Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Czechgun napsal:

Tak je tady pátek, a to je čas na poslední update tohoto týdne.

Všechny nás tak nějak zmáhá bacil. Ben přišel na pár hodin, i když nevypadal zrovna moc dobře, žena je taky nějaká mrtvá, a do toho ještě onemocněl náš nejmenší, takže byl s námi na dílně. Jediný rozdíl je v tom, že budu dávat hodinky do komory až o víkendu, a ne dnes, protože musím zůstat s malým doma.

Co to znamená? V pondělí posíláme deset kusů a dalších dvacet nebo třicet během příštího týdne. Mezitím budeme připravovat další kusy na plnění, které půjdou někdy koncem týdne do komory. U odesílání ještě nedovedu úplně přesně odhadnout, jak rychle nám to půjde – přeci jenom je to najednou dost kusů, tak uvidíme.

V tomhle super tempu pojedeme ještě příští týden. Pak přijde zpomalení, protože budeme muset rozdělat hodinky, které jsou už napuštěné, a to už zabere více času. 

Na fotkách jsou hodinky co jsou ready do komory a dýnka s kompenzátory před finální operací než je můžeme dát na hodinky. 

Fak se těším, až budou moje na fotce... zatím smolík, ale vím, že se dočkám 😄  Dejte se dohromady! 👍

Odesláno

Finální úprava lunet na novém soustruhu je ready. Další věc ze seznamu hotová. Vlastně to dnes byla příjemná pracovní neděle. Někdy mám rád když jsem na dílně sám a můžu se soustředit jen na práci. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Díky 1
Odesláno

Jen krátké info. Odeslal jsem maily s potvrzením adresy. Další budu posílat průběžně jak budou připravené hodinky. Ted v tom není žádný systém prostě to bereme co máme hotové jde ven. Nejpozději budou ty co už jsou teď naplněné starou technologií protože je musíme rozdělat a upravit tam už taky poměrně zpomalíme tempo protože to zabere více času. 

Děkuji všem za důvěru a trpělivost. Jsem rád že jsme z nejhoršího venku ale ještě to pro nás bude měsíc poměrně hektické. 

• Like 1
  • Díky 3
Odesláno
před 2 hodinami, Czechgun napsal:

Jen krátké info. Odeslal jsem maily s potvrzením adresy. Další budu posílat průběžně jak budou připravené hodinky. Ted v tom není žádný systém prostě to bereme co máme hotové jde ven. Nejpozději budou ty co už jsou teď naplněné starou technologií protože je musíme rozdělat a upravit tam už taky poměrně zpomalíme tempo protože to zabere více času. 

Děkuji všem za důvěru a trpělivost. Jsem rád že jsme z nejhoršího venku ale ještě to pro nás bude měsíc poměrně hektické. 

Dnešní potvrzovací email mě mile potěšil ☺️ Jirko, budou hodinky odeslány co nejdřív, aby byly již v pátek doma? 

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, maresak711 napsal:

Dnešní potvrzovací email mě mile potěšil ☺️ Jirko, budou hodinky odeslány co nejdřív, aby byly již v pátek doma? 

Zítra ráno je dáme na poštu. Protože to posíláme jako EMS měl by pátek klapnout. 

Odesláno

Kdyz jsem viděl specifikaci těhle hodinek říkal jsem si jestli to už není moc. A není baví mě to 🙂.

Teď máme v oleji variantu kde jsou všechny ručičky bílé a na tu se taky těším. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
Odesláno
před 9 hodinami, Harwey napsal:

nepamatam sa spatne, ci uz bola tema daumky, sorry za to, ale nemas variantu aj s oramovanym datumovym okienkom?

Ahoj taky už nevím jestli se to řešilo ale zatím máme tuhle variantu. Do budoucna mám s ciferníkem nějaké plány ale nejdříve se musíme vyhrabat z průseru, splnit závazky a pak si můžeme hrát. 

• Like 1
Odesláno

Info ohledně doručení: 

Všem rovnou posílám formulář k vyplnění adresy ale vidím že někdo má občas poznámku že by si chtěl vyzvednout hodinky osobně. Není to problém stačí když do poznámky ve formuláři napíšete že máte zájem o osobní vyzvednutí a klidně i nějaký návrh termínu. 

Odesláno (upraveno)

Poslední update tohoto tydne. Jedna fotka bude lepší než  dlouhé psaní. Tyhle jdou na začátku týdne pryč ještě budu rozesílat mail. Sice nás občas něco překvapí ale to už je prostě součástí optimalizace celého procesu. 

Přeji všem členům hezký víkend. 

Upraveno uživatelem Czechgun
  • Like 5
  • Díky 1
Odesláno
před 6 minutami, Z. Paul napsal:

Zajímá mne kolik aktuálně kusů vyrábíte? V téhle sérii? :) 

Ahoj je to zbytek hodinek z kampaně a další zakázky. Přesný počet už je naše vnitřní záležitost... jsou to vyšší desítky kusů.

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...