianty. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Jsem fakt rád že už funguje soutružník se kterým dělám mnoho let. Vždy se mohu plně spolehnout že bude vše perfektní a nikdy nemá problém s tím když potřebuji něco vyřešit přímo u stroje. Tohle jsou prstence které pak drží otočnou lunetu a v pozadí je vidět kousek hodináře 😀

20250905_091513.jpg

• Like 4
Odesláno
před 23 minutami, Kasprik napsal:

Ahoj, bude možné objednat i bez toho dlouhého nápisu nad šestkou? Popř. jiný nápis třeba jen Czech made, nebo něco podobného? Jinak držím palce.

Ahoj, teď ne. Custom provedení nebudu z kapacitních důvodů dlouho dělat a také si nechci zadělat na problémy s hodně variantami (první model mi v tomhle dal tvrdou školu...).

Odesláno

Varianty ciferníků které budou v nabídce. Dnes posílám mail všem z Hithit kampaně. Oproti prvnímu modelu jsem zmenšil nápis provoke hydro aby nebyl tak brutálně výrazný. 

CIFERNIK PROVOKE HYDRO TRITIUM.jpg

Odesláno

Tampon tisk bude na samostatný delší příspěvek. Ve zkratce, byl tam ještě malý problém a dnes jsem ho finálně vyřešil. V hodinkách je ještě nedokonalá verze už jsem neměl trpělivost čekat než to vychytám 😀 a  ta hromada jsou nepovedené tisky z dneška. Teď už to jede krásně co kus to parádní tisk. 

20250909_141218.jpg

20250909_120511.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...