Corvus corone corone Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 11 hodinami, Czechgun napsal: Třeba takhle ? To jsou možná ty moje .
Czechgun Odesláno 25. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu Tak snad nebu mít ráno v dílně na stole kaluž oleje. Udělám ještě dvoje a konečně půjdu dom. Každopádně to vypadá že budu mít na výstavě co ukázat. Zítra mě čeká natisknout lunety, udělat do nich zápich a je hotovo. Jediné co mě trápí je těsnění na kryt baterky. V tom návalu práce jsem ho zapomněl objednat a teď se to nějak táhne. 4
Czechgun Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu No řeknu to upřímně. Trochu jsem se bál že pondělní úspěch s potiskem lunety byla jen náhoda... A nebyla. Jde to skvěle a bílá je boží! 5 1
Czechgun Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu Tak já jsem na Micro ready! 3 1
PBone Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Pěkný náhled , ten O kroužek na korunce bude také volitelný ? Myslím barva
Moty Odesláno 26. listopadu Nahlásit Odesláno 26. listopadu Minimálně černý a červený, ale mít možnost sladit ho třeba s ručičkama by byla mňamka;-) Já snad na to Micro přijedu:-DDD
Czechgun Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu O kroužky dám k hodinkám dva. Výměna je jednoduchá. Ještě mám na cestě jiné barvy tak uvidím jak to bude vypadat.
Czechgun Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu před 3 minutami, PBone napsal: Já bych bral třeba oranžový a bílý Bílý mám na cestě ale nevím jak bude v reálu vypadat. Problém je že tohle je technicky díl a ne něco na design a vyber je fakt malej.
Czechgun Odesláno sobota v 19:22 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 19:22 Moc děkujeme všem za dnešní návštěvu na výstavě a zítra se na vás opět těšíme! 1 2
Czechgun Odesláno sobota v 21:03 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 21:03 Říkal jsem si jak to asi bude vypadat a nakonec dobrý. Ještě že existuje kouzlo jménem střih videa 1
Czechgun Odesláno neděle v 18:18 Autor Nahlásit Odesláno neděle v 18:18 Diky všem za návštěvu na Micro! Výstavu jsem si vážně užil. Zítra si dám den volna a od úterý pokračujeme v montáži a také budeme posílat první hodinky. Normálně se to bojím říkat nahlas aby se něco nepokazilo 4
Beardedscape Odesláno neděle v 19:53 Nahlásit Odesláno neděle v 19:53 Bylo to super, hodinky sou fakt parádní… Tady na té fotce mám dokonce i celou hlavu a ne jen půlku 1
Moty Odesláno pondělí v 06:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:25 Jo, takže to vypadá na červený ručičky, O-kroužek a řemen a bude to eňo ňuňo;-)
Pavel87 Odesláno úterý v 21:02 Nahlásit Odesláno úterý v 21:02 Ty červený ručičky jsou boží. A co víc, dokážu si tam představit a mnoho dalších barev jako modrá, zelená, žlutá… A jak se tak na ty kukačky dívám, nemůžu si pomoct, ale je v nich troška duše Prim Sport 2. 1
Czechgun Odesláno středa v 12:04 Autor Nahlásit Odesláno středa v 12:04 V tom fofru ani není čas na pořádné fotky Přidám alespoň jednu z výstavy. Ještě chci poděkovat všem za návštěvu na výstavě. Byl to náročný víkend ale utekl neskutečně rychle. My už jsme zpět v procesu. Ben montuje hodinky a já je budu plnit olejem. Také je u nás tento týden stážista z hodínářského učiliště. Každá ruka se teď hodí. Najedeme teď i na víkendový provoz ať se nám podaří dohnat zpoždění se kterým bojujeme. 2
Czechgun Odesláno středa v 12:38 Autor Nahlásit Odesláno středa v 12:38 Na výstavě jsem řešil barvu kroužku na korunku. No měla přijít bílá, červená, jasně oranžová a modrá... už mě to nebaví uděláme si vlastní. 1
Czechgun Odesláno středa v 17:45 Autor Nahlásit Odesláno středa v 17:45 Před šesti lety to začalo. Nakazil jsem se chronobundusem, a to v té nejhorší podobě. Zjistil jsem, že jediný lék je začít hodinky vyrábět. V té době jsem dělal úplně jiný segment, což se promítlo i do prvního modelu. Měl v sobě ukrytý nůž. Dodnes si pamatuji, jak jsem si řekl: „Udělám hodinky s nožem.“ Nevěděl jsem o tom vůbec nic – ani co je korunka. A po ohromných problémech se to nakonec podařilo. Přišly velké plány a dokonce jsem jedny hodinky prodal. Nikdy nezapomenu na jejich předání – zákazníkem byl pán z Městské policie Praha. A pak to přišlo. Všechno se sesypalo, nic se nedařilo a projekt skončil v krabici. Velké zklamání. Následovala čtyřletá pauza. Mezitím se v mém životě stalo spoustu jiných věcí, ale sen jsem pořád nosil v hlavě. A pak jsem si řekl: „Jsem starší, mám víc zkušeností – jdu do toho.“ A už to nešlo zastavit. První prototyp olejovek… na napuštění prvního kusu padl litr oleje. A pak otázka: Co dál? Co třeba Hithit? Přišla první kampaň. Ohromnou radost brzy vystřídala spousta problémů. Ale povedlo se. Během té doby jsem se takzvaně našel – ujasnil jsem si, kdo jsem, co chci dělat a pro koho. Následovala druhá Hithit kampaň, která předčila všechna očekávání. Milion za méně než den. Už tehdy jsem tušil, že to bude možná až moc… Na konci jara přišla další zásadní změna: nová dílna a první zaměstnanec. Obrovské problémy, nesrovnatelné s prvním modelem. Ale i první úspěchy – a postupně jich bylo stále víc. A dnes? Konečně montujeme první sérii. Jsem první na světě, kdo udělal olejovky s tritiem. A můžu říct, že jsem dokázal to, co běžně dělá celý tým lidí. A proč tohle všechno píšu? Nehoním si ego ani nic podobného. Když jsem si vedle sebe položil prototypy prvních modelů a přesně tohle jsem cítil. Za tím vším je hromada práce, neúspěchů, nedůvěry ostatních – a někdy i moje vlastní. Tyhle troje hodinky jsou splněním jednoho velkého snu. 18 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se