Fade Posted February 4 Report Share Posted February 4 To jsou teda česky Provoke, nebo anglicky "provouk"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 4 Author Report Share Posted February 4 před 2 minutami, Fade napsal: To jsou teda česky Provoke, nebo anglicky "provouk"? Ahoj, já říkám Provoke protože jsou teď hlavně pro CZ zákazníky. Problém je že mi ještě nikdo nedokázal s jistotou říct správnou anglickou výslovnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted February 4 Report Share Posted February 4 před 3 minutami, Czechgun napsal: Ahoj, já říkám Provoke protože jsou teď hlavně pro CZ zákazníky. Problém je že mi ještě nikdo nedokázal s jistotou říct správnou anglickou výslovnost Já pracuju v USA týmu, tak se ti klidně zeptám kolegů jak by to vyslovovali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 4 Author Report Share Posted February 4 před 5 minutami, Fade napsal: Já pracuju v USA týmu, tak se ti klidně zeptám kolegů jak by to vyslovovali Super to jsem zvědav dej mi pak prosím vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 4 Report Share Posted February 4 Já jsem se zeptal AI Slovo "provoke" se v angličtině vyslovuje jako /prəˈvoʊk/ v americké angličtině a /prəˈvəʊk/ v britské angličtině. Americká angličtina: pruh-VOHK Britská angličtina: pruh-VOHK (s mírně odlišnou samohláskou „o“) Hlavní přízvuk je na druhé slabice: pro-(nepřízvučné) - VOK (přízvučné). Chcete-li si výslovnost poslechnout, můžete ji najít na stránkách jako Forvo nebo Cambridge Dictionary. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emef Posted February 5 Report Share Posted February 5 Já bych to ještě PROFOUK němčinou, kde se V čte jako F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 7 Author Report Share Posted February 7 Ahoj, natočil jsem video kde jsem rozvedl co mám v plánu, proč nový model a další věci. Ke shlédnutí videa je třeba zkopírovat odkaz protože není veřejné. https://youtu.be/UfhSQjEuoco 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolek86 Posted February 7 Report Share Posted February 7 před 2 hodinami, Czechgun napsal: Ahoj, natočil jsem video kde jsem rozvedl co mám v plánu, proč nový model a další věci. Ke shlédnutí videa je třeba zkopírovat odkaz protože není veřejné. https://youtu.be/UfhSQjEuoco Super! Držím palce a 18. do toho velmi pravděpodobně opět nastoupím v kolik bude výkop? Abych nepřišel pozdě 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 10 Author Report Share Posted February 10 Tak V 7. 2. 2025 v 16:21, Dolek86 napsal: Super! Držím palce a 18. do toho velmi pravděpodobně opět nastoupím v kolik bude výkop? Abych nepřišel pozdě Ahoj bude to v 7 ráno V týdnu sem přidám pár informací Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 10 Author Report Share Posted February 10 Mám obří radost na tohle jsem se opravdu těšil! Video zde. Abych zajistil to že bude projekt úspěšný i dál musel jsem se dívat ne za jeden roh ale rovnou tak za dva. A tohle je konečně pryč. Projevilo se to hlavně na termínu dodání hodinek ale jinak to nešlo. Nemohl jsem usnout na vavřínech a musel jsem během normální práce řešit to co bude a co musí přijít abych mohl projekt posouvat. Moje plány jsou teď jasné. Až spustím kampaň užiju si každou zakázku a každé rozdělané hodinky protože nebudu muset přemýšlet že za deset minut mě čeká dalších několik věcí. Tahle práce mě fakt baví a když mi nic neodvádí pozornost je to jedním slovem úžasný. Na stole mám opožděné hodinky na které mám úplný klid, před sebou zajímavé zakázky a na Hithitu připravenou kampaň. Dosáhl jsem asi pracovní nirvány Jsem opravdu spokojený. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Lucaso Posted February 10 Report Share Posted February 10 Kdyby mel nekdo zajem, tak tady jsou jedny olejovky co "nesedi" https://obleceni.bazos.cz/inzerat/197899539/hodinky-provoke-hydro-smile.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 Bylo otázkou času kdy budou nějaké na bazaru ale nečekal jsem že zrovna tyhle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted February 11 Report Share Posted February 11 S prodávajícím jsem včera večer mluvil, a požádal jej, (v rámci ochrany @Czechgun) aby na fotce rozmazal ten grafický prvek, jehož vyobrazením došlo k porušení autorských práv. Toto prodávající učinil. O důvodech prodeje spekulovat nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 před 1 minutou, Bert napsal: S prodávajícím jsem včera večer mluvil, a požádal jej, (v rámci ochrany @Czechgun) aby na fotce rozmazal ten grafický prvek, jehož vyobrazením došlo k porušení autorských práv. Toto prodávající učinil. O důvodech prodeje spekulovat nebudu. Dobrá připomínka díky @Bert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 (edited) Tak už jen týden... Já si neskutečně užívám to že můžu dělat v klidu jen hodinky, spadl ze mě veškerý stres a vlastně jsem klidný i kvůli kampani. Udělal jsem úplně všechno co bylo v mých silách, mám připravené skvělé hodinky, tentokrát mám připravené i dobré promo aby bylo o projektu co nejvíce slyšet. Po roce stresů, řešení sraček, milionu neúspěchů se to povedlo a můžu v klidu pracovat. Vím že už jsem to psal včera ale já mám takovou radost Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited February 11 by Czechgun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 Ještě doplním krátké video a část z kampaně kde představuji v čem bude nový model lepší. Je to text z kampaně takže je to napsané i pro "nehodinkovou" část zákazníků Nová generace modelu PROVOKE HYDRO TRITIUM přináší to nejlepší z předchozí verze a zároveň revoluční vylepšení, která ji posouvají na vrchol segmentu odolných hodinek. Připravte se na nekompromisní kvalitu, inovativní technologie a bezkonkurenční odolnost. Plnění olejem. Technologie plnění olejem je unikátní, i na světové úrovni. Ciferník vytváří dokonalou iluzi, že hodinky nemají sklo – ručičky a indexy jakoby levitovaly přímo na povrchu. Navíc olejová náplň eliminuje odlesky a výrazně zlepšuje čitelnost ze všech úhlů. Jako bonus pomáhá tlumit nárazy a otřesy. Podívejte se na video: YouTube Tritiové trubice – viditelnost 24/7 bez kompromisů. Zapomeňte na dobíjení nebo závislost na vnějším světle. Bezpečné a osvědčené tritiové trubice využívají radioaktivní záření k nepřetržitému svícení, čímž zajišťují maximální čitelnost i v naprosté tmě. Jednosměrná otočná luneta. Nová luneta s 60 přesně definovanými kliknutími umožňuje přesné měření času při potápění, lze ji použít jako stopky nebo počítadlo vypitých piv Snadná výměna baterie – konec závislosti na servisu. Nový systém výměny baterie umožňuje snadnou a rychlou výměnu přímo v pohodlí domova bez zásahu do vnitřní části hodinek bez rizika ztráty vodotěsnosti – už žádné složité návštěvy servisu. Voděodolnost posunutá na nový level. Díky nové membránové kompenzaci roztažnosti oleje budou hodinky vždy vyrovnávat tlak s okolním prostředím. To znamená extrémní odolnost vůči tlaku a naprostou spolehlivost i při hlubokém ponoru. Ergonomický řemínek s inovativní sponou. Kaučukový řemínek je nejen pohodlný, ale i skvěle integrovaný k pouzdru hodinek, což zajišťuje luxusní vzhled i perfektní stabilitu na ruce. Nová spona umožňuje mikroregulaci po 3 mm. Samozřejmě si stále můžete přidat vlastní řemínek. Podívejte se na ukázku: YouTube Nové materiály, nové možnosti. Pokročilé výrobní technologie umožňují širší spektrum barevných variant, rychlejší produkci a lepší dostupnost. Extrémní odolnost bez kompromisů. Pouzdro je vyrobeno z materiálů využívaných při konstrukci rámů střelných zbraní (např. Glock). Tento materiál je navíc vyztužen 40 % uhlíkových vláken, což zajišťuje jeho maximální pevnost a odolnost. Švýcarská preciznost – strojek Ronda Swiss Made. Srdcem hodinek je vysoce kvalitní strojek Ronda ve špičkové Swiss Made verzi. Tento strojek je uložen na kamenech, což zajišťuje vyšší odolnost a přesnost oproti plastovým variantám. Díky své spolehlivosti patří mezi osvědčené standardy v segmentu odolných hodinek. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 13 Author Report Share Posted February 13 Dnes přidám video kde jsem se zaměřil na finanční stránku věci. Pokud se vám nechce dívat deset minut na video dá se to shrnout takhle : není to pr**l. Video není veřejné pro shlédnutí je třeba zkopírovat odkaz. https://youtu.be/Q_L7tc1biDE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czechgun Posted February 15 Author Report Share Posted February 15 Před pěti lety jsem se pokusil vytvořit vlastní hodinky, ale dopadlo to neslavně – tehdy jsem na to prostě neměl. Nakonec vznikl jen jeden model, který se dal skutečně nosit. O čtyři roky později jsem to zkusil znovu – a tentokrát se to zvrtlo jiným směrem. Výsledek už většina z vás zná a příští týden spouštím kampaň na nový model s tritiem. Jestli se nové hodinky stanou realitou, záleží teď jen na vás! Kampaň startuje 18.2. v 7:00 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef01 Posted February 15 Report Share Posted February 15 V 11. 2. 2025 v 9:05, Czechgun napsal: Plnění olejem. Technologie plnění olejem je unikátní, i na světové úrovni. Ciferník vytváří dokonalou iluzi, že hodinky nemají sklo – ručičky a indexy jakoby levitovaly přímo na povrchu. Navíc olejová náplň eliminuje odlesky a výrazně zlepšuje čitelnost ze všech úhlů. Jako bonus pomáhá tlumit nárazy a otřesy. Podívejte se na video: YouTube Velmi zajímavá technologie. Je to opravdu unikát, nebo to někdo dělal (dělá)? Na tom videu mi přijde, že se ztrácí 3D efekt ručiček a ciferníku a působí to dojmem displeje. Zdá se mi to a naživo to je jinak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted February 15 Report Share Posted February 15 Před hodinou, Josef01 napsal: Velmi zajímavá technologie. Je to opravdu unikát, nebo to někdo dělal (dělá)? Na tom videu mi přijde, že se ztrácí 3D efekt ručiček a ciferníku a působí to dojmem displeje. Zdá se mi to a naživo to je jinak? Jistě se k tomu vyjádří i Jirka, ale z vlastní zkušenosti mohu potvrdit ten displejový efekt a perfektní čitelnost i z krajních úhlů. Z neolejových hodinek se tomu trochu blíží Seastary od Tissotu - s těmi mělkými cifry a širšími, plochými ručkami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts