panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Ode dneška kašlu na všechny "kamarády" který chtěj půjčit prachy.NAS.RAT.
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Ode dneška kašlu na všechny "kamarády" který chtěj půjčit prachy.NAS.RAT.Na kolik tě tohle rozhodnutí vyšlo?
MJ. Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Pučovat prachy kamarádum nebo vzdálenejm příbuznejm je vždycky voser
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 U jednoho na 40 u druhýho na 10 u třetího na 8 tisíc.Dokonce mi volal ňákej pošuk od kámošky,kterýho jsem viděl jednou v životě a kterej chtěl půjčit pětikilo:-))Ten byl první,kterýmu jsem řekl,že ne.Dokonce se mi stalo,že můj marnotratnej bratranec přišel za mojí mamkou,jestli by mu nepůjčila na svačinu 30 Kč.To je spíš k pousmání,ale mě to se.re.
Josef01 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Je to ideální věc, když se chce člověk někoho zbavit, aby ho už neviděl, tak mu půjčí peníze, ověřeno v praxi, funguje to prakticky 100%.
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Pučovat prachy kamarádum nebo vzdálenejm příbuznejm je vždycky voserVždycky mi to říkal otec...musel jsem si na to přijít sám.Prozřel jsem už na pohřbu,kde si po obřadu za mnou přišla příbuzná,jestli ji nepůjčím 300 tisíc na fasádu a u toho brečela.To jsou věci....
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Je to ideální věc, když se chce člověk někoho zbavit, aby ho už neviděl, tak mu půjčí peníze, ověřeno v praxi, funguje to prakticky 100%.Přesně tak!Právě kámoš,kterej mi dluží 40 tisíc se mi neozve,prostě nic.Minulej tejden mu volám já,jestli nejde na kávu,prej ne,ať se stavím u něj,že čumí na hokej.Přijdu tam a koukám nová televize,ani neceknu a už poslouchám,jak tu televizi museli mít a tamtu starou(dva roky)museli dát dětem do pokoje.Tu novou maj na splátky....o tom,že mi dluží,nebo kdy mi vrátí peníze ani slovo.A já jsem se v tu chvíli nezmohl na jediný slovo,prostě jsem byl úplně opařenej a rychle jsem vypadnul.Takže jsem nasranej ještě na sebe,že jsem mu něco neřekl.
sibirnaya Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 njn, ty si zijes, omega, panerai, rolex, manzelka rolex, vozis si prdel v iXpetce, co maj delat, voni chudaci, co musej sedet u bedny, nebo u skopku, resit politiku, sestavu narodniho tymu, zatimco ty si v rachote a beztak nekoho vykoristujes, nebo krades, pac to prece neni mozny.. me zbylo jen par - slovy dva - kamaradi + ted mam vas, kuci
edgar_23 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Koukam, ze je to vsude stejny, ja uz taky na ty "super" kamarady se.ru
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Mne to stálo taky přes kilo, ale vyléčil mne až jeden kamarád, když mi volal - říkám si hurá, asi mi chce vrátit. A ouha - o dluhu ani slovo, naopak začal skuhravý, že je na tom špatně a jestli bych ho nemohl založit. Až on mne naučil říkat, že mne to mrzí, ale že bohužel jsem taky v pytli a nemohu. Vlastně mu můžu být vděčný.
svijanskymaz Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 njn, ty si zijes, omega, panerai, rolex, manzelka rolex, vozis si p...l v iXpetce, co maj delat, voni chudaci, co musej sedet u bedny, nebo u skopku, resit politiku, sestavu narodniho tymu, zatimco ty si v rachote a beztak nekoho vykoristujes, nebo krades, pac to prece neni mozny.. me zbylo jen par - slovy dva - kamaradi + ted mam vas, kuci Jj mam radost,ze to tu je samy poctivy,pracovity milionar....Tiez neznasam socky,hlavne zdravotne sesrticky co musia makat za 18hrubeho a na tie rolexky nemaju...
Josef01 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Na druhou stranu to člověk musí brát tak, že se mu to jinudy vrátí
panedge Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) njn, ty si zijes, omega, panerai, rolex, manzelka rolex, vozis si p...l v iXpetce, co maj delat, voni chudaci, co musej sedet u bedny, nebo u skopku, resit politiku, sestavu narodniho tymu, zatimco ty si v rachote a beztak nekoho vykoristujes, nebo krades, pac to prece neni mozny.. me zbylo jen par - slovy dva - kamaradi + ted mam vas, kuci tak tak...mě zbyli taky jen slovy dva kámoši.Nejlepší je když někoho potkám a on se začne vyptávat kolik co stálo.Vůbec ho nezajímá,co říkám,vůbec ho nezajímá ta věc,ale ta cena! Upraveno 18. února 2014 uživatelem panedge
Dantechno Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Tak to seš tu dobře Jj mam radost,ze to tu je samy poctivy,pracovity milionar....Tiez neznasam socky,hlavne zdravotne sesrticky co musia makat za 18hrubeho a na tie rolexky nemaju...
StefanM Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Tak to seš tu dobře postupne to prechadza do sekcie humor...a to je pri vlakne "co me prave nastvalo" vzdy dobre
mondeo2 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Potřebuju dva mega................nevíte o někom? Co? Noták klucí..........................né to byl ftip, jinak ale přeji krásný den
gunman Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Kamarádův táta mi dluží 1500Euro a už s nima ani nepočítám. Lže a vymejšlí si, takže se mu občas připomenu, ale nemám žaludek na to, dostat z něho peníze pod tlakem(mám podepsanou směnku). Jinak za mnou si lidi půjčovat už nechodí. Několikrát, když chtěli půjčit známí pár tisíc, navrhl jsem jim, že jim nepůjčím, ale že jim zaplatím za práci, kterou potřebuju udělat a na kterou bych stejně někoho musel najmout. Vykopat strouhu, vytrhat náletové keře, převozit a přesít materiál, nařezat a naštípat pár kubíků dřeva......... spousta práce, na kterou není třeba odbornost ale síla.............Nejčastější odpověď? To ses snad zbláznil!!!
sibirnaya Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 ty uz nevis, koho zotrocit, co? delam si pr..
Pirx Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Bedjasson: Hele a neni spis lepsi, ze lednicka odejde v zime, kdy muzes dat veci z ni na balkon/za okno/do sklepa a v klidu vybrat jinou, nez v lete, kdy to vsechno musis snist/vyhodit?? :-)
long Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Také mám fajn zkušenost, ale z dob kdy jsem byl ještě bohatý a pohyboval jsem se v jiném řádu, tedy jiných nul. Vše bylo na dobré slovo. p.s. Umíte si tady někdo poradit se "směnkou vlastní a zaplatím bez protestu" ???? ty mám dvě a k jedné dokonce nějaký směnečný platební rozkaz ? Není to na moc ale na pěkné RLX by to bylo . :-(((( Když tak raději S.Z. a děkuji předem
Doporučené příspěvky