Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 36 minutami, Czechgun napsal:

Tampon tisk bude na samostatný delší příspěvek. Ve zkratce, byl tam ještě malý problém a dnes jsem ho finálně vyřešil. V hodinkách je ještě nedokonalá verze už jsem neměl trpělivost čekat než to vychytám 😀 a  ta hromada jsou nepovedené tisky z dneška. Teď už to jede krásně co kus to parádní tisk. 

20250909_141218.jpg

20250909_120511.jpg

Ten tyrkysový ciferník bych bral! Bude ještě nějaké okno objednávek? 🙃

Odesláno
před 57 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Ten tyrkysový ciferník bych bral! Bude ještě nějaké okno objednávek? 🙃

Ten je tam jen proto že se měnila barva  v lisu. Objednávky teď nebudou mám toho moc...

Odesláno

Tenhle týden je masakr! Na jeden úspěch připadá velký neúspěch. Ale i tak jedeme dál a máme za sebou hromadu práce. Pojďte se mrknout na dílnu a až bude čas o všem se rozepíšu. 

Přeji všem členům klidný víkend.

Video zde.

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, Czechgun napsal:

Tenhle týden je masakr! Na jeden úspěch připadá velký neúspěch. Ale i tak jedeme dál a máme za sebou hromadu práce. Pojďte se mrknout na dílnu a až bude čas o všem se rozepíšu. 

Přeji všem členům klidný víkend.

Video zde.

klobouk dolu, to je kus prace 👍

• Like 1
Odesláno

Btw... ta šedá varianta potisku ciferníku bude (někdy) k dispozici? Nebo kdyby ta šedá mohla být aspoň na lunetě? Podobně jako na té fotce u předchozího příspěvku... Barvu rafiček už mám asi vybranou (červená) a ještě kdyby mohl zmizet ten navigační trojúhelníček vedle datumovky (u verze bez nul). Mně by se teda líbil úplně vpravo, mezi krajem a datumovkou, ale tritiový trojúhelníček je asi chiméra, co... 😺 No nic, jdu se zase těšit na další zprávy z dílny 😻.

Odesláno
V 14. 9. 2025 v 21:05, Corvus corone corone napsal:

Btw... ta šedá varianta potisku ciferníku bude (někdy) k dispozici? Nebo kdyby ta šedá mohla být aspoň na lunetě? Podobně jako na té fotce u předchozího příspěvku... Barvu rafiček už mám asi vybranou (červená) a ještě kdyby mohl zmizet ten navigační trojúhelníček vedle datumovky (u verze bez nul). Mně by se teda líbil úplně vpravo, mezi krajem a datumovkou, ale tritiový trojúhelníček je asi chiméra, co... 😺 No nic, jdu se zase těšit na další zprávy z dílny 😻.

Ahoj, právě ted chystáme všechny matrice na tisk a zítra přivezu nové polotovary ciferníků. Ted koukám že jsem sem zapomněl napsat co se na ciferníku pokazilo. Ve zkratce byl špatně vyrobený polotovar (ještě se o tom pak rozepíšu) ale už jsou ve výrobě nové. Potom sem hned přidám fotky jednotlivých variant. Šedá je cool ale bílá je lepší 🙂

• Like 1
Odesláno

Děje se toho hrozně moc a není moc času vypisovat dlouhé příspěvky a stejně jsem měl v plánu začít dvakrát týdně dělat tyhle videa takže tady je první 🙂 

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Lunaty vypadají skvěle.  Rozhodně lépe než na této fotce 🙂 

Ty granule jsou vstupní materiál. 

20250917_135854.jpg

Návštěvník Jajánek
Odesláno

Sedm měsíců od kampaně na Hithitu je fuč. Kde jsou vyrobené hodinky? Už mi to trochu připomíná scam. 🤯

Odesláno
před 7 minutami, Jajánek napsal:

Sedm měsíců od kampaně na Hithitu je fuč. Kde jsou vyrobené hodinky? Už mi to trochu připomíná scam. 🤯

Ahoj, scam to rozhodně není a maximálně pracujeme aby byli hodinky co nejdříve. I když jsem se maximálně snažil aby vše proběhlo v pohodě stejně bylo několik problémů kterým nešlo předejít a byli dost nečekané a přinesli zdržení. V tuto chvíli máme připraveno vše co šlo a teď v týdnu máme v plánu smontovat první hodinky a ihned začít na montáži série pro hithit. To že došlo ke zdržení mě mrzí děláme vše co je v našich silách. Vím že jsi byl skeptický k tomu že v polovině procesu došlo ke stěhování dílny ale bez toho by bylo zpoždění o dost větší. Také mám teď domluveného brigádníka z hodinářské školy opět kvůli maximálnímu zrychlení. Věřím že až obržíš své hodinky budeš plně spokojen. To že sem teď nedávám tolik příspěvků není kvůli tomu že se nic neděje ale prostě na to není čas. 

• Like 5
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 8 hodinami, Jajánek napsal:

jajánek 

egoista, sobec, sebestředný jedinec

Příklad: „Máme nového šéfa. Zase dalšího jajánka.”

To celkem sedí, příště si kup hodinky z Alzy a ne z Hithit kampaně, Jajánku. Otázkou je jestli sis je vůbec objednal nebo tady jen prudíš. 

• Confused 1
Návštěvník Jajánek
Odesláno

Tak děkuji pěkně za urážky. Myslím, že na odborném fóru bychom si to mohli ušetřit?

Já prostě jen chci hodinky pěkné, kvalitní, z hodnotných materiálů a ve slíbeném termínu. 

Odesláno
před 6 minutami, Jajánek napsal:

Tak děkuji pěkně za urážky. Myslím, že na odborném fóru bychom si to mohli ušetřit?

Já prostě jen chci hodinky pěkné, kvalitní, z hodnotných materiálů a ve slíbeném termínu. 

To není urážka, to je výsledek hledání tvého nicku na googlu.

https://cestina20.cz/slovnik/jajanek/

Už jednou Ti to tady Jirka i ostatní  vysvětlovali, když někoho nařkneš ze scamu měl bys počítat s tím, že ti na to někdo dá feedback. Měj se. ✌️ 

• Like 1
Odesláno

Ahoj chlapi,
pojďme to trochu uklidnit – na tomhle fóru nejvíc oceňuju jeho kultivovanost a přátelskou atmosféru.

@Jajánek – mým cílem je dodat hodinky v takové kvalitě, že bych si je sám s radostí koupil. Děláme pro to maximum, někdy i nemožné.
Pokud máš podezření na scam, klidně mi napiš zprávu nebo se stav přímo k nám do dílny – rád ti všechno ukážu a vysvětlím osobně. 

• Like 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...