Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ale no tak... Ideální to rozhodně není, ale do komunistickejch lágru mám pořád dost daleko... 

Nechci brát iluze, ale řízená likvidace nepohodlných je dnes snad ještě jednodušší, už stačí jen prachy... O právu a sprvedlnosti to pořád není, z otázky za 40 let mám stejný strach (i když se jí nedožiju) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu si říkat co chci, jít kam chci a dělat v zásadě co chci. Nikdo mě nevraždí, nezavírá a nešikanuje přes děti. Co si tak pamatuju, bylo to před 25 lety od dost horší...

Nezažil jsem. Ale velkou výhodu spatřuji v tom, že tehdy bylo mnohem snažší rozlišovat a vůči tomu se i následně vymezovat (byť třeba jen v duchu).

Dnes? Podle mě to zvládá stále méně lidí, a jistou zákeřnou plíživost současného pomalého utahování šroubů vůbec neregistrují.

Odkaz ke komentáři

Můžu si říkat co chci, jít kam chci a dělat v zásadě co chci. Nikdo mě nevraždí, nezavírá a nešikanuje přes děti. Co si tak pamatuju, bylo to před 25 lety od dost horší...

poupravím - snad co chce EU a další byrosrágory, ne? A když se to náhodou potká, tak je to to, co chceš ;)

Za chvíli už ani zabijačka nebude a když si doma zapálím doutník, bude k dispozici bonzácká linka pro aktivního důchodce s dalekohledem ze sousedního baráku :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Ale no tak, jasně není to dobrý, Eurobyrokracie je zku...á, ale pořád mě nikdo nezávírá do krimu za to co si myslím a říkám. Nezakazuje mě a dětem studovat. Nemučí mě na policejních stanicích. Kluci naše rodina s těma rudejma hajzlama zažila ty horší kousky a a věřte tomu, že je pořád ještě dobře... Což proboha neznamená, že adoruju současnej systém, že mi z nich není na blití a že si myslím že je všecko OK. Jen je to pořád ještě o level jinde...

Odkaz ke komentáři

Ale no tak, jasně není to dobrý, Eurobyrokracie je zku...á, ale pořád mě nikdo nezávírá do krimu za to co si myslím a říkám. Nezakazuje mě a dětem studovat. Nemučí mě na policejních stanicích. Kluci naše rodina s těma rudejma hajzlama zažila ty horší kousky a a věřte tomu, že je pořád ještě dobře... Což proboha neznamená, že adoruju současnej systém, že mi z nich není na blití a že si myslím že je všecko OK. Jen je to pořád ještě o level jinde...

No komunismus to není, ale obrana "svobody" házením bomb nalezením zbrani hromadného ničení existuje. Dat facku frackovi už taky nemůžeš. Studium? Státní maturita i přijímacky jsou větší zlo než si uvědomuješ. Ze můžeš jet na dovolenou a mas sklasse je jen malou zaplatou za kamery na každém rohu. Boj s terorismem je strašák, kterým nás dostávají kam chtějí.

Kdy jindy ti daňoví poplatníci svěřili miliardy na válku? Dnes reknes" je ohrožena svoboda" a můžeš vraždit a měnit politickou mapu světa s požehnáním OSN. Proste tu něco smrdí a ten kdo to necítí...stává se větší loutkou než naši rodiče za komousu.

Totální kontrola s heslem "obrana normálnosti"

Odkaz ke komentáři

ale jediným důvodem je to, že společnost nechce dodržovat nějaký dohodnutý řád...

Jenze ty pravidla pomalu konvergujou k neustaly preventivni buzeraci 99% populace. Tezko rict, jestli je to jen pohodlejsi zpusob namisto slozityho adresnyho postihovani realnyho zlocinu, nebo jen maskovany zamer...
Odkaz ke komentáři

Pokud jde o postupnou kriminalizaci kouření, pořád čekám, že se toho chopí nějaký šikovný mladý právník s politickými ambicemi a v rámci n?jaké konkrétní kauzy pořádně rozmázne fakt, že stát na jednu stranu tuto závislost čím dál tím víc trestá, a na druhou stranu z ní nestydatě tyje (nepochybně pod záminkou, že jsou to peníze na zvýšené náklady do zdravotnictví ;) )

Nejsem kuřák aní řidič (díky bohu, když to tak sleduju), ale mám zkušenost, že jakmile se obhajoba nějakého přestupku "uchopí" jako záležitost principielní a filosofická, stává se z toho politika a orgáni krapet znejistí.

Odkaz ke komentáři

To je nejaka sofistikovana prdel, vid?

Kluci, tohle fakt nikam nevede... Kecy o politice, systému a nedejbože komouších si nechte na jiný fóra.

Zmizík a km.kmk vstávají v neděli před osmou. Jsou to starci a já s nimi chodím na pivo. Tzn., ze jsem uz taky starej

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...