gougy Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Proč myslíš, že šel Hasňa do nenápadných D Některé věci mi holt dávají smysl až po bitvě no :D
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Zmizíku když už jsi to někomu zpřístupnil tak dej odkaz i sem............ ............knížek není nikdy dost a stejně už v tom lítáš.... Odkaz pouze do SZ a jestli me capnou, budu zpivat.
instant Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2015 Treba neni blazen a fakt po nem jdou to ze je klinicky paranoik zas neznamena, ze po nom nejdu.. to da rozum.
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 ejzismarja, to je naokamzitu hospitalizaciu toto. ak sikamarat tak mu to prosim ta zariad lebo to nemusi dobre dopadnut...Kolego, tak v tomto jsme si dost podobní (odjel jsem týden po původním termínu své první svatby, na tři roky...) Nicméně ten kamarád je kapku "jinde" jdou po něm, obracel se písemně na ambasády, MI6 a další... Má implantáty... Většina, pokud ne všichni, lidí kolem něj jsou nasazeni atp... Nejhorší na tom je, že i ve skutečnosti se stala další tragédie (vražda /tedy vyšetřování není u konce../ našeho společného známého) a jemu to jen přidalo na tom "jasnu", co má. M.j. uměl v roce 2002 velmi obstojně anglicky a to samozřejmě i psát a když sem hodím kousek citace, je jasno..:"Helo frends i need go to another counry im poisoned and feel ewery day bed and bed i dond beliwe czeck doktor no more i need emergency right now this is not live whit implantats in my body this freqencis sitematic burn flame and make my crazy ewerythis in plan what make my crazy plese frends help my get out from this electronical sytematic heel i neet urgent go out of this Meny people around me is stolkers i cant live in this city and peple here stolking me meny yers a can't no live in this city and this county....... I send help email mesage to sequrity inteligen agencies BND FSB MI6 ASIS and more abmasad in czek republic and nobody send my oficial reqest back!!! I comunicate in this coutrys whit webcams "i look drive cars and wolks people and i put film and stop and play song and like this write mesage book to ilegal recordPlease help my sombody get out from this staking gasgording hell please people. Is this normal? I thinG NO NO NO.IN TV SCREEN I SE EWERYRHITG EWERY BODY KNKOW AND NO BODY HELP!" Kolego, tak v tomto jsme si dost podobní (odjel jsem týden po původním termínu své první svatby, na tři roky...) Nicméně ten kamarád je kapku "jinde" jdou po něm, obracel se písemně na ambasády, MI6 a další... Má implantáty... Většina, pokud ne všichni, lidí kolem něj jsou nasazeni atp... Nejhorší na tom je, že i ve skutečnosti se stala další tragédie (vražda /tedy vyšetřování není u konce../ našeho společného známého) a jemu to jen přidalo na tom "jasnu", co má. M.j. uměl v roce 2002 velmi obstojně anglicky a to samozřejmě i psát a když sem hodím kousek citace, je jasno..:"Helo frends i need go to another counry im poisoned and feel ewery day bed and bed i dond beliwe czeck doktor no more i need emergency right now this is not live whit implantats in my body this freqencis sitematic burn flame and make my crazy ewerythis in plan what make my crazy plese frends help my get out from this electronical sytematic heel i neet urgent go out of this Meny people around me is stolkers i cant live in this city and peple here stolking me meny yers a can't no live in this city and this county....... I send help email mesage to sequrity inteligen agencies BND FSB MI6 ASIS and more abmasad in czek republic and nobody send my oficial reqest back!!! I comunicate in this coutrys whit webcams "i look drive cars and wolks people and i put film and stop and play song and like this write mesage book to ilegal recordPlease help my sombody get out from this staking gasgording hell please people. Is this normal? I thinG NO NO NO.IN TV SCREEN I SE EWERYRHITG EWERY BODY KNKOW AND NO BODY HELP!"
jirka luděra Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to vysvětluje tvůj vkus na chrona... projevuješ znaky posledního stadia syfilisu jako zkreslené vidění, halucinace atd... já to znám věř mi... Já se údajně "zbláznil" ve 33 letech. Tedy, alespoň mi to všichni kolem říkali. Odjel jsem do jiné země, začal šukat všechno, co mělo sukni, kouřit doutníky, místo flanelky nosit Desigual a místo černých papírových polobotek kvalitní kožené boty...A žádný z těch lidí, co to tvrdili, neměl ani tušení, co mě k tomu vedlo. Zkus se ho zeptat proč, možná se budeš divit
instant Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Ad. JaRooN: Snad ta krajina nebola Skotsko, no..
JaRooN Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to vysvětluje tvůj vkus na chrona... projevuješ znaky posledního stadia syfilisu jako zkreslené vidění, halucinace atd... já to znám věř mi... To je celkem možné. Nejsem natolik erudovaný ve zdravovědě, abych se pokoušel o sebediagnostiku... Ad. JaRooN: Snad ta krajina nebola Skotsko, no.. Ne ne, snad je to jasné, že jsem zakotvil jen vedle u sousedů
jirka luděra Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 +1 To je celkem možné. Nejsem natolik erudovaný ve zdravovědě, abych se pokoušel o sebediagnostiku... Ne ne, snad je to jasné, že jsem zakotvil jen vedle u sousedů
lucid Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) ..Nicméně k tématu vlákna-zbláznil se mi kamarád. Zdravý chlap, před deseti lety ve špičkové tělesné kondici, naprosto v pohodě a vážený ve svém oboru.Už před pár lety měl kolaps, ale dnes.... Nikdy nevíš, co se kdy a jakou příčinou může "spustit". Bipolární afektivní porucha, maniodepresivní psychóza, schizofrenie .... může to být něco podobného. Návštěva psychiatrie asi bohužel nutná Asi znáš spisovatele Otu Pavla - ten popsal jak se zbláznil na zimní olympiádě v Innsbrucku: najednou se prý mozek zatáhnul mlhou a on musel jít a zapálit selské stavení... Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem lucid
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Já se údajně "zbláznil" ve 33 letech. Tedy, alespoň mi to všichni kolem říkali. Odjel jsem do jiné země, začal šukat všechno, co mělo sukni, kouřit doutníky, místo flanelky nosit Desigual a místo černých papírových polobotek kvalitní kožené boty...A žádný z těch lidí, co to tvrdili, neměl ani tušení, co mě k tomu vedlo. Zkus se ho zeptat proč, možná se budeš divit Desigual Desigual je oblíbená španělská značka módy pro ženy.Její historie se datuje až k roku 1984, kdy se Thomas Mayer, tehdy čerstvě dvacetiletý, rozhodl vytvořit sérii oděvů, která strčí všudypřítomný konservatismus do kapsy a nastolí vládu nekonvenční módy s pověstným španělským temperamentem.Jeho cílem bylo vytvořit vysokou módu, která by se nebrala tak vážně, byla veselá, neotřelá a dostupná. První slogan společnosti zněl"Desigual se liší" a svého hesla se značka drží při přípravě každé nové kolekce už víc než 20 let.
JaRooN Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Desigual je oblíbená španělská značka módy pro ženy. Myslím, že to už není ani zdaleka pravda. Jejich prodejny jsou hezky rozdělené pro obě pohlaví, dokonce už i pro děti. Mužská móda od Desigualu se zde objevuje jen posledních pár let, ale v zahraničí se prodávala už celkem dávno. Zahlídl jsem ji kdysi dávno někde venku a od té doby na ní nedám dopustit...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Desigual Desigual je oblíbená španělská značka módy pro ženy.Její historie se datuje až k roku 1984, kdy se Thomas Mayer, tehdy čerstvě dvacetiletý, rozhodl vytvořit sérii oděvů, která strčí všudypřítomný konservatismus do kapsy a nastolí vládu nekonvenční módy s pověstným španělským temperamentem.Jeho cílem bylo vytvořit vysokou módu, která by se nebrala tak vážně, byla veselá, neotřelá a dostupná. První slogan společnosti zněl"Desigual se liší" a svého hesla se značka drží při přípravě každé nové kolekce už víc než 20 let.no a prave to je ta zmena... zenske modne saty!
lucid Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 no a prave to je ta zmena... zenske modne saty!Tak, tak, změna je život.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to je Desigual jarna kolekce 2o15!?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to mierne prikrcene koleno je tak hot!!!alebo som iba very horny....?
jankoxxx Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 to mierne prikrcene koleno je tak hot!!!alebo som iba very horny....?both?
mars65 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Desigual Desigual je oblíbená španělská značka módy pro ženy.Její historie se datuje až k roku 1984, kdy se Thomas Mayer, tehdy čerstvě dvacetiletý, rozhodl vytvořit sérii oděvů, která strčí všudypřítomný konservatismus do kapsy a nastolí vládu nekonvenční módy s pověstným španělským temperamentem.Jeho cílem bylo vytvořit vysokou módu, která by se nebrala tak vážně, byla veselá, neotřelá a dostupná. První slogan společnosti zněl"Desigual se liší" a svého hesla se značka drží při přípravě každé nové kolekce už víc než 20 let.mrdka střiknutá na břicho(záda baby(chlapa)) je nepříjemná, stejně...prostě mrdka. Ještě horší je mrdka v hubě....když ti někdo vyhulí ptáka a tu mrdku ti předá posledním polibkem do tvý tlamy. Je jedno jestli je to chlap a nebo baba.....ty tu svojí mrdku prostě polkneš
Doporučené příspěvky