Efendy Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 29 minutami, Efendy napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Xenomorfus Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 28 minutami, Efendy napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Fajne sou! Pokud to neni tajne, ten remen naopak mas proc? 1
maresak711 Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 12 minutami, Efendy napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají skvěle užívej Já už se těším na své, ale zatím jsme stále v pořadníku... 1 1
Efendy Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 37 minutami, Xenomorfus napsal: Fajne sou! Pokud to neni tajne, ten remen naopak mas proc? Zvyk, u těchto řemínků s velkými oky cvakám v práci o stůl. Tak jsem to prohodil. Žádná hluboká myšlenka v tom není. 1
Xenomorfus Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Jasan. Naopak, je to hluboka a prakticka "myslenka". Mne by vepredu zase stval ten cancour. A asi bych si takhle neumel hodinky ani zapnout. 1
PBone Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Pěkné , a ten řemínek "k ručičkám" jsi dostal od PROVOKE nebo je to vlastní počin ?
Efendy Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 16 minutami, PBone napsal: Pěkné , a ten řemínek "k ručičkám" jsi dostal od PROVOKE nebo je to vlastní počin ? Vlastní,koupil jsem ho už dopředu a ta oranžová se docela potkala. Origo je jeden černý kaučuk a jeden černý nato. 2
Czechgun Odesláno 24. února Autor Nahlásit Odesláno 24. února Tak takhle to dnes vypadá na mém stole. Jedny jsou z minulého týdne byl u nich drobný problém tak uvidíme jestli už bude vše ok. Zítra nasadíme lunety a opustí naši dílnu. Tenhle moment je vždy napínavý. Do poslední chvíle nevim jestli je vše v pořádku nebo nás čeká nekolik hodin práce navíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Czechgun Odesláno 24. února Autor Nahlásit Odesláno 24. února Jedna z nejlepších věcí co máme na dílně. Mikro ofuk a odsávání. Od Horotec stojí cca 100 000 verze s kompresorem a 30 000 bez kompresoru. Tohle je z Číny za 5000 i s dopravou a musíte mít svůj kompresor. Tichý se da pořídit lehce přes tři tisíce. Je to za pár korun a pro nás k nezaplacení. To odsávání úplně mění hru a najednou neni prach problém. Pokud by někdo z domácích hodinových kutilů chtěl pošlu odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
PBone Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 6 hodinami, Czechgun napsal: Tak takhle to dnes vypadá na mém stole. Jedny jsou z minulého týdne byl u nich drobný problém tak uvidíme jestli už bude vše ok. Zítra nasadíme lunety a opustí naši dílnu. Tenhle moment je vždy napínavý. Do poslední chvíle nevim jestli je vše v pořádku nebo nás čeká nekolik hodin práce navíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Měli by u nich být cedulky, komu jdou 2 1
Czechgun Odesláno 25. února Autor Nahlásit Odesláno 25. února Zdravím komunitu Chronomagu, projekt PROVOKE roste, má velký potenciál, ale musel jsem si přiznat jednu věc – momentálně jsem jeho největší brzdou já sám. Denně mě pohlcuje operativa a řešení spousty maličkostí, takže mi logicky nezbývá čas a ten správný fokus na strategii a věci, které náš projekt posunou dál. Rozhodl jsem se to rozseknout a najít k sobě parťáka. Hledám nového kolegu na pozici Vedoucí výroby / Mistr dílny. Potřebuju člověka, kterého baví precizní strojařina, moderní technologie a dokáže si vzít pod palec každodenní chod naší dílny v Pelhřimově. Zkrátka někoho, komu můžu s klidným svědomím předat otěže výroby. Celý inzerát zde: Hledáme Vedoucího výroby / Mistra dílny (Pelhřimov) Společnost Provoke Watches s.r.o. rozšiřuje svou výrobu v Pelhřimově. Zabýváme se výrobou světově unikátních odolných hodinek a aktuálně hledáme zkušeného a zodpovědného profesionála na pozici Vedoucí výroby / Mistr dílny. Hledáme technicky zdatného kolegu. Jedná se o pozici, kde budete mít na starosti organizaci chodu dílny, ale Vaší denní náplní bude zároveň aktivní a přímá účast na přípravě výroby. Z případných specifik našeho oboru nemusíte mít obavy – všechny potřebné věci a technologické postupy Vás rádi do detailu naučíme. Vaší pracovní náplní bude: Precizní příprava a kompletace jednotlivých dílů pro výrobu. Obsluha a seřizování výrobních technologií. Zajištění plynulého chodu dílny a organizace práce menšího týmu. Dohled nad špičkovou kvalitou, kontrola hotových dílů a dodržování technologických postupů. Spolupráce na optimalizaci výrobních procesů a zavádění nových modelů do praxe. Požadujeme: Vzdělání technického/strojírenského směru (minimálně výuční list). Praxi v oboru strojírenství minimálně 5 let. Výbornou orientaci v technické dokumentaci a schopnost čtení výkresů. Vysokou míru zodpovědnosti, trpělivost a smysl pro absolutní detail. Zkušenost s vedením dílny nebo menšího týmu pracovníků je ideální výhodou. Nabízíme: Nástupní hrubou mzdu 40 000 – 45 000 Kč. Služební automobil i pro soukromé užívání (vůz bude přidělen po úspěšném ukončení zkušební doby, s možností podílet se na výběru modelu). Služební mobilní telefon. Práci v čisté a klidné dílně. Stabilní práci na jednu směnu. Pružnou pracovní dobu pro lepší skloubení s osobním životem. 3 dny zdravotního volna (sick days) nad rámec běžné dovolené. Zázemí lokální inovativní firmy. Pokud splňujete výše uvedené požadavky a hledáte práci, kde uvidíte reálný výsledek své činnosti, zašlete nám prosím svůj životopis na e-mail: sejna@provokewatch.com, nebo nás kontaktujte telefonicky na +420 603 876 325. Rádi Vám náš provoz osobně představíme. 4 5
Hasič Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Kámo já bych ti rád pomohl ale jsem levý na obě ruce já umím jen vydělávat peníze. Ale kdybys potřeboval právníka nebo lumpa pro všechno klidně napiš pomůžu. Díky hasič a omlouvám se za vlezlý příspěvek 1 1 1 1
Corvus corone corone Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 23. 2. 2026 v 15:41, Xenomorfus napsal: Jasan. Naopak, je to hluboka a prakticka "myslenka". Mne by vepredu zase stval ten cancour. A asi bych si takhle neumel hodinky ani zapnout. Tuhle jsem natrefil na nějaké video a tam chlapík prezentoval 4 způsoby, jak se dá nato strap použít. Až budu mít čas, tak to zkusím natrénovat :-). 1
Czechgun Odesláno 26. února Autor Nahlásit Odesláno 26. února Na sociální sítě jsem to napsal rozsáhle a slušně ale tady můžu dát průchod emocím. Doprdele tohle mě dovede nas**r! Bez oleje tam není nic vidět. Hodinky napustíme a je tam takový bordel. A nejhorší je že tohle je od přístroje který to měl řešit. Nejsou to jen jedny hodinky ale troje! Ale neni to ta odsávačka co jsem tak chválil v minulém příspěvku Napsal jsem mail těm kterých se to týká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Czechgun Odesláno 26. února Autor Nahlásit Odesláno 26. února Problém s bordelem pod ciferníkem mi zkazil ráno ale tohle už je příjemný závěr dne https://youtube.com/shorts/EOc-NfLJcXQ?si=UkPf72YbtSoHWhcT 4
Beardedscape Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Jirko ta černá varianta! Potřebuju vyměnit hodinovou ručičku! 2
Czechgun Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února Ta černá varianta mě začíná vážně bavit! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Ombrero Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Mozna s nulama. Takhle mi to na prvni prijde jako klenotnictvi po vloupacce 1
Lucky Lucaso Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) Tam by meli byt ultimatni celo lumi bílý rucky, aby bylo na prvni dobrou videt kolik je hodin. Takhle je to celkem necitelny za me... Naopak vtrerinovka by mohla byt v pozadi. Upraveno 27. února uživatelem Lucky Lucaso
Corvus corone corone Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Oujeee,, snad to přes víkend neztratěj! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se