Radek Cigi Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Oris přichází v roce 2020 s novým rozměrem pro diver model Aquis - 41,5 mm s tím, že vyslyšel požadavky zákazníků. Myslím, že spoustu z Vás bude tento počin kvitovat. A dále bude model 39,5 mm i s wolframovou lunetou. Světlé modré jsou 39,5 mm + wolfram a ty midnight blue nově ve 41,5 mm a s keramikou. Zdroj: oceanictime.blogspot.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2020 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Pro mne jsou best 43, mohli by na ně prdnout to Big DayDate a klepala by se mi ruka. Každopádně Oris předvádí, že i dnes již starou modelovou řadu lze úspěšně udržovat při životě. Nápaditě a zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Za mě super! 43mm byly trochu větší a 39mm trochu menší. Tohle by mohlo být akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 (upraveno) Mně zase parádně sedí ten rozměr 43,5 mm - mám v něm Aquis nově i PO. Ona ta luneta na diverskách ten cifr dost "sežere" takže 42mm už pro mě není ideální (184 cm, 102 kg a zápěstí 19 cm). Ale palec nahoru, že Oris naslouchá přáním zákazníků - tuhle značku mám moc rád a řekl bych, že je to srdcovka. Ten wolfram + světle modrý ciferník...kdyby byla později i nějaká taková limitka ve 43,5 mm, hmmm? Upraveno 26. února 2020 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Těch 0,5mm neresim, oblíbenou velikost mám 43-45. Splasklá ruka 19, nateklá 21, jinak 186/108 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Průhled zůstane zachován? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 O dýnku tam nic není, takže si myslím, že standard bude průhled a limitky plné s motivy té edice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 O dýnku tam nic není, takže si myslím, že standard bude průhled a limitky plné s motivy té edice. Ok, díky za info. Mně ten průhled přijde v tomto případě naprosto zbytečný - u toho strojku není na co se dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 To je fakt. Potápky a průhledy. Nač. Mimo to, průhledy bych dělal tak od půl mega vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galos Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Mně zase parádně sedí ten rozměr 43,5 mm - mám v něm Aquis nově i PO. Ona ta luneta na diverskách ten cifr dost "sežere" takže 42mm už pro mě není ideální (184 cm, 102 kg a zápěstí 19 cm). Ale palec nahoru, že Oris naslouchá přáním zákazníků - tuhle značku mám moc rád a řekl bych, že je to srdcovka. Ten wolfram + světle modrý ciferník...kdyby byla později i nějaká taková limitka ve 43,5 mm, hmmm? Suhlas. Ja mam klasiku 43,5 a uprimne som necakal ze mi budu dobre (zapestie 18 cm), ale ked som ich skusil tak pocitovo sedia viac ako 40. Velmi vela okrem ciselnika spravi aj to ako maju spracovany remienok a sklon akym je uchyteny k hodinkam. Ked som skusal 39 verziu tak som mal pocit ze mam zenske hodinky. V limitke si nakoniec zobrala 39 kamoska ktora ma zapestie okolo 15 cm a sedia jej super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 midnight blue 41,5 + jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2024 Nove farby inspirovane melonom https://www.oris.ch/en-SK/product/watch/aquis/new-aquis/01-733-7787-4138-07-8-22-04PEB?mc_cid=0744d1dd42&mc_eid=08c46d61ee Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Jsou v prodeji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Pecka barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se