Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 10 hodinami, YPO napsal:

Tak, když chceš mít opici, tak musíš mít i na banány.

Provoke, respektive realizaci dotaženou do konce obdivuji, ale třeba pro mě to jsou hodinky bez jakýchkoli emocí. 

Takže kdybych chtěl olejovky, které jsem už měl, tak Sinn. 

S opici mas samozrejme pravdu, o tom zadna. Sinn ma bezpochyby pro spoustu hodinkovych nadsencu silnou auru a Hydro je v jejich provedeni unikatni. Provoke ukazuje jinou cestu, cestu, ktera je vstricna k uzivateli, ktery si muze svoji vybitou baterii vymenit kdekoliv na svete za par minut a timto resenim naprosto deklasuje Sinn. A na toto treba ja slysim. Uzivatelska svoboda a prakticnost.

Dizajn je ciste subjektivni a rozumim ti. U me je to naopak. 

• Like 1
Odesláno

Osobne to vnimam predevsim jako uzasny napad jednotlivce od pocatku az po realizaci. Vzdy bude tendence "srovnavat" nejake (omlouvam se za ten vyraz, neni to mysleno spatne) "nezname" hodinky s velkou zavedenou znackou. Kazdy, kdo neco opravdu vytvoril, neco hmatatelneho, to vi. Je velice snadne napsat, ze Rolex, Omega, Sinn, .... atd. to maji "lepsi". Jenze za tim je obrovska spolecnost, spousta hlav a penez a prostoru na hledani a ladeni napadu. Co se podarilo tady je neco neuveritelneho a vpravde uzasneho. A navic to dokazalo prekonat i ty obrovske vyrobce s milionovymi kapitaly. Ja hluboce smekam a jsem hrdy na to, ze alespon skrze toto forum muzu byt u toho. Kloboucek.

• Like 12
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, ATOM napsal:

Provoke ukazuje jinou cestu, cestu, ktera je vstricna k uzivateli, ktery si muze svoji vybitou baterii vymenit kdekoliv na svete za par minut.

Ano, to je bezesporu benefit jako prase.

Nicméně víme jak moc v letech degraduje olej v náplni ?

Nevíme, protože Sinn ho periodicky mění s bateriií a Provoke je v plenkách, takže se to dozvíme třeba za 10let.

před 3 hodinami, Xenomorfus napsal:

Vzdy bude tendence "srovnavat" 

Ano, to je naprosto přirozený obchodní a zákaznický model.

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Vi se lecos. Treba to, ze olej je chemicky staly, extremne stabilni, neoxiduje a je inertni. V UX nekomu vydrzela baterie 7, nekomu 9, nekomu i 10 let a olej byl v pohode. Pro hodinky je limit ta baterie, ne olej. Zatim. Ale treba prave diky PROVOKE se muzeme dozvedet vic. Cas ukaze.

Odesláno

Čistě prakticky - o tom, zda je zde zvolené řešení funkční a spolehlivé, rozhodne historie, tedy zkouška časem. Držme značce palce.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Musel jsem řešit nečekaný zásadní problém ale protože jsem s touto variantou počítal už na začátku bylo to snadné. Až bude chvilka času trochu se tomu tématu ještě budu věnovat je to celkem zajímavé.

20251208_092318.jpg

• Like 1
Odesláno

Lakování ručiček je náročná disciplína a jedna z věcí kde jsem tápal byla lakovaci pistole. Na Micro jsem se bavil s jedním pánem a ten mi poradil tu správnou pistoli tak jsem zvědav jak to teď půjde. Už na pohled je to jiná liga než to co máme teď. Těším se na první test a pokud to dotyčný pán  náhodou čte tak moc díky za radu 🙂

20251208_123908.jpg

• Like 1
Odesláno

DŮLEŽITÉ 

psal jsem mail ohledně kampaně.  Varianty hodinek jsou hlavně pro naši kontrolu aby v tom množství nedošlo náhodou k nějaké chybě. 

Předem moc díky za rychlou odpoved. 

Odesláno
před 3 hodinami, Czechgun napsal:

DŮLEŽITÉ 

psal jsem mail ohledně kampaně.  Varianty hodinek jsou hlavně pro naši kontrolu aby v tom množství nedošlo náhodou k nějaké chybě. 

Předem moc díky za rychlou odpoved. 

Bude dostupná červená sekundovka? Vím, že jsi je taky ukazoval, jak jsi je lakoval. 

Odesláno
před 15 hodinami, maresak711 napsal:

Bude dostupná červená sekundovka? Vím, že jsi je taky ukazoval, jak jsi je lakoval. 

Ahoj nebude. Ta červená se nám moc nedaří a další barevné kombinace by pro nás byla cesta do pekel.

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, Czechgun napsal:

Ahoj nebude. Ta červená se nám moc nedaří a další barevné kombinace by pro nás byla cesta do pekel.

Díky za informaci, pak je za mě rozhodnuto a odepíšu na konfigurační email.

Odesláno
před 12 minutami, Czechgun napsal:

Když už jsme u těch barev přidám foto kombinací které právě děláme. 

20251209_093513.jpg

Jak to bude vycházet časově? Budou z hithitu do Vánoc nebo konce roku?

Kombinace barev vypadají zajímavě 👌

Odesláno
Když už jsme u těch barev přidám foto kombinací které právě děláme. 
20251209_093513.thumb.jpg.4ecd0a16787a73e47bafacdb04bf17e5.jpg
Vidim tam moju kombinaciu :)

Odoslané z SM-S938B pomocou Tapatalku

Odesláno
V 9. 12. 2025 v 9:58, maresak711 napsal:

Jak to bude vycházet časově? Budou z hithitu do Vánoc nebo konce roku?

Kombinace barev vypadají zajímavě 👌

Ahoj promiň za pozdní odpověď. Příští týden budeme odesílat první sérii a dál montujeme jako o život. Během příštího týdne budu zase o něco chytřejší pak sem přidám další info.  Finále je fakt dost hektické. 

• Like 1
Odesláno

Už jsem všem poslal informační mail a zde to trochu více rozvedu. 

Na několika pouzdrech jsem si všiml drobného problému u díry na korunku. Výsledkem bylo, že jsem všechna pouzdra vyhodil. Nová se nám podařila vyrobit, ale protože už jsem měl zaseté semínko pochybností, začal jsem tomu věnovat ještě větší pozornost.

Problém je následující: díra na korunku musí být naprosto přesná, takže ji nakonec kalibrujeme výstružníkem, kterým bereme cca 0,1 mm. Jenže tím zasahujeme do vnějšího povrchu materiálu a karbonová vlákna jsou pak plně v kontaktu s těsněním korunky. V krátkém horizontu to není problém – žádné závady jsem zatím nezaznamenal – ale každé otočení korunky znamená mikroskopické odírání těsnění. Za rok nebo déle by to mohlo být zásadní.

Řešení: do pouzder nalisujeme vložky ze speciálního kluzného materiálu. Zítra budeme mít vzorky pouzder (za zhruba týden se nám povedlo udělat komplet formu!) a začneme je montovat. Tuto úpravu uděláme u všech hodinek – žádné bez kluzné vložky neopustí naši dílnu.

Technicky jde o malý problém – konstrukčně jsem byl na podobnou situaci připraven – ale z osobního hlediska mě to fakt štve . 

Ten materiál je fakt zlo a ještě dovedl takhle ve finále dost potrápit. 

• Like 1
Odesláno

Si obdivuhodný človek . Ťahať to do absolútnej dokonalosti ... Vytvoril si niečo , na čom pracujú silné značky roky . Mali by chodiť k tebe na exkurzie 😆  . Hoci tvoj koncept nie je moja šálka kávy , potichu ťa sledujem od začiatku , od prvých hodiniek .  Tu už " klobúk dolu " nestačí . Neviem nájsť slová na obdiv k tvojej práci , odhodlaniu , zanietenosti ... proste je to úžasné , čo si dosiahol 👍 😉

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...