Czechgun Odesláno 8. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) Ahoj, mám ted při montáži hodně času na přemýšlení a řeším co a jak dál. A dnes u mě byl zákazník a zmínil se že nakupuje hodinky na chrono 24 a mě napadlo že bych tam po novém roce zkusil začít prodávat hodinky. Ale nic o tom nevím a proto to zkusím zde. Je tu někdo kdo má zkušenost s prodejem na chrono 24 a byl by mi ochotný poradit? Vůbec nevím co od toho čekat a jestli to má vůbec smysl... Ale nechci to jen tak vypustit. Jednou jsem takhle náhodou objevil marketplace Etsy a úplně náhodou se tam zaregistroval a skončilo to tím že jsem do celého světa odeslal za dva a půl roku přes dva tisíce objednávek. Takže chrono nemůže jen tak přehlédnout Předem moc díky. Foto je pouze ilustrační. Omlouvám se za otočenou fotku nevím proč ale když si stáhnu fotku z telefonu do pc pak se takhle divně nahraje. Upraveno 8. listopadu uživatelem Czechgun 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 8. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Příští fotka těhle hodinek bude jedním slovem epická. V neděli si je smontoval zákazník a teď už jsou na cestě směr Himálaj. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Příští týden moji dílnu opustí další hodinky a v mezičase pracuji na zakázkových hodinkách. Dost se mi líbí tahle luneta. Je k ní i zajímavý cifernik na kterém budu zkoušet nové technologie. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Ahoj, kdysi jsem u projektu eXtreme EDC dělal akce putovní opasek atd... a bylo to super. A tak si říkám že bych stejnou akci udělal i zde. Takže vyhlašuji akci putovní hodinky PROVOKE HYDRO. Představuji si to tak ze by byli hodinky zhruba týden u účastníka akce a ten by je pak poslal dál. Podmínkou účasti je to že ten u koho hodinky budou vždy složí na můj účet vratnou zálohu v hodnotě hodinek. Tu pak samozřejmě ihned vrátím jak se hodinky dostanou k dalšímu v pořadí. Zálohu chci proto ze putovní akce co jsem dělal byli dobre ale ty věci nikdy nedošli zpět ke mě a hodinky jsou přeci jen dražší věc. Co si od toho slibuji? Hlavně zpětnou vazbu a budu rád i za fotky. Takže pokud máte chuť si vyzkoušet moje hodinky a pomoct mi je do budoucna nějak vylepšit napište mi a domluvíme se. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu Skus nadhodit temu putovnych hodiniek sem https://forum.chronomag.cz/forum/34-recenze-hodinek/ par ludi, zaujemcov sa urcite najde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 11. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Z KAPACITNÍCH DŮVODŮ NEPŘÍJÍMÁM OBJEDNÁVKY PRO ROK 2024. VŠECHNY NOVÉ OBJEDNÁVKY BUDOU VYŘÍZENY ZAČÁTKEM ROKU 2025. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Kdo si počká, ten se dočká . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Ještě jsou od oleje a nemají lunetu ale už ted vím že jsou super! Hodinky s malým příběhem kdy se pokazilo hned několik věcí po sobě. Díky za trpělivost Doufám že budou dělat radost. Fotku hotových hodinek přidám až přijdou majiteli. V pozadí si můžete všimnout vakuovací komory ve které vysávám z hodinek vzduch. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Další pracovní den, další hodinky dnes opustí mou dílnu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 13. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Provedení s ciferníkem bez nul před šestkou a devítkou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Čím dál tím líp . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 14. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Klasická "hodinářská" práce Video zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolek86 Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Dnes jsem se dočkal a poprvé nasadil mé ,,no date olejovky ´´… a musím říct, že jsem nadšen! Wau efekt se dostavil už při prvním otevření krabičky, která je sama o sobě dotažená do detailu … v reálu jsou hodinky o dost hezčí, než na všech fotkách. Jsem moc rád, že jsem mohl podpořit tento projekt a doufám, že další zajímavé budou následovat… 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 15. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Dnes přidám provedení bez olejové náplně. Na ciferníku nejsou nuly před čísly 6 a 9 a také jsem vynechal trojúhelník u datumovky. Příště se ještě vrátím k hodinkám bez datumu. Bude to krátké povídání o tom co vše může způsobit jeden díl za zhruba patnáct korun. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Promin za možná stupidní dotaz... říkal jsem si právě k čemu jsi tam dával ten trjúhelníček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Před hodinou, Czechgun napsal: Dnes přidám provedení bez olejové náplně. Na ciferníku nejsou nuly před čísly 6 a 9 a také jsem vynechal trojúhelník u datumovky. Příště se ještě vrátím k hodinkám bez datumu. Bude to krátké povídání o tom co vše může způsobit jeden díl za zhruba patnáct korun. Tahle verze mi přijde nejčistější, těším se na verzi bez datumovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 54 minutami, Spongebob napsal: Promin za možná stupidní dotaz... říkal jsem si právě k čemu jsi tam dával ten trjúhelníček? Mám dojem, že je to ve skutečnosti šipka, značící směr otáčení korunky při změně datumu. Ale uvidíme, co se dozvíme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 15. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu před 1 hodinou, Spongebob napsal: Promin za možná stupidní dotaz... říkal jsem si právě k čemu jsi tam dával ten trjúhelníček? Je to přesně tak jak říká @Corvus corone corone. Ukazuje to směr jakým otáčet korunkou při změně datumu. Potřeboval jsem opticky vyvážit část u datumu. Když jsou u šestky a devítky nuly tak strana z datumem nevypadala úplně dobře. A zde narovinu přiznám že jsem se inspiroval u Fortis. Celkově jsem se fakt musel snažit abych neudělal karbonové B42 Tomu trojúhelníku ale prostě nešlo odolat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 15. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu K hodinkám bez oleje ještě přidám krátké video. Mám moc rád moment nasazení lunety. Z polotovaru jsou najednou hotové hodinky. Video zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 15. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Když mi nepůjdou hodinky asi začnu dělat nehty, uv lampu už na to mám Přeji všem členům klidný víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se