Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, Czechgun napsal:

Ahoj promin za pozdní odpověď nejak jsem přehlédl mail s upozorněním o novém příspěvku. Mame odesláno 60% a příští týden budeme pokračovat. Pokud chceš zavolej mi v pondělí a mrkneme se na tvé hodinky. Číslo 603 876 32 pět. 

Okey, to je fajn, vypadá to, že se další technické problémy již nevyskytly 👍🏻, díky za info.

Odesláno
V 15. 4. 2026 v 18:57, Czechgun napsal:

Kdyz jsem viděl specifikaci těhle hodinek říkal jsem si jestli to už není moc. A není baví mě to 🙂.

Teď máme v oleji variantu kde jsou všechny ručičky bílé a na tu se taky těším. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jirko, tahle varianta je tedy také dostupná? A co případně (klidně za příplatek) s vteřinovkou v té žluté barvě? Když už se ty moje budou předělávat... 😻 

Odesláno
před 5 hodinami, Beardedscape napsal:

To není fér ty mas dvoje a ja ještě ani jedny 😀 které se ti líbí víc ? 

Každé jsou svým způsobem unikátní:) takže těžko říct …

• Like 1
Odesláno

Ahoj posílám krátký update jak pokračujeme. Tempo se podle plánu zpomalilo protože dáváme dohromady hodinky co byli naplněné a to je daleko horší práce. Trochu problém dám dělá těsnění na víčko baterky protože jak jsem psal nedávno polovina ho přišla špatně a už nemám ani jedno 😞

Občas nás ještě něco málo překvapí ale to už jsou maličkosti. Jakmile nám dorazí těsnění na ty víčka (čekám ho každým dnem) pošlu další sérii mailů. Protože teď není úplně o čem psát dám update vždy jednou za týden. Už se opravdu těšíme až bude tahle akce hotová. Dokud jsem byl ve stresu jestli se nám z toho povede vyhrabat jel jsem na 150% a teď když už to máme +- vyřešené to teprve dolehlo plnou silou. 

• Díky 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...